sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

De Seksslaaf
Na een paar weken werken, werd ik gevraagd om nachtdiensten te gaan draaien. Omdat ik geen auto had en de bussen niet meer reden op het tijdstip dat ik klaar was met mijn werk, vroeg ik wat rond om te kijken of iemand me kon helpen. Gelukkig was de assistent-manager bereid me uit de brand te helpen, ook al woonde hij in tegengestelde richting. Hij heette Henk. Hij had bruin haar en hij was knap. Hij gedroeg zich niet als een homo, of althans niet zoals ik dácht dat homo's zich gedroegen: opzichtig, vrouwelijk. Dus was het nooit in me opgekomen dat hij wel eens mijn eerste geliefde kon worden.

Gedurende de volgende paar weken leerden we elkaar beter kennen tijdens de rit naar mijn huis. Ik vond hem aardig en hij had ook gevoel voor humor. Hij was erg extravert en vormde een tegenpool voor mijn eigen verlegenheid. Deze combinatie klikte. Hij vroeg altijd of ik afspraakjes met meiden had en ik zei altijd nee. Hij reageerde daarop meestal door te zeggen dat ik zo aantrekkelijk was en dat hij als meisje zeker achter me aan zou lopen.

Een paar weken later vroeg Henk of ik hem kon helpen met verhuizen. Natuurlijk wilde ik dat, en ik was hem ook wel wat hulp verschuldigd. Na een dag lang sjouwen, waren we helemaal zweterig en vies. Henk zei dat ik wel even een douche mocht nemen, en dat deed ik maar al te graag. Nadat ik een paar minuten onder de douche had gestaan, hoorde ik de badkamerdeur open gaan. Het was Henk. Hij zei dat hij erbij wilde komen. Voor ik nee kon zeggen, legde hij me uit dat de huisbaas had verteld dat het wel een uur kon duren voor er weer warm water was als er gedoucht was. Omdat ik niet onbeleefd wilde zijn, ging ik, ondanks mijn zenuwen, akkoord.

Hij kwam erbij en begon zichzelf te wassen. Een paar minuten later vroeg hij me of hij mijn rug mocht wassen. Ik zei ja en in het begin ging het prima. Toen voelde ik de zeep naar beneden gaan tot vlak boven mijn kont. Op dat moment zei hij dat ik een mooi lichaam heb. Ik was op dat moment 18. Hij vroeg me wat ik van zijn lichaam vond. Hierdoor werd ik gedwongen naar hem te kijken. Ik zei vlug dat hij ook een mooi lichaam had. Zonder pardon pakte hij de zeep en begon mijn ballen in te zepen. Razendsnel kreeg ik een stijve. Ook zijn lul werd hard. Ik staarde naar zijn lul die veel groter was dan de mijne. Henk deed de douche uit en we stapten uit de douchecabine. Hij droogde zich snel af en verliet de badkamer.

Ik droogde me ook af en liep daarna naar de slaapkamer om mijn kleren te pakken. Ze waren weg. Terwijl ik naar mijn kleren zocht, kwam Henk binnen gelopen. Hij zei dat hij mijn kleren in de wasmachine had gedaan en dat dat wel even kon duren. Hij gaf me een boxershort en een T-shirt om zolang aan te doen. Henk droeg een onderbroek en een haltershirt. Ik was bang, nerveus, maar ook opgewonden en nieuwsgierig naar wat er komen ging.

We liepen naar de woonkamer en Henk bood me een biertje aan. Omdat ik zenuwachtig was, sloeg ik het in een keer achterover. Onnodig op te merken dat ik zo al snel licht aangeschoten raakte. Henk bood zijn excuses aan voor wat er in de douche gebeurd was. Hij zei dat hij homo was en dat de aanblik van mijn naakte lichaam hem even zijn controle had doen verliezen. Ik accepteerde zijn uitleg en bekende dat ik ook homo was en dat zijn toenaderingen me beangstigden, maar me ook opwonden. Hij glimlachte en zei dat hij al vermoedde dat ik homo was. Dat was ook de reden geweest dat hij bereid was me elke avond thuis te brengen ook al woonde hij een eind bij me vandaan. We raakten aan de praat over seks en ik vertelde dat ik maagd was in alle betekenissen van het woord. Toen hij dat hoorde, pakte hij mijn hand en vertelde dat zijn eerste ervaringen niet bepaald plezierig waren geweest en dat hij door vallen en opstaan de genoegens van goede man-tot-man seks had geleerd. Hij wilde me graag de ellende besparen en zei dat, als ik me tot hem voelde aangetrokken, hij met plezier mijn leermeester wilde zijn.

