sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Een avondje uit
Na een paar passoa's ging het dansen nog makkelijker en Sandra's vriendin stapte op een jongen af. Het stoorde Sandra niet. Ze was het gewend van haar vriendin. Zelf was ze niet zo het versiertype, maar dat had niks met haar uiterlijk te maken. Ze liet even met een gebaar aan haar vriendin weten dat ze naar de WC ging. Nadat ze de WC doorgetrokken had, haar slipje weer omhoog gedaan had en haar strakke broek opgetrokken had, ging ze haar handen wassen.

2 meisjes naast haar waren druk aan het praten over van alles en nog wat. Het interesseerde Sandra niet. Ze liep de WC's uit en liep bijna tegen een man op die net zijn jas bij de garderobe had achtergelaten. Het was dezelfde man als in het café waar ze net vandaan was gekomen. De man keek even naar haar, maar wendde zijn blik af toen ze oogcontact hadden. Hij was een halve kop groter dan Sandra. Sandra volgde de man met haar ogen terwijl hij de grote zaal inliep. Waarom zei hij nu niks?, vroeg Sandra zich af. Ach ja, who cares. En ze liep ook de grote zaal in. Toen ze door de mensenmassa terug was op de plek waar ze met haar vriendin gestaan had, zag ze haar vriendin met een jongen bekken. Had ze ook wel verwacht.

Nu ze er over nadacht was het achter de jongens aangaan zo'n beetje de enige eigenschap van haar vriendin die niet helemaal in het scala aan eigenschappen die ze onderling met elkaar gemeen hadden paste. Ze danste nog maar wat op de muziek, maar voelde zich niet helemaal op haar gemak aangezien haar vriendin haar weer eens alleen had achtergelaten in de zoektocht naar de tong van jongens. Uit verveling ging ze maar weer een passoa halen. Terwijl ze op haar drankje wachtte kwam de man naast haar staan. "Jij was hier toch met je vriendin" sprak de man zonder haar aan te kijken, terwijl hij naar de barkeeper gebaarde voor een bier. Sandra wist even niet of hij het wel tegen haar had. Hij draaide zijn gezicht nu naar haar toe en Sandra bekeek hem eens goed. Zijn ogen waren nog altijd even donker als in het café, en de linkerhelft van zijn gezicht was paars verlicht door de lampen aan de muur. Hij keek haar aan alsof hij nog altijd een antwoord verwachtte. Zoekend bewoog Sandra haar ogen over zijn gezicht en nam hem helemaal in haar op. "Ja, maar mijn "vriendin" moest weer zo nodig achter de jongens aan", zei ze dan toch maar. De man pakte zijn bier en liep van de bar weg terwijl hij haar nog even aankeek. Wat is dat dan nou, vroeg Sandra zich af. We hadden net een gesprek. Vaag hoor. Wat wilde hij eigenlijk?

Was het wel toeval geweest dat hij haar aangestoten had? Vanwaar die korte gesprekjes altijd? Sandra was ook niet gek en ze liep achter de man aan. Ze legde haar rechterhand op zijn schouder terwijl ze haar passoa in haar andere hand hield. "Je bent zeker geen man van veel woorden, he", zei ze. De man draaide zich om. Er werd nu techno gedraaid die Sandra in haar oren dreunde. "Laten we ergens anders heengaan", zei de man. "Dat moet ik mijn vriendin even laten weten", en terwijl ze zich half omdraaide om haar vriendin te zoeken, zag ze dat de man zich ook omdraaide in de richting van de uitgang en ernaartoe begon te lopen. "Hey wacht" zei Sandra, maar de man liep door. Ach, alsof het mijn vriendin wat kan schelen dat ik weg ben. Die heeft het toch te druk met haar jongen. En ze liep achter de man aan. Bij de garderobe zag ze dat de man zijn jas net had gekregen. Hij liep ook naar de uitgang. Sandra werd geďrriteerd. Dat hij eens wacht! Ze gaf haar bonnetje af en kreeg een minuutjes later haar jas. Snel liep ze naar de uitgang. Buiten zag ze de man nergens. Nou zeg! Wat een lul! Ze liep nog wat rond en keek verschillende steegjes in, maar zag de man nergens. Leuk, is mijn avond ook verpest dacht ze.

