sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Fantasie
Op een avond kwamen we bij Henk alwaar we de film gingen kijken en toen plots de dvd speler stuk ging en ik ineens niet lekker werd en opperde dat ik alleen naar huis zou gaan zodat Jacomine verder kon kijken boven samen met Henk, Jacomine nam met een innige kus afscheid en liep alvast maar naar boven en Henk kwam achter haar aan nadat de deur dichtviel liep ik ook gauw de trap op om me te verbergen achter de slaapkamer!
Jacomine wou op het bed gaan zitten/liggen maar Henk zei: nee dat vind ik vies daar moet ik nog in slapen en je zit met die kleren op de bank en overal, dus graag je bovenkleren uit!
Dit zei Henk zo serieus dat de twijfel bij Jacomine wegebde en gedwee haar trui en broek en sokken uitdeed en alleen haar string en topje aanhad nog maar ook Henk was inmiddels wat schaarser gekleed.
Na zich allebei genesteld te hebben op het bed ging de dvd weer aan en onder het genot van een lambrusco zaten ze beiden aan de tv gekluisterd.

Uiteindelijk was de film afgelopen en omdat zowel Henk als Jacomine allebei zo'n 5 glazen wijn op hadden kwam het dus uiteindelijk tot een probleem, iemand moest Jacomine ophalen zij kon niet rijden en Henk evenmin dus belden ze mij Alex op, mijn GSM die ik daar tekort tevoor nog op het trilalarm had gezet en nam op, en hoorde het aan.
Tja zei ik ik ben zo beroerd laat Henk je morgenochtend maar terugbrengen hij heeft vast nog wel een plaatsje over!
Oke tot morgen dan maar en jacomine legde de telefoon neer.

Henk vroeg of Jacomine in dit geval nog een glaasje lustte, dat was goed.
Na een paar slokken wilde Jacomine iets rechterop gaan zitten maar verloor haar evenwicht en kwam tegen Henk en zijn wijnglas aan en droop de wijn over haar lichaam, oei oei wat nu!
Henk gaf haar een kus op haar lippen en vroeg hierna zou ik je andere lippen ook mogen kussen, welja zei jacomine en Henk likte al de wijn die zich al tussen haar schaamlippen nestelde en bracht haar tot een orgasme!
Henk vroeg of ze met haar kut en kont boven hem wilde hangen zodat Jacomine's gezicht vlakbij zijn inmiddels stijve pik kwam. Op een gegeven moment vroeg Henk of ze haar kont wat meer in de lucht wou steken wetende dat ze dan met haar gezicht vlakbij zijn pik kwam.

Uiteindelijk werd ze enorm geil en kustte en zoog aan Henk's pik. Henk werd gek en zoog en kwam ineens overeind en duwde zijn pik in haar mond en neukte voorzichtig in en uit, niet lang daarna kwam Henk in Jacomine's mond klaar die van geilheid alles schoonlikte.
Hierna ging Henk liggen en vroeg haar om met haar kut boven zijn mond te komen zodat hij haar tietjes kon zien. jacomine gaf aan te moeten plassen maar Henk zei nu even niet hoor je mag wel plassen maar hier en nergens anders want ik ben zo geil dat ik je die twee minuten zal missen.

De plas kwam het spetterde op zijn gezicht en het werd een natte geile boel, op een gegeven moment lag jacomine onder en Henk die inmiddels ook nodig moest gaf aan ook te moeten plassen waarop Jacomine zei dat ze wilde dat hij haar onder moest plassen, zogezegd zo gedaan! Henk spoot zijn warme stralen over haar gezicht en in haar mond en over haar tieten en vree met haar.
nadat zijn pik op sterkte was vroeg hij Jacomine om op haar knieen te gaan zitten voorover, nu drukte hij zijn staaf in haar anus.
Jacomine die hier echt op tegen was, werd kwaad en wilde stoppen maar na de eerste halen werd ze zo geil dat ze schreeuwde ga door ga door!!!

Na enkele minuten kwam Henk ook in haar kont klaar en moe en voldaan gingen ze slapen en ik alex ook!
De volgende ochtend gingen beiden onder de douche en beneden bij het ontbijt pijpte Jacomine bij wijze van afscheid Henk nog even.
Henk bracht met een omweg Jacomine naar mij om mij de gelegenheid te geven ook naar huis te gaan.

Thuis aangekomen gauw in bed gekropen en toen Jacomine thuis kwam net alsof ik net wakker werd en dat de beroerdheid eindelijk weg was.
Ik vroeg of ze had genoten van de film dat had ze maar ik ook van haar film maar dat kon ik niet zeggen natuurlijk!Dit sexverhaal is geplaatst op 25 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

vandaag18.nl bobbieden.nl vroegzwanger.nl