Ik voelde me zeker tot hem aangetrokken, was nieuwsgierig en verlangde naar seks, dus ik zei ja. Henk zei verder dat ik wel ontvankelijk moest zijn. We zouden dingen doen die in eerste instantie pijn zouden doen of onprettig waren, maar die uiteindelijk heel plezierig zouden blijken te zijn. Om er zeker van te zijn dat ik dit allemaal echt wilde, zei hij dat ik er een week over na mocht denken. Als ik dan nog steeds zou willen, zouden we beginnen. Dat werd een lange week.

De volgende zaterdag ging ik weer naar Henk's appartement. Henk had alleen een badjas aan toen hij de deur opendeed. Ik ging snel naar binnen. Het eerste wat hij zei, was dat ik mijn kleren uit moest doen. Mijn ontdekkingsreis stond op het punt te beginnen. Terwijl ik mijn kleren uittrok, voelde ik hoe Henk me bekeek. Toen ik op het punt stond om mijn onderbroek uit te trekken, zei hij dat ik moest stoppen. Hij kwam naar me toe en begon over mijn onderbroek te wrijven. Ik kreeg meteen een stijve. Henk trok mijn onderbroek uit en terwijl hij dat deed, gaf hij snel een lik over mijn lul. Henk deed zijn badjas uit. Daar stonden we, een man en een jongen, allebei naakt en allebei geil. De jongen klaar om ingewijd te worden in de wereld van het genot van homoseks. In plaats van me te bespringen, pakte Henk mijn hand en nam me mee naar de slaapkamer. Hij zette me voor een grote passpiegel.

"Kijk eens," zei hij "kijk eens naar dat sexy lichaam. Gemaakt om mannen op te winden en plezier te schenken."

Om de een of andere reden wilde ik na het horen van deze woorden en door naar mezelf te kijken nog liever met Henk vrijen. Terwijl ik daar stond, besefte ik dat er geen weg terug meer was, maar dat ik dat ook absoluut niet wilde. Henk zei dat ik mijn lichaam met mijn handen moest verkennen. Ik voelde me niet erg op mijn gemak terwijl ik dat deed. Maar Henk zei dat dat precies de reden was waarom hij het vroeg. Door te weten welke delen van mijn lichaam plezierig aanvoelen, zou ik beter begrijpen hoe ik andere mannen moest behagen. Ik speelde met mijn lichaam tot Henk zei dat ik kon stoppen. Hij vroeg me of ik al mijn erogene zones goed verkend had en ik bevestigde dat. Tot mijn verbazing zei hij dat dat volgens hem niet zo was.

Hij begon in mijn tepels te knijpen. Het deed een beetje pijn, maar het was ook wel prettig. Hij kietelde mijn ballen en drukte op mijn scrotum. Het voelde geweldig en het verbaasde me dat ik dat allemaal zelf nooit had gedaan. Dit was Henk's manier om te laten zien hoeveel ik nog niet wist, en dat hij me dingen ging leren die ik me nooit had kunnen verbeelden.