Ze besloot maar naar haar fiets te lopen. Onderweg stuurde ze een sms-je naar haar vriendin. Ze had geen zin om weer in haar eentje te gaan dansen in de disco. En dus ging ze maar naar haar kamer. Ze pakte haar fietssleutel, stak hem in het slot en stapte op haar fiets. Het was niet druk op weg naar haar kamer. Dat was het meestal niet eigenlijk. De kapotte straatlantaarn voor haar voordeur was nog altijd niet gerepareerd. Ze zocht even naar de sleutel van de deur.

Terwijl ze de sleutel in het slot probeerde te stoppen hoorde ze rechts van haar wat Turken schreeuwen. Ze keek even in de richting van het geschreeuw en zag nog net een man in een lange jas de hoek 20 meter verder omkomen. De man kwam in haar richting en begon plotseling te rennen. Sandra schrok en dook snel naar binnen en deed de deur meteen op slot. Snel liep ze naar boven naar haar kamer. Wie was die man? Was het dezelfde als in het café en de disco? Nee, dat kan niet. Ze opende de deur naar haar kamer en liep naar binnen. Sloot de deur weer af, en knipte een schemerlampje aan. Ze gooide haar jas over een stoel, en keek in de koelkast of ze nog iets met alcohol kon vinden. De laatste passoa had ze gisteren opgedronken. Ze nam maar genoegen met een sapje en dronk uit het pak. Er werd op haar deur geklopt. Ze zette het pak terug in de koelkast en liep naar de deur. Ze opende de deur en haar blik werd direct naar de donkere ogen van de man getrokken die nu voor haar stond. Verbaasd gooide ze de deur direct weer dicht.

Shit, hoe komt hij nou hier? Ik ga de deur niet meer opendoen! Maar ze deed de deur toch voorzichtig op een kier. Ze zag alleen de muur van het trappenhuis. Ze hoorde het geluid van iemand die de trap afliep. Ze bedacht zich geen moment en rende de trap af. Beneden aangekomen opende ze de voordeur en keek buiten rond. De enige beweging die ze zag was een Opel Kadet die een garage inreed. Had ze het zich nou verbeeld? Ze sloot de voordeur weer af en liep naar boven. Ze had de deur van haar kamer open laten staan in de haast om de man te pakken te krijgen. Toen ze de deur afsloot hoorde ze achter zich iemand zeggen: "Je doet wel veel moeite om me te pakken te krijgen." Geschrokken keek ze achter zich. De man stond achter haar. Ze had zijn stem eerst niet herkend, maar nu stelde zijn aanwezigheid haar gerust. Het was in ieder geval beter dan een wildvreemde zomaar in je huis te hebben. Nou ja, veel verschil zou het ook niet uitmaken, want hoe goed kende ze de man nou eigenlijk? De man deed 2 stappen naar voren en streelde door haar haar. Daarna gaf hij een kusje op haar wang. Sandra wist niet goed wat ze moest doen, maar dat was ook niet nodig. De man wist wat hij wilde. Sandra vroeg zich af of ze wel goed bezig was. Ze kende deze man helemaal niet. Waarom zou ze hem zijn gang laten gaan? Maar haar twijfel verdween snel toen de man haar op haar mond kuste. De man streelde haar borsten nu. Het voelde allemaal zo bekend aan.

