sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Lekker spannend en geil!
Vervolgens pak je als ik helemaal naakt ben de zweep en boeien uit de auto en doet me die om ....

Je laat me naar een boom in de berm kruipen op handen en voeten terwijl je ondertussen met de zweep tegen mijn kontje slaat.

Ik kreun van genot en pijn.

Je laat me opstaan en bindt me aan een laaghangende tak vast..... mijn armen in de lucht en je laat mijn benen spreiden. Ik sluit mijn benen meteen weer en ben ongehoorzaam. Je waarschuwt me en geeft me nog een paar tikken. Ik luister nog steeds niet dus klip je tepelklemmen op mijn tepels. Ik blijf tegenstribbelen dus je klemt ook klemmetjes aan mijn kutje.

Het doet verrekte pijn en ik smeek je om ze los te maken.

Je draait je om en loopt naar de auto. Je komt terug met iets langwerpigs in je handen. Als je dichterbij komt zie ik dat het een spreidstang is. Je bevestigt deze aan mijn benen en volkomen vernedert en machteloos sta ik daar.

Je streelt me nu zachtjes met je handen en met de zweep. Af en toe knijp je me. Je merkt dat ik opgewonden ben en je begint me met een vibrator te bewerken. Ik wordt nog geiler en smeek je door te gaan.

Je stopt en begint voorzichtig (voorzover dat kan) de klemmen van mijn borsten en kutje te verwijderen.

Ik kreun van de pijn maar ook van de golven van genot die door me heen gaan. Je zoent me heel hard en begint vervolgens met de zweep te slaan op mijn kutje, borsten en billen.

Je zegt dat je dit keer echt striemen wil zien en dat ik het verdient heb.

Ik onderga de verdiende straf maar wordt geiler en geiler.

Je maakt me los en laat me naar de auto kruipen. Ik stap in en wil gaan zitten maar je dwingt me op de grond te gaan zitten. Ik weiger. Je trekt me uit de auto en duwt de voorbind dildo in me en maakt deze vast. Vervolgens maak je mijn boeien los en maakt ze achter mijn rug weer vast. Mijn enkel boeien klik je aan elkaar en verbindt ze aan mijn polsboeien.

Ik kan geen kant meer op en je dwingt me op de grond bij de voorstoel te gaan zitten.

We rijden weer en ik kan niet zien waar naar toe maar volgens mij rijden we een natuurgebied in.

We stoppen en je helpt me de auto uit. Je maakt de ketting tussen mijn enkels en polsen los maar maakt deze wel aan mijn halsband vast.

Je laat me naar een picknick tafel kruipen en ik moet op de tafel liggen... tenminste liggen ik moet op het blad met mijn kontje naar achteren en borsten op het tafelblad met mijn benen gespreid mezelf aanbieden. Je vindt dat ik mijn benen niet ver genoeg uit elkaar heb gedaan dus je maakt de spreidstang weer vast en zo lig ik daar ontzettend te kijk.

Ontzettend geil ben ik maar ook heel erg vernedert. Je maakt de voorbind dildo los en pakt mijn vibrators en stopt deze in mijn kutje en kontje. Ik kreun van geilheid en smeek je vooral door te gaan. Op het moment dat ik echt gek wordt stop je. Ik smeek je om me te nemen. Je laat de vibrator in mijn kontje zitten en neemt me in mijn nu wel heel erg natte kutje.

Ik wordt gek van geiligheid maar je stopt en laat me smeken om jou. Ik smeek je dan ook om me te neuken ....

Je pakt de vibrator en stopt deze in mijn kutje en zegt dat ik 'm niet moet verliezen.

Je loopt om de tafel heen en pakt mijn hoofd vast en dwingt me om je te pijpen. Hard en diep stoot je in mijn mondje..... ik hoor dat je geniet en je komt klaar.

Ik ben zo ontzettend geil en je zegt je zou wel heel graag geneukt willen worden hé?

Ja kreun ik.....

Ik hoor je zeggen .... dat kan ...... en je roept: Harry kom maar hoor! ik zie niet wat er achter me gebeurt maar ik voel twee grote handen op mijn heupen die mijn billen masseren en vervolgens de vibrator uit mijn kutje verwijdert.

Je kijkt me aan en zegt dat ik moet smeken om genomen te worden..... Ik kijk je aan en smeek je om dit niet te doen.

Je zegt dit wilde je toch? Smeek erom!

Ik zie dat je het meent en ik smeek om geneukt te worden.

Je wilt dat ik het hem smeek dat ik zijn naam noem en vertel hoe geil ik ben. Ik smeek Harry om me te pakken en dat ik zo'n geil meisje ben.

Je laat me mezelf vernederen en ik voel hem in me komen. Ik kijk jou aan schaam me maar wordt geiler en geiler... je maakt mijn polsboeien los en zegt dat ik met mijn klitje moet spelen. Ik moet je aan blijven kijken terwijl ik gepakt wordt...... en ik kom vervolgens klaar en Harry ook.

Je knuffelt me en houdt me in je armen als ik na een half uurtje weer bij ben is Harry al weg ..... ik heb hem nooit gezien maar alleen gehoord en gevoeld!

En we gaan rustig weer op weg
Dit sexverhaal is geplaatst op 18 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

alleentieners.nl bigroundasses.nl likkenaansterren.nl