Hij nam me mee naar de badkamer en bekende zijn liefde voor gladde mannen. Hij wilde dat ik vanaf mijn nek naar beneden helemaal kaal zou zijn. Ik had daar eerst helemaal geen behoefte aan, maar hij zei dat dat wel het minste was wat ik voor hem kon doen aangezien hij veel tijd aan me ging besteden om me alles te leren over seks. Ik gaf eraan toe en hij begon mijn lichaam te scheren. Toen hij klaar was, nam hij me mee terug naar de spiegel en het verschil verbaasde me. Het voelde ook nog best prettig. Toen Henk zei dat hij me voorlopig glad wilde houden, stemde ik daarmee in. Henk leidde me vervolgens naar zijn bed en zei dat ik zijn lichaam moest strelen met mijn handen om eraan te wennen een andere man aan te raken. Terwijl ik ermee bezig was, wees Henk me op een paar plekken die hij erg prettig vond. Terwijl ik met zijn borsten speelde, trok Henk mijn hoofd naar het zijne. Hij kustte me op mijn wang om me op mijn gemak te stellen. Toen ik op zijn kussen begon te reageren begon hij met me te tongzoenen. Hij kon goed zoenen. Ik werd licht in mijn hoofd en droomde even weg. Het leek lang te duren voor we elkaar weer loslieten. Henk keek me aan en glimlachte. Hij knipoogde en zei dat dit nog maar het begin was.

Henk zette de televisie aan en startte een video. Het was hetero-porno. We keken een paar minuten zonder opgewonden te raken. Ik zei dat ik het saai vond. Henk zei dat homoseks zeker opwindender was. Hij deed een homotape in zijn video. Het beeld van kussende, zuigende en neukende kerels maakte op mij behoorlijk indruk. We kregen er allebei een stijve van en Henk stelde voor dat we ons gingen aftrekken. Hij zei dat ik moest beginnen zodat hij kon kijken. Het duurde niet lang voordat ik een flinke kwak loosde. Het was geweldig, maar aan Henk's gezicht kon ik zien dat ik iets niet goed deed. Hij begon te masturberen. Soms stopte hij een tijdje en ging dan weer door. Zo speelde hij meer dan twintig minuten met zichzelf. Toen hij eindelijk klaarkwam, was het een enorme lading. Henk legde uit dat het van belang was het orgasme rustig op te bouwen voordat je de spanning vrijlaat. Hij zei ook dat ik eerst goed moest leren masturberen bij mezelf en bij hem voordat hij me weer iets nieuws zou leren. We gingen niet verder voor ik aan zijn eisen voldeed. Nadat hij dat gezegd had, zei hij dat de les voor vanavond afgelopen was, en dat we over drie dagen verder zouden gaan. Ik moest de dingen die ik die avond geleerd had oefenen, maar ik mocht niet klaarkomen. Ik mocht alleen klaarkomen als hij erbij was.

Drie dagen later ging ik weer naar Henk. Ik vroeg me af wat hij vandaag voor me in petto zou hebben. Ik ging zijn appartement binnen en we kleedden ons allebei uit. Na een kort gesprek begonnen we te vrijen. Zijn handen streelden mijn hele lichaam; ik genoot. Tenslotte stopten we. Henk zei dat ik me af moest rukken. Hij zei dat ik het moest zeggen als ik bijna klaarkwam, en dat ik niet klaar mocht komen voor hij toestemming gaf. Ik deed wat me gezegd werd de eerste paar keer dat ik bijna klaarkwam, maar uiteindelijk hield ik het gewoon niet meer en loste mijn lading. Henk had gelijk: door mijn orgasme uit te stellen, had ik het meest intense orgasme dat ik ooit had gehad.

Ondanks dat was Henk niet tevreden. Met een strenge stem zei hij dat ik ongehoorzaam was geweest. Als ik wilde dat hij doorging met zijn lessen, dan moest ik gehoorzamen anders zag hij geen andere mogelijkheid dan te stoppen. Ik verontschuldigde me en smeekte hem niet te stoppen. Hij zei dat hij me deze ene keer wel wilde vergeven, maar dat hij me zou straffen als het nog een keer zou gebeuren. Hij pakte me bij mijn arm en nam me mee naar de hal, waar hij me wees op vier ringen in de muur. Hij zei dat als ik ongehoorzaam was, hij me aan deze ringen zou binden om me te straffen. Ik schrok, maar ik gaf geen krimp omdat ik niet wilde stoppen met de lessen. Bovendien was het een aansporing om alles echt goed te doen.