Alsof hij het altijd al gedaan had. Sandra nam nu ook initiatief en ze was degene die haar tong gebruikte bij het zoenen. Haar tong ontmoette die van de man en ze proefde zijn smaak. Hun tongen gleden over elkaar door het speeksel dat ieder vanuit zijn eigen mond meenam. Sandra knoopte haar hemdje los. Haar zwarte BH sloot strak om haar borsten aan. Haar stijve tepels waren duidelijk te zien. De man deed zijn trui uit en Sandra hielp hem bij zijn T-shirt. Hij was mooi gespierd, maar niet overdreven. De man trok zijn tong even in, en likte haar wang tot aan Sandra's rechteroor. Hij nam haar oorlelletje even in zijn mond en kuste haar daarna achter haar oor. Sandra hief haar hoofd om de man meer ruimte te geven. Terwijl hij met zijn rechterhand Sandra stevig vasthield tastte zijn linkerhand in haar BH. Hij haalde haar linkerborst uit haar BH. Hij ondersteunde hem met zijn vingers terwijl hij met zijn duim over haar tepel streelde. Sandra voelde even een trilling door haar lichaam. Als een ware meester maakte de man met zijn rechterhand haar BH los. De BH viel over Sandra's voeten. Sandra bewoog met haar handen over de contouren van zijn borstspieren. Toen ze haar handen omlaag bewoog voelde ze vaag de lijnen van een wasbordje. De man begon zich nu op haar borsten te concentreren. Hij bewoog met zijn tong in rondjes om haar linkertepel. Even hield hij op en nam haar hele tepel in zijn mond. Hij zoog er zachtjes op. Daarna kuste hij Sandra in haar nek waarna hij nog even bij haar mond langskwam om daarna via de andere kant van haar nek naar haar andere borst te gaan. Hij kneedde haar linker borst zachtjes terwijl hij met zijn andere hand haar hoofd vasthield en zachtjes langs haar oor streek. Sandra liet zich op haar bed vallen. Haar slippers had ze snel uitgegooid. De man deed zijn schoenen en sokken uit en maakte zijn riem los. Hij liet zijn broek zakken en stapte eruit. In zijn grijze short was een dikke bobbel te zien.

Sandra wilde nu wel eens weten wat hij in huis had, en ze ging op het bed zitten. Haar linkerhand bewoog via zijn buik omlaag tot ze bij de haren kwam die boven zijn short uitstaken. Met beide handen trok ze zijn short omlaag. Zijn penis schoot terug in rechte positie nadat hij omlaag getrokken werd door de short. Sandra sloot haar rechterhand langzaam om zijn penis en trok eraan. De man streelde haar rechterborst terwijl ze bezig was. Sandra trok nog een paar keer. Ze nam zijn penis een keer in haar mond. Zijn eikel glansde nu helemaal van haar speeksel. Ze nam hem nog een keer in haar mond en zoog met haar mond terwijl ze hem eruit liet glijden. Ze trok zijn voorhuid omlaag en likte met haar tong het riempje waar zijn voorhuid vast zat aan zijn eikel. Langzaam draaide ze rondjes om zijn eikel. Toen nam ze de top van zijn penis in haar mond en zoog er nog eens hard op. Hierna ging ze langzaam via de schacht met kleine kusjes naar zijn ballen. Daar aangekomen begon ze zijn ballen te likken. Ze maakte lang halen over zijn ballen. Trok een beetje aan zijn scrotum met haar mond. Streelde zijn ballen met haar handen. Ging daarna abrupt omhoog en nam hem weer in haar mond. Toen ze 5 diepe halen van zijn penis genomen had duwde de man haar op haar bed. Hij trok haar legging uit en bekeek haar zwarte string. Hij tilde haar voet op en kuste de bovenkant. Hij sabbelde wat op haar tenen, en ging met zijn linkerhand via de binnenkant van haar been langs haar been omhoog. Hij kwam bij haar string aan en ging met zijn vingers over haar string heen omhoog langs haar schaamlippen. Hij streelde haar schaamheuvel een beetje en trok toen haar slipje naar links. Sandra's schaamlippen waren geschoren en stonden licht uit elkaar. Haar zwarte schaamhaar boven haar lippen kwam een beetje onder haar opzijgetrokken string vandaan. De man bewoog met kusjes langzaam in de richting van haar vagina. Hij kuste haar knie. Toen de binnenkant van haar dij. Daarna trok hij haar slipje ook uit. Via haar bovenbeen kwam hij steeds dichter bij haar vagina in de buurt.

