sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Bottleparty
Ze verschoof wat heen en weer op de, door transpiratie van haar billen wat vochtig geworden, met donkerrood skai beklede barkruk.
Haar zwarte, met kant afgezette stringetje verschoof daardoor wat opzij en afwezig gleed haar hand onder haar korte rokje om het weer recht te trekken. Ze schoof, toen dat niet direct wilde lukken, wat onderuit om het slipje wat beter recht te kunnen trekken, maar daardoor bereikte ze het averechtse resultaat en gleed het kruisje precies tussen haar schaamlippen.
Het kanten randje kriebelde haar binnenste schaamlipjes en haar clitoris, maar op een prettige manier, en de hand die eigenlijk op weg was om het stringetje op orde te trekken, kwam nu op haar venusheuvel terecht, om het stringetje, genietend, nog iets meer en wat nadrukkelijker tussen haar kutlipjes te trekken.
Ze was lekker met zichzelf bezig en werd hier, zoals gewoon bij jonge meiden, hartstikke geil van en schoof nog iets meer onderuit op de barkruk. Er was toch in de verste verte niemand, die het buurthuis met een bezoek zou vereren dus wat zou het hinderen als zij er voor zichzelf een iets plezieriger middag van maakte.

Ze gleed met haar billen van de kruk af en keek naar de krat met lege flesjes.
Ze pakte een colaflesje zonder etiket uit de krat en mat die keurend in haar hand.
Qua dikte en ook lengte zou die wel kunnen, dacht ze, terwijl haar hand zich bij voorbaat genietend om het midden van het flesje sloot. Ze maakte een paar schuivende bewegingen met het flesje glijdend door haar handpalm en stelde zich het colaflesje als een dikke lul voor. Haar mond opende zich, en ze nam het begin, de hals, in haar mond.
Haar lippen sloten zich genietend om het flesje en ze bevochtigde het gladde glas met haar speeksel. Ze had niet veel verbeelding nodig om zich voor te stellen dat ze een lekkere harde lul in haar hand had.

Ze schoof haar stringetje naar beneden naar haar enkels, schopte er uit en stopte het in haar tas.
Ze ging, uit het directe zicht, op de kruk achter de bar zitten.
Met haar rokje tot op haar buik omhoog geschoven, haar voeten wijd uiteen op twee frisdrankkratten spreidde ze haar benen en trok genietend haar schaamlipjes ver uiteen.
Alleen het spreiden van haar schaamlippen en de wetenschap dat iemand haar mogelijk zou kunnen betrappen wakkerde het vuur van haar geile hitsigheid alleen maar aan.
Met een vinger voelde ze of haar kutje al vochtig was. Nou, en hoe, drijf en-drijfnat was ze al. Met een zucht van opgewonden verwachting bracht ze de fles voor haar kutje en liet de hals langzaam en genietend tot aan de verdikking in het midden van het flesje tussen haar vochtige en rood opgezwollen schaamlippen glijden.
Terug er weer uit liet ze de halsopening van het colaflesje even kleine rondjes draaien in de ingang van haar grotje. Voorzichtig, genietend, opgaand in haar eenzaam genot, zich geheel onbewust geworden van haar onmiddellijke omgeving, schoof ze de fles opnieuw verder door, diep in haar spleetje, tot ze nog maar net de bodem kon beethouden met haar vingers, en liet ze de fles langzaam, genietend, diep in haar kutje in en uit glijden.
Haar binnenste schaamlipjes sloten zich om het dikke deel van de glazen dildo en gleden, zich omkrullend, mee naar binnen toen Femke het flesje naar binnen liet glijden.Bernadette, een sexy roodharige stoot van 19 jaar, sloot de deur van de WC zachtjes achter zich. Ze was net op haar bijna geruisloze gymschoenen binnengekomen en direct naar het toilet gegaan omdat ze nodig moest plassen, haar vochtige kutje wat te drogen met WC-papier, en zich daarna wat op te maken.
Haar door transpiratie en door de warmte veroorzaakte hitsigheid vochtig geworden slipje had ze maar uitgelaten en in haar tas gestopt.
Ze liep door naar de bar toen ze opeens hoorde kreunen en zuchten. Ze spitste haar oren, en hoorde toen ook nog iemand hijgen. Voorzichtig keek ze nieuwsgierig om de hoek van de deur, en voor haar ogen ontrolde zich een bloedgeil tafereel.
Daar zag ze Femke, een van haar vriendinnen.
Femke, die wijdbeens op een kruk achter de bar zat, haar benen zo wijd mogelijk gespreid zodat Bernadette bijna recht in haar kut kon kijken, en met een colaflesje als een surrogaatlul diep in en uit haar kut zat te pompen!

