sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

De Test
“slavin, kom hier!” zei mijn Meester. Ik haastte naar de slaapkamer waar hij was. Hij gebaarde mij om op de grond op mijn knieŽn te gaan zitten. Ik deed wat hij van mij vroeg en ik keek nederig naar de grond. “Zo slavinnetje, we gaan vandaag een heel leuk spel spelen. Tenminste ik ga het heel leuk vinden, en wat jij vind vind ik helemaal niet belangrijk” zei mijn Meester. Ik kreeg kriebels in mijn buik. Normaal zegt hij wel wat we gaan doen in het weekend maar hij had deze keer helemaal niets verklapt.

Hij zei verder heel weinig. Ik moest op het bed gaan liggen op mijn buik en daarna mijn benen onder mij trekken zodat hij goed bij mijn kontje en kutje kon. Ik was al behoorlijk opgewonden en nat. U had de dildo vol met glijmiddel gedaan en deed die in mijn kont. Maar wat ik later voelde was dat U er ook tijgerbalsem opgedaan had. Mijn kontje brandde het deed pijn en ik kon niet meer stil blijven liggen. Ik kreeg 20 harde slagen met de platte hand op mijn billen, die toen ook heel erg warm aanvoelden.

Ik moest mij omdraaien. Ik moest mijn benen optrekken en mijn handen boven aan het bed vasthouden. U pakte de handboeien en deed ze achter het bed langs. Ik zat vast met mijn handen. U maakte mijn enkels vast aan mijn bovenbenen en daarna met touwen trok U mijn knieŽn ver uit elkaar. Ik lag helemaal open voor mijn Meester en ik kon niets doen.

Daarna begon U me ruw te vingeren. U had tijgerbalsem op Uw vingers gedaan en al gauw stond mijn kutje in brand en mijn lipjes en klitje ook. Ik kon er niets tegen doen en probeerde te draaien wat allemaal niet ging.

U begon mij te vertellen dat dit een test was. Geen gehoorzaamheidstest, nee maar een pijn test. Hoeveel pijn ik voor mijn Meester moest ondergaan. U pakte het rietje en begon op mijn tepels en borsten te slaan. Het deed pijn maar ik kon niets doen. Ik gilde het uit, en U zei dat ik stil moest zijn. Dat lukte me niet. Stomme hoer die je bent hou gewoon je bek zei mijn Meester. Ik voelde me zo klein zo niets. Ik stelde niets voor. Hij pakte een zakdoek en duwde die ruw in mijn mond en plakte er een stuk plakband overheen.

Daarna pakte U de klemmen met een touwtje ertussen. U deed ze op mijn binnenste schaamlipjes en daarna maakte u ze aan het bed vast zodat ze uitgerekt werden. Bij elke beweging die ik maakte deed ik alleen mezelf meer pijn. Dus probeerde ik maar zoveel mogelijk stil te blijven liggen. U begon mijn hele lichaam vol te doen met wasknijpers. Mijn borsten stonden helemaal vol, mijn kutje helemaal vol met knijpers en zelfs een op mijn klitje. Ik had het heel zwaar ik wilde niet meer. Ik was boos op mijn Meester dat hij zo koelbloedig deed, maar toch genoot ik van het slavin zijn. Het niets voorstellen maar alleen doen wat mijn Meester zegt. Het ondergaan. U zette nog meer knijpers op mijn lichaam. Overal waar ze maar konden staan zette U er een paar neer. Tussen mijn vingers, tussen mijn tenen mijn oksels, buik alles, noem maar op. Daarna ging U weg en was het helemaal stil. Daar lag ik dan. Een slavinnetje met veel pijn helemaal alleen aan het ondergaan voor haar Meester.

Na een tijdje kwam U terug en met de vibrator. U deed hem vol met glijmiddel en met tijgerbalsem. Alsof mijn kutje nog niet genoeg in brand stond. Ik probeerde me te verzetten maar dat was onbegonnen werk. Ruw duwde U met een rotgrijns op zijn gezicht de vibrator in mijn kutje. Daarna zette U hem op de hardste stand aan. Het vingertje op mijn klitje stond op trillen en ik wist niet wat ik moest doen. Moest ik me overgeven aan het lekkere gevoel of me er tegen weerhouden…

Even later had U de rijzweep gepakt. U begon de knijpers van mijn lichaam af te slaan. Het deed verschrikkelijk pijn en ik zag dat U ervan genoot. De tranen biggelde over mijn wangen, maar U toonde helemaal geen medelijden. Toen U een aantal ervan af had geslagen trok U de rest er gewoon van af. Toen alles weg was pakte U de nieuwe borstel met de stalen tandjes. U begon ruw mijn lichaam ermee te borstelen. Overal zag ik rood. Mijn lichaam was helemaal rood en het gloeide helemaal. Ondertussen ben ik een paar keer klaar gekomen van de vibrator. Daarvoor kreeg ik straf. 10 harde slagen met de rijzweep op mijn borsten. 10 op elke borst.

Daarna maakte u mij helemaal los behalve mijn polsen. Ik moest weer op mijn buik gaan liggen en ik kreeg er flink van langs met de rijzweep de flogger en het rietje. Daarna ging U weg en lag ik alleen met mijn gedachten en de pijn die ik had meegemaakt…
Dit sexverhaal is geplaatst op 17 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

tienersvoorgeld.nl guysgonuts.nl johnspion.nl