Henk vroeg me om hem af te trekken, en ik mocht hem niet klaar laten komen voor hij dat zei. Hij kwam te vroeg. Henk stapte uit bed en liep naar de kast. Hij pakte een paar hand- en enkelboeien. Hij nam me mee naar de hal en bond me aan de ringen. Mijn benen waren gespreid en ik kon me niet bewegen. Henk stond achter me dus ik wist niet wat hij deed. Hij zei:

"Je hebt me niet gehoorzaamd en daarvoor zal je gestraft worden."

Toen voelde ik een scherpe pijn op mijn kont. En nog een keer en nog een keer. Na zo'n tien zweepslagen op mijn kont, stopte hij. Henk kwam naar me toe en gaf me een lange, diepe tongzoen. Hij zei dat hij het niet leuk vond om mij te slaan, maar dat ik discipline nodig had. Als mijn gehoorzaamheid niet zou verbeteren, zouden de straffen zwaarder worden en als ik helemaal geen vooruitgang boekte, zou hij met de lessen stoppen. De tranen stonden in mijn ogen en ik bood nogmaals mijn excuses aan.

Henk maakte me weer los en de rest van de avond trok ik hem en mezelf af volgens zijn instructies. Ik deed precies wat hij zei en ik kreeg aan het eind een compliment omdat ik zo'n goede leerling was. Ook de volgende avond bestond geheel uit aftrekken op zijn instructies. Aan het eind van de avond zei hij dat het tijd werd voor de volgende stap.

Toen ik weer naar hem toeging, een paar dagen later, zei Henk dat we zouden gaan douchen. We douchten en gingen naar zijn slaapkamer. Hij zette de videorecorder aan en liet allemaal filmpjes zien van mannen die elkaars kont likten. Henk vroeg me om eerlijk te zeggen wat ik ervan dacht. Ik zei dat ik het vies vond en dat ik nooit op de gedachte gekomen zou zijn dat te doen. Toen vroeg Henk of ik het wilde proberen. Ik wilde eigenlijk nee zeggen, maar ik wilde niet gestraft worden. Ik hoopte maar dat dit een van die dingen was die niet plezierig leken, maar het wel bleken te zijn. Ik zei ja.

Hij zei me op handen en voeten te gaan zitten en mijn hoofd op het kussen te leggen, zodat mijn kont naar achteren stak. Dat deed ik. Ik voelde dat zijn tong mijn billen likte, en hoe hij met zijn vingers mijn ballen en lul kietelde. Toen spreidde hij met zijn handen mijn billen uit elkaar en ik hoorde hem mompelen:

"Wat een mooie kont."

Hij begon met zijn tong om mijn kontgaatje te cirkelen, gevolgd door het zacht likken van mijn ster. Het was een erg opwindend en erotisch gevoel. Toen stak hij zijn tong diep in mijn kont, wat een geweldig gevoel! Terwijl hij dat deed, masseerde hij ook mijn lul. Ik hield het niet lang en kwam klaar. Ik voelde mijn kontspieren zich om zijn tong samentrekken.

Henk stopte toen ik klaargekomen was en zei dat het nu mijn beurt was om te likken. Ik lag op mijn rug en Henk streelde me. Hij liet zijn kont boven mijn gezicht zakken en ik wist niet of ik het wel kon. Ik sloot mijn ogen en likte. Tot mijn verbazing was het smaakloos en geurloos. Bevrijd van mijn angst, begon ik zijn kont te kussen en te likken. Henk ging na een tijdje weer van me af. Mijn tong was helemaal moe, maar het was de moeite waard. Ik had weer iets nieuws en plezierigs geleerd. Henk noemde me een natuurtalent. Hij zei dat we meteen verder konden gaan. Henk startte een video met kerels die elkaar pijpten. Ik wist wat er komen ging.