Toen Sandra zijn mond op zo'n 10 cm van haar vagina voelde bereidde ze zich voor om zijn tong in haar intieme plekje te voelen. De man gaf een laatste kusje vlak bij haar vagina en bewoog zijn hoofd toen alsof hij zijn gezicht diep tussen haar benen in wilde begraven. Hij kwam dichterbij en zakte met zijn hoofd iets dieper. Hij rook voorzichtig haar geur. Na die gekeurd te hebben stak hij zijn tong uit. ....... Er was nog maar een ruimte van 2 cm tussen zijn tong en haar lippen. Hij stak zijn tong nog iets verder uit. Nu bewoog hij zijn gezicht nog iets omlaag en hij raakte met zijn tong Sandra's lichaam voor het eerst op het plekje tussen waar haar schaamlippen aan de onderkant bij elkaar kwamen en haar anus. Sandra besefte dat ze nat was.

Zelf likte ze aan de vingers van haar rechterhand en streelde haar tepels waarbij ze een spoor van speeksel over haar tepels en borst achterliet. De man bewoog zijn tong lichtjes van links naar rechts. Het leek alsof hij een keuze maakte welke kant hij het eerst op zou gaan. Ineens had hij een keuze gemaakt en ging met zijn tong langzaam langs de linkerkant van haar schaamlippen omhoog met zijn tong. Hij hield zijn linkerhand op haar rechterbovenbeen, en zijn andere hand stak hij onder haar onderrug en tilde deze een beetje op, waardoor haar bekken wat naar voren kwam. Sandra voelde zijn tong halverwege haar schaamlippen.

Hij maakte een hele cirkel om haar schaamlippen totdat hij weer bij het plekje was gekomen waar hij was begonnen. Van daaruit ging hij nu recht over haar lippen omhoog. Met zijn tong duwde hij Sandra's kleine schaamlippen een beetje opzij. Hij bewoog zijn hoofd omhoog en legde zijn tong over haar vagina neer. Met zijn neus raakte hij nu haar clitoris. Sandra voelde het puntje van zijn tong aan de onderkant van haar vagina langzaam naar binnen glijden totdat zijn tong zover als de lengte het toeliet in haar zat. Ze voelde zijn tong kronkelen en ze duwde haar hoofd hard in het kussen waar ze oplag. Ze wilde al zelf maar clitoris gaan strelen, maar het was alsof de man haar gedachten kon lezen, en hij raakte met zijn wijsvinger zelf al zachtjes haar clitoris aan.
Hij duwde er zachtjes op terwijl hij zijn tong nog altijd diep in haar vagina duwde. Met zijn duim duwde hij de kleine schaamlippen rond haar clitoris weg zodat haar knobbeltje duidelijk zichtbaar was.

Hij spreidde zijn wijsvinger en zijn middelvinger een beetje en liet haar clitoris tussen zijn vingers in op en neer gaan. Op het ritme waarmee hij omhoog en omlaag ging trok hij ook zijn tong in en stak hem weer uit. .... Sandra hield het niet meer en kon haar kreun niet onderdrukken. De man stak zijn tong nog eens diep in haar en Sandra voelde hoe zijn tong via de bovenkant van haar vagina langzaam naar buiten kwam. Het puntje van zijn tong baande zich een weg tussen haar schaamlippen over haar plasgaatje naar haar clitoris. Daar maakte het een cirkeltje om haar clitoris heen en toen sloot de man zijn lippen om haar clitoris heen...... Hij zoog er zachtjes op. Met dezelfde vingers waartussen hij haar clitoris had laten glijden, penetreerde hij haar nu. Weer kwam het ritme van zijn bewegingen met zijn hand overeen met de snelheid waarmee hij haar clitoris likte. Alleen nu versnelde hij zijn bewegingen en begon haar hevig te vingeren en te likken. Sandra kon haar lichamelijke reacties niet meer bedwingen en ze liet zich volledig gaan. Ze kronkelde terwijl de man haar clitoris met kleine snelle haaltjes van onder naar boven en van links naar rechts likte. Sandra voelde hoe haar orgasme onvermijdelijk was geworden. Langzaam kwam ze dichterbij.