Jeetje, wat werd ze opgewonden en geil van het aangezicht van haar genietende en masturberende vriendin. Haar hand gleed zonder nadenken onder haar minirokje, en omdat ze haar stringetje uit had gelaten vond ze daar direct haar kaalgeschoren schaamlipjes en kutje.
Haar schaamlipjes waren nog wat vochtig en klam van het plassen en transpiratie, en haar kutje werd alleen nog maar natter van de geile vertoning. Haar middelvinger schoof tussen haar lipjes, terwijl ze met haar duim de clitoris streelde.
Als een bliksemschicht schoot een golf van geil genot door haar lichaam!
Haar heupen schokten naar voren, zij wilde ook zoiets lekkers in haar kut! Bernadette liep kordaat de bar in, greep ook een Colaflesje en gleed op een barkruk.

Femke, ingespannen bezig, te laat om te kunnen voorkomen betrapt te worden, keek verschrikt op, maar toen ze de geile blik zag in Bernadette`s ogen, haar opgetilde rokje, haar blote kutje en het flesje in haar hand, begreep ze dat er niets loos was, en dat ze gewoon lekker met haar mee wou doen.
Bernadette trok haar minirok verder omhoog, en klom op de rand van de bar, zodanig dat ze met haar wijd openstaande kutje recht tegenover Femke haar gezicht kwam te zitten.
Haar haarloze kutje en schaamlipjes stonden verwachtingsvol een stukje open, en haar klitje trilde van heerlijke verwachting.
Femke keek naar die prachtige liefdesgrot voor haar en duwde haar wijsvinger in Bernadette`s kutje en wreef met haar duim tegen haar clitoris.
Bernadette hield Femke de fles voor en kreunde dat ze die in haar kut moest steken.
Femke gaf natuurlijk direct gevolg aan die oproep en duwde de glazen kunstlul in een keer diep door in Bernadette haar drijfnatte en gladde gleufje. Het Colaflesje gleed met gemak diep in Bernadette`s kutje en stootte met de flessenhals tegen haar baarmoedermond. Bernadette kreunde luid en greep de fles vast die in Femke haar spleet drukte en bewoog die samen met Femke in en uit haar soppende spleetje.
De binnenste rood doorbloedde schaamlippen kwamen telkens als het flesje terug werd getrokken een stukje mee naar buiten, wat een vreselijk geil gezicht was.

Femke bewoog ondertussen haar eigen flesje in haar kutje in en uit op het zelfde ritme mee en kwam, met haar duim wrijvend over haar klitje even later trillend van genot klaar, en gleed het flesje uit haar genotsgleuf en viel op de grond.
Bernadette gleed van de kruk op haar voeten, pakte het colaflesje van de grond, duwde Femke voorover met haar buik tegen de bar en trok haar billen ver uiteen. Na de hals van het flesje even te hebben bevochtigd door het even door haar eigen natte spleet te halen, duwde ze, met haar wijsvinger op Femke`s klitje de flessenhals draaiend en pompend tot aan de verdikking in Femke’ s kontje.
Femke kwam prompt nog eens klaar, en duwde Bernadette`s fles die ze in haar hand nam diep in Bernadette `s kale kut. Diep en wild haalde ze het flesje in en uit Bernadette`s kut en voelde haar sappen over haar vingers stromen, en diep van binnen voelde Bernadette vanuit haar tenen haar eigen orgasme naderen.
Hijgend en kreunend van genot kwam Bernadette klaar en de twee zegen moe maar voldaan, met slappe knieŽn elk op een barkruk dicht tegen elkaar aan.
Dit sexverhaal is geplaatst op 01 Dec 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

hardcorefeest.nl enormgeschapen.nl gettosex.nl