Henk kroop tussen mijn benen en begon mijn lul te kussen en te likken. Geweldig. Tegelijkertijd gebruikte hij zijn handen om mijn ballen en borst te strelen. Ik kwam al snel op een heerlijke manier klaar. Nu was het mijn beurt. Henk vroeg of ik goed opgelet had hoe hij het deed en ik knikte bevestigend.

Ik begon en probeerde alles zo te doen als hij het bij mij gedaan had, behalve dat ik mijn handen gebruikte alsof ik hem aftrok. Henk zei niks dus ik ging ermee door. Toen ik voelde dat Henk bijna klaarkwam, wilde ik instinctief mijn hoofd wegdraaien, maar Henk hield mijn hoofd vast en dwong me door te zuigen. Toen hij klaarkwam, had ik geen andere mogelijkheid dan zijn sperma in te slikken. Het was zoveel dat het uit mijn mond druppelde. Tot mijn verbazing smaakte zijn sperma best aardig.

Ik dacht dat Henk me een complimentje zou geven. In plaats daarvan zei hij dat ik gestraft moest worden. Terwijl hij me sloeg met de 'kat met negen staarten', zei hij dat ik niet goed opgelet had. Hij merkte op dat je pijpen niet met je handen maar met je mond doet. Hij zei ook dat hij mijn tanden gevoeld had, iets wat hij niet bij mij had gedaan. Hij strafte me ook omdat ik mijn hoofd weg wilde trekken toen hij klaarkwam.

Zoals gebruikelijk eindigde de tuchtiging met een lange, gepassioneerde kus. De volgende maand leerde ik te pijpen en werd ik ook af en toe gestraft omdat ik het niet goed deed. Gedurende die maand kreeg ik heel wat zaad te slikken en ik raakte er langzaam aan verslaafd. Ik zorgde er altijd voor dat ik het tot de laatste druppel van zijn lul af likte. Ook leerde ik mijn tanden niet te gebruiken. Maar het is me nooit gelukt zijn hele lul in mijn mond te nemen. Als ik het toch probeerde, moest ik altijd kokhalzen. Henk begreep mijn tekortkomingen en was allang blij met wat ik wel kon. Toen werd het tijd om naar de volgende les te gaan.

Toen ik werd ingewijd in de anale seks, besefte ik pas echt dat ik eigenlijk een seksslaaf was. Een andere man toestaan me te penetreren en in me klaar te komen, is voor mij het ultieme gebaar van onderdanigheid. Mijn eerste keer met Henk was op een zaterdagmiddag.

Het leek anders dan anders toen ik zijn appartement binnenging. In plaats van de gebruikelijke speelsheid, was Henk erg serieus. Hij vroeg me op de bank te gaan zitten en zei dat hij me iets wilde vertellen. Hij zei dat de afgelopen maanden geweldig waren geweest en dat hij erg aan me gehecht was geraakt en echt van me was gaan houden. Deze onthulling verbaasde me. Hij zei dat, voor we verder gingen, hij nog iets moest bekennen. Hij was een meester en hij zocht een relatie met een slaaf.

Als we verder zouden gaan met onze relatie, zou hij een erg dominante rol opeisen. Omdat ik niet zo goed wist wat hij bedoelde, legde hij het uit. Hij zou altijd de touwtjes in handen hebben tijdens de seks, en als een slaaf zou ik me moeten schikken naar al zijn verlangens. Als ik op een goede manier met mijn onderdanige rol om zou gaan, zou ik net zoveel kunnen genieten als hij. Hij zei dat ik had getoond uitstekende kwaliteiten te hebben om een goede slaaf te zijn en dat hij me kon helpen dit uit te proberen. Als ik niet met zijn voorstel in zou stemmen, zou hij niet langer met me om willen gaan. Ik zei dat ik er misschien eerst even over na moest denken. Maar hij zei dat hij een eerlijk antwoord wilde, en dat ik daarom direct moest zeggen wat mijn hart me ingaf. Omdat ik genoot van Henk's gezelschap en de relatie niet wilde beëindigen, ging ik akkoord met mijn slavenrol.

