sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Kennismaking
In mijn hoofd kwam een beeld op van mensen in het leer, zwepen, kettingen en handboeien. Ik hield wel van leer, ik had ook wel eens gedroomd dat ik werd vastgebonden, maar ik noemde dat geen sm. Hij ging uitgebreid in op zijn uitgesproken voorliefde voor hoge hakken, leren en rubberen kleding, sexy lingerie en mooie kousen. Nou koop ik ook wel eens sexy lingerie voor mezelf, dus hadden we een goed gespreksonderwerp. Maar gaandeweg, terwijl hij het beurtelings had over kleding en sm, voelde ik de kriebels in mijn buik. Ik werd stiller, alleen hij was nog aan het woord, en na een uur hing ik aan zijn lippen terwijl hij het had over wat hij zoal deed met zijn vriendin, dat hij haar opdrachten gaf, dat hij haar domineerde (ik had een vaag idee van wat hij daarmee bedoelde), en dat zij opgewonden raakte van ‘onderdanig zijn’. Dat ze soms experimenteerden met zwepen en klemmen, en met vastbinden en handboeien. Het leek me akelig, maar de kriebels in mijn buik werden sterker, en dat vertelde ik hem.

"Je moet het boek ‘de Leiband’ eens lezen, dat leest mijn vriendin op het moment ook, dan begrijp je het beter, daar staat aardig in beschreven wat sm, of sado-masochisme zoals het voluit heet, zoal inhoudt."
En of het kwam door de manier waarop hij het zei, of door het onderwerp, of dat hij me had gehypnotiseerd, ik ervoer het als een soort opdracht om dat boek te kopen en te lezen. Een opdracht met een lading, en een opdracht die de kriebels aanwakkerde.
Het boek heb ik de volgende dag gekocht en ‘s avonds in één adem uitgelezen. En direkt erna opnieuw gelezen. Toen heb ik Remco gebeld.
"Ik heb de Leiband uit."
"Gefeliciteerd! Vond je het wat?"
"Oh, ik wil met je praten, ik ben helemaal in de war" stotterde ik.
"Rustig maar meisje, rustig maar, vertel maar wat er is."
"Ik vind het vreselijk wat er in dat boek staat, wat ze met dat meisje doen, haar in haar blootje in een koude kelder met kettingen vastbinden, haar met zwepen slaan, heel hard, haar met naalden doorsteken, gemene klemmen op haar tepels zetten, haar verkrachten van beide kanten, het is verschrikkelijk!"
"Nou, rustig aan, dan is sm blijkbaar niks voor jou als je het zo vreselijk vindt."
"En ik ben er van klaargekomen."
"Huh? Wat zeg je nou?"
"Echt waar. Ik vind het vreselijk, maar tegelijk zo opwindend. Hoe kan dat nou?"

En in de twee uur die we daarna aan de telefoon hebben gehangen heeft hij me duidelijk kunnen maken dat het helemaal niet erg is als je opgewonden raakt van pijn en vernedering, dat het fantasieën zijn die je al dan niet kunt uitleven, dat er mensen zijn die de meest vreselijke dingen doen en daar opgewonden van raken en dat er mensen zijn die hun sm beperken tot het dragen van een leren slipje. Dat sm fijn is, wat anderen er ook van vinden, en dat je om er achter te komen wat je lekker vindt gewoon je neus achterna moet lopen totdat je het gevonden hebt.
Die avond heb ik mijn sm-gevoel voor mezelf geaccepteerd en ik heb er nooit spijt van gehad.

Patricia

Toen ik na mijn gesprek met Remco voortdurend in mezelf bezig was mijn nieuwe ontdekking zat ik op een avond met mijn vriendin Patricia te praten. Omdat ik er zo vol van was, kwam op een gegeven moment het onderwerp ter sprake en vertelde ik haar plompverloren dat ik van sm hield.

Angstig keek ik of ze nu van verbazing van haar stoel zou vallen of me zou uitlachen, iets anders kon ze naar mijn idee niet doen. Maar ze keek me aan, begon te glimlachen en zei "wacht even" en liep weg, om terug te komen met een doos waaruit ze allemaal merkwaardige attributen haalde. Een paar leren polsboeien. Een dildo. Handboeien. Een paar klemmetjes aan een kettinkje. En nog een paar dingen die ik toen niet kon benoemen. Ze lachte.
"Ik durfde het jou niet te vertellen, eigenlijk heb ik er nog nooit met iemand over gepraat, maar ik lees al die sm tijdschriften en ik heb deze spulletjes het afgelopen jaar gekocht, via postorderbedrijven. Maar ik heb niemand om erover te praten."