Het likken hield maar niet op. Sandra hield het niet meer.... Ineens hield de man op. Hij trok zijn vingers uit haar en stopte met likken. Hij gaf haar nu kusjes op haar schaamlippen. Sandra snapte dat de man haar alleen maar plaagde, maar ze wilde zo graag komen. Hij had vast gevoeld hoe haar vagina zich strakker om zijn vingers had gespannen en ze haar hoogtepunt snel zou naderen. De man kwam met zijn hoofd tussen haar benen uit. Hij ging via haar navel naar boven. Toen kuste hij haar. Ze proefde haar eigen smaak. Maar de smaak van de tong van de man ging al weer snel overheersen. Hij streelde haar schaamlippen, maar vermeed haar clitoris. Hij gaf haar nog een klein kusje op haar lippen. Sandra zocht de smaak van zijn tong, maar de man werkte zich alweer een weg naar beneden.

Hij kuste haar hals en kneedde haar borst. Hij streelde haar nog altijd tussen haar benen. Sandra's opwinding was slechts een beetje gezakt. Door het ritme dat de man aanhield bleef ze op een opgewonden niveau van opwinding, niet ver van een orgasme. De man ging verder naar beneden. Hij stak zijn tong uit en drukte hem in haar navel. Daar kronkelde hij een beetje en ging langzaam weer omlaag. Zijn tong baande zich een weg door haar schaamhaar en maakte een klein sprongetje zodat hij haar clitoris niet zou raken. Kort daarna voelde ze zijn warme tong weer bij haar naar binnen glijden. Hij liet hem nog een paar keer erin en eruitglijden terwijl hij met zijn wijsvinger zachtjes op haar anus drukte. Hij trok zijn tong uit haar vagina en nam met zijn tong wat vocht en speeksel mee en bevochtigde haar anus ermee. Zijn tong volgde alweer een weg omhoog terwijl zijn wijsvinger langzaam in haar anus gleed. Nu begon hij weer haar clitoris met lange rustige halen te likken.

Hij haalde zijn wijsvinger uit haar anus. Stak hem in zijn mond en nam toen zijn eigen middelvinger in zijn mond. Hij draaide zijn hand om en stak toen zijn middelvinger in haar anus terwijl hij zijn wijsvinger en zijn ringvinger in haar vagina duwde. Ook begon hij haar weer te likken. Sandra wist niet wat ze voelde. Terwijl ze zijn middelvinger in haar anus voelde, merkte ze ook dat zijn andere vingers in haar vagina haar g-plek zochten. Toen ze een drukkend gevoel op haar blaas kreeg wist ze dat hij goed zat. Hij versnelde zijn likken, en sabbelde een beetje op haar clitoris. Met zijn middelvinger bewoog hij in haar anus voor zover Sandra het zelf toeliet. Sandra voelde haar orgasme naderen. Dit keer wist ze dat de man niet in zou houden. Sandra sloot haar ogen en duwde haar hoofd in het kussen waar ze op lag. Met haar handen greep de lakens op haar bed. Ze vocht tegen het orgasme. Ze wilde het zo lang als ze kon uitstellen. Maar de tong van de man was onverbiddelijk. Zijn tong bewoog steeds heviger en Sandra verloor haar controle en haar lichaam nam het over van haar geest.

Sandra voelde hoe hij met zijn vingers in haar zat toen haar spieren zich aanspanden om daarna kort te ontspannen. Ze opende haar mond en snakte naar adem. Ze hield haar ogen gesloten en genoot van haar orgasme. De tweede keer dat haar spieren in haar vagina en anus zich samentrokken voelde het nog heviger dan de keer ervoor. De man vertraagde zijn liksnelheid langzaam om haar orgasme zo lang mogelijk te maken. Haar spieren spanden zich nog een paar keer hevig om daarna in kracht langzaam af te nemen. De man trok zijn vingers uit haar toen ze kort een beetje tussen de samentrekkingen in ontspande. Sandra's greep op de lakens verzwakte.

Het likken van de man was nu bijna opgehouden. Hij gaf nog een paar kleine likjes en Sandra voelde hoe haar spieren zich voor een van de laatste keren aanspanden. De man hield nu op met likken...... Sandra lag op haar bed. Ze ademde nog eens diep. Ze legde haar hand op haar buik en genoot nog na van het orgasme. Toen haar hartslag weer wat gekalmeerd was opende ze haar ogen. Ze keek op en zag de deur nog net met een klik in het slot vallen.
Dit sexverhaal is geplaatst op 23 Dec 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

tienersexfilms.nl beschonken.nl geishagonzo.nl