Henk glimlachte en gaf me een lange kus. Hij nam me mee naar de badkamer en zei dat ik geklisteerd moest worden en dat ik dat voortaan zelf moest doen voordat ik naar hem toekwam. Mijn kont zou vanaf nu van hem zijn. Na de klisteerspuit gingen we naar bed. Henk dook in zijn kast en pakte er een doos uit. In de doos zaten allemaal dildo's en vibrators. Ik ging op zijn hondjes zitten en Henk begon met de dildo's in mijn kont te boren. De komende uren rekte Henk mijn maagdelijke kont uit. Toen riep hij eindelijk:

"Tijd voor het echte werk!"

Vervolgens voelde ik zijn eikel tegen mijn poepgaatje aanduwen. Daarna voelde ik een korte schok, en door de pijn wist ik dat hij in me was. Langzaam duwde hij zijn lul dieper, steeds wachtend tot de eerste pijn wegtrok. Uit zijn gekreun maakte ik op dat hij in de hemel was. Uiteindelijk zat hij helemaal in me. Daarna haalde hij hem er snel weer uit. Hij zal dit een stuk of zeven keer gedaan hebben, voor ik helemaal geen pijn meer voelde. Hij haalde zijn lul weer uit me en gaf me een spiegeltje om naar mijn kont te kijken. Ik kon haast niet geloven hoe uitgerekt hij was. Hier werd ik echt geil van.

Henk zei dat ik op hem moest gaan zitten en mezelf moest neuken om gewend te raken aan het gevoel. Hij zei dat ik zo diep moest gaan als ik kon en dan omhoog te gaan tot de rand van zijn eikel. Ik deed wat hij zei en na een tijdje voelde het best prettig. Ik verhoogde het tempo. Toen Henk dit merkte, zei hij dat ik moest stoppen. Met zijn lul nog in me draaide hij me op mijn rug en begon me te neuken. Het was een geweldige sensatie, het genot en de pijn. Ik voelde dat hij bijna klaarkwam. Zijn tempo versnelde en zijn stoten werden heftiger. Toen hij klaarkwam slaakte hij een schreeuw en ging steeds langzamer neuken. Hij liet zijn lul in me en zakte op me in elkaar.

Hij kuste me en zei dat mijn kont de beste was waar hij ooit zijn lul in had gestoken. Toen hij weer op adem was, zei hij dat ik voor de spiegel moest gaan staan. Ik zag hoe zijn sperma uit mijn kont droop. Niet veel later had Henk alweer zin om me te neuken. Dit keer zei hij dat ik mezelf af moest trekken terwijl hij me neukte. Toen ik klaarkwam voelde ik mijn spieren zich onweerhoudbaar samentrekken om zijn lul. Hij genoot ervan.

Na die avond had ik een tijdje last van mijn kont, maar dat was de moeite waard. De komende weken leerde Henk me hoe ik hem het best kon bevredigen met mijn kont. In het begin dacht ik dat het voldoende was als hij in me was… fout. Henk leerde me hem te 'melken'. Ik leerde mijn kringspieren te beheersen zodat ik hem kon laten klaarkomen met alleen mijn kont en zonder dat hij er iets voor hoefde te doen. Het duurde een tijd voordat ik deze truc beheerste, maar toen ik het eenmaal goed kon, had ik ook echt het gevoel dat ik iets bereikt had.

In deze periode begon Henk me ook te leren over SM. Voor mij was het een enorme opwinding om vastgebonden te zijn en geslagen te worden terwijl ik werd geneukt. Ik kreeg er maar geen genoeg van. Ik denk dat ik verslaafd ben geraakt aan kontje neuken. Na acht maanden continue training hadden Henk en ik een perfecte meester/slaaf relatie opgebouwd. Ik was zijn seksslaaf en deed alles wat me gezegd werd en genoot met volle teugen…

Copyright © 2000 D-Anger
Dit sexverhaal is geplaatst op 14 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

tienersnaaien.nl enormgeschapen.nl homevideo.nl