We hebben de hele avond en een flink deel van de nacht zitten praten. Ze wist veel meer van sm dan ik, en ze liet me allerlei tijdschriften zien. We bestudeerden de contactadvertenties, meer om ons te verbazen over wat daar allemaal in stond dan met het idee er op te reageren. Ze liet me mooie foto’s zien van vrouwen die vastgebonden aan een groot kruis met leren zwepen werden geslagen. Ik vond het opwindend, ik wilde dat ook. Dan liet ze me de boeien zien, gelijk aan de leren riemen waarmee de meisjes op de foto waren vastgebonden. We probeerden ze uit, zij had ze tenslotte ook nog nooit samen met een ander geprobeerd. Ze had geen zweep, en we fantaseerden hoe het zou zijn, vastgemaakt aan zo’n kruis geslagen te worden met een zware zwart leren zweep. We giechelden om foto’s van grote mannen die door kleine in het lakleer geklede vrouwen op heel hoge hakken vernederd werden, een hak op hun buik en een groot masker verborg hun gezicht. We voelden ons allebei meer onderdanig dan dominant. Ook hadden we een heel specifiek idee van wat we wilden, en al het andere leek ons niet leuk. Later heb ik geleerd dat je heel veel onderdelen van sm leert waarderen als je er mee geconfronteerd wordt, en dat je als het ware groeit in je rol. Uiteindelijk bleek ik wel degelijk in bepaalde opzichten en in bepaalde situaties heel dominant. Terwijl ik in het begin probeerde te lijken op die vastgebonden meisjes op de foto heb ik er nu plezier in nieuwe dingen uit te proberen, domineer ik vrouwen en een enkele keer ook een man. Ook Patricia heeft inmiddels een heel breed gebied van de sm leren waarderen.

Een paar weken na mijn eerste gesprek met Remco over sm belde ik hem.
"Hee, dag Suzanne, hoe gaat het met je?"
"Heel goed. Een beetje dankzij jou als ik het mag zeggen."
"Jij mag van mij alles zeggen. Ik begrijp dat je druk bezig bent de wereld van de sm te ontdekken? Ik hoorde dat je lid bent geworden van de VSSM."
"Ik ben naar een spel-avond geweest en daar hebben ze hele enge dingen met me gedaan. De man die achter de bar stond kwam naar me toe en vroeg of ik zin had om te spelen."
"En jij zei onmiddellijk ja."
"Nou nee, ik vond het wel eng eigenlijk. Ik heb nog niet zoveel ervaring natuurlijk, en dan zo met andere mensen erbij. Maar hij scheen wel heel ervaren, hij was wat ouder, en ik dacht als hij achter de bar staat zal hij wel vertrouwd zijn. Toen heb ik ja gezegd."
"Haha, vertel?"
"Nou, hij nam me mee naar een zolder, waar mensen bezig waren, daar stonden allerlei apparaten, en toen moest ik me uitkleden. Ik was helemaal bloot."
"Dat had ik willen zien. Een hele blote Suus."
"En toen pakte hij twee takels, en bond mijn armen omhoog, en mijn benen gespreid, en toen ging hij me kietelen."
"Kietelen? Wat vertel je me nou? Is dat tegenwoordig ook sm?"
"Blijkbaar, dat wist ik ook niet. Maar het gekke was, hij nam een soort zweep, daar sloeg hij mee op mijn billen, en als ik dan au wilde roepen kietelde hij me en dan ging ik giechelen. Dus hij sloeg me steeds harder en ik maar giechelen."
"Hahaha, fantastisch, dat zal ik onthouden. Maar je vond het leuk?"
"Heel erg leuk, hoewel ook wel wat verwarrend. Maar hij ging me ook lekker aaien en strelen, en kussen, een hele tijd, heel teder. Ik wist niet dat dat ook sm was, aaien en strelen?"
"Natuurlijk wel, er is maar een klein verschil tussen slaan met een zweep en strelen. Je voelt het allebei op je huid, je raakt er opgewonden van, je vindt het lekker, de ander ziet je reacties, je gaat er onwillekeurig van bewegen, eigenlijk is het gewoon hetzelfde. Goed beschouwd is dat de essentie van sm, macht en besturing over een lichaam of een lichaamsdeel, en over emoties."
"Het was in ieder geval heel lekker, het was spiritueel, ik raakte haast in trance."
"Dan ben je op de goede weg. Je zult nog wel veel meer zulke ervaringen krijgen, ga daar maar vanuit. Dat brengt me er op, wil je een keer met mij spelen?"
"Ja, laten we een keer wat afspreken."

Het is er nog niet van gekomen, en dat vind ik niet erg. Remco is een dierbare vriend, met wie ik andere dingen deel dan een sm spel. Eigenlijk vind ik het heel prettig om iemand te hebben met wie ik vrij over sm kan praten, die me goed kent, zonder dat ons gesprek teveel ‘lading’ krijgt omdat we ook samen spelen. Iedere sm-er zou zo een soort mentor moeten hebben.
Dit sexverhaal is geplaatst op 14 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

hardcorefeest.nl meteenmasker.nl dimps.nl