sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Sofie's bijbaantje
Na drie maanden was het al overduidelijk dat Sofie de hoge huur niet kon betalen van haar beurs en ze vroeg Madelein hoe die het zich kon veroorloven de hoge huur te betalen en dan ook nog altijd in zulke mooie en dure kleding rond te lopen.
“Ik heb een ideaal bijbaantje dat plezierig is, weinig tijd kost en erg goed verdient”, zei Madelein.
“Dat klinkt te mooi om waar te zijn, ik neem niet aan de ze toevallig nog extra mensen nodig hebben?”, antwoordde Sofie.
“ Voor leuke meiden is er denk ik nog wel plek, ik zal eens voor je navragen. Is het goed als ik je na het weekend meer vertel?”
“Ja, natuurlijk”, zei Sofie en wachtte geduldig tot de volgende week.

Maandag na het eten liep Madelein haar kamer binnen: “Ik heb goed nieuws voor je, ik heb voor je geÔnformeerd en als je wilt kun je volgende keer met me mee komen werken”, zei ze.
Sofie reageerde verheugd: “Geweldig, kan ik eindelijk weer eens nieuwe kleren kopen zonder me meteen over geld zorgen te maken. Wat voor werk is het eigenlijk en wat verdient het?”
“Het enige wat je moet doen is enkele goed gesitueerde zakenmannen begeleiden tijdens diners en feesten. Het zijn meestal wat oudere Heren die graag in het gezelschap verkeren van elegante, jonge meiden die een goede opleiding hebben en niet alleen mooi zijn, maar ook een goed gesprek kunnen voeren. En als je dit goed doet verdien je duizend euro op een avond.”
“Dat klinkt te mooi om waar te zijn, het enig wat ik hoef te doen is me laten trakteren op een avond dineren en daar wordt ik nog goed voor betaald ook?”
“Je moet begrijpen”, zei Madelein, ”dat dit Heren zijn met hoge posities in het zakenleven, die weinig tijd hebben om nieuwe mensen te leren kennen en het zich kunnen veroorloven hun gesprekspartner op deze manier te regelen. Zoals ik al zei willen ze alleen hoger opgeleide, elegante en zeer mooie meiden, maar toen ik je aan mijn baas omschreef was hij meer dan tevreden. Vandaar dat je zaterdag mee mag”.
Sofie was inderdaad een bloedmooie meid om te zien, ze was 1,75 m lang, slank met mooie volle borsten en lang kastanjebruin haar dat over haar schouders heen golfde. Ze had sensuele bruine ogen waar ze al vaak complimenten over had gekregen van mannen. Madelein was al net zo mooi, haar borsten waren wat kleiner dan die van Sofie maar stevig en rond gevormd, ze had lang blond haar met een tint rood erin, ‘Strawberry Blond’ zoals de Amerikanen dat noemen. Haar groen ogen deden elke man smelten en ze wist haar sexy uiterlijk altijd goed te gebruiken om te krijgen wat ze wou.
“OK, ik ga met je mee zaterdag”, zei Sofie, “ik heb geen idee of dit wat voor me is, maar voor duizend euro wil ik het best een keer proberen”.

Die zaterdag waren de beide meiden de hele middag bezig zich mooi te maken voor de avond. Ze bespraken wat ze aanmoesten en Sofie leende een mooie jurk van Madelein, want zelf had ze niet zulke mooie kleren. Toen ze de kledingkast van Madelein doorging om iets moois uit te zoeken viel het haar op dat er nauwelijks lingerie was te vinden en ze vroeg hoe dat kwam.
“Ik draag geen lingerie”, zei Madelein, “met een glimlach. En dat is ook precies iets waar ik het met je over wou hebben. De Heren verwachten namelijk dat je geen slipje of BH draagt onder je jurk. Wees niet bang, ze verwachten geen rare dingen van je en gedragen zich als echte Heren, maar ze vinden het nou eenmaal een fijn idee om zo’n jonge meid naast zich aan tafel te hebben zonder ondergoed aan.
“Ik weet niet of ik dat wel zo’n goed idee vind”, zei Sofie, “ik dacht dat het alleen om een goed gesprek aan tafel ging”.
“Dat is ook zo, maar je kunt het ze niet kwalijk nemen dat het oog ook wat wil. Zoals ik al zei, nemen ze alleen de mooiste jonge meiden aan en ze betalen je ook erg veel geld. Wat kan jou het nou schelen dat zij het fijn vinden dat jij geen ondergoed aanhebt? Je hebt nog een heerlijk strak lichaam dus je zult er schitterend uitzien in je jurk.”
Sofie wou niet toegeven dat ze het eigenlijk wel spannend vond om zonder slipje over straat te gaan en deed net of ze met tegenzin aan de wensen van Madelein tegemoet kwam. Om zes uur waren de dames klaar voor vertrek en stapten ze in de luxe Mercedes die hen op kwam halen. Ze reden naar een klein kasteeltje in het midden van het land. Ze werden ontvangen door een dame van een jaar of veertig die hen welkom heette en zich introduceerde als hun baas.
“Je hebt geen woord teveel gezegd Madelein”, zei ze, “Sofie ziet er werkelijk verrukkelijk uit. Ik zal jullie naar de Heren brengen.”
Enigszins gespannen betrad Sofie een mooie zaal waar vijf Heren in maatkostuum in leren fauteuils rond een haardvuur zaten. Ze waren allemaal rond de vijftig jaar oud maar zagen er nog goed uit voor hun leeftijd. De meiden stelden zich aan hen voor waarbij ze van elke man een handkus kregen. Met een glaasje champagne in de hand werd er verder kennis gemaakt en Sofie voelde zich al snel op haar gemak. Ze kreeg wel een blos op haar wangen toen ze complimenten over haar uiterlijk kreeg en zich realiseerde dat ze eigenlijk volledig naakt was onder haar jurk. De maaltijd die werd geserveerd was overheerlijk en Sofie genoot met volle teugen. De Heren waren erg aardig en vooral Edward, die naast haar zat was erg charmant en de avond vloog dan ook voorbij.

Na het dessert kwam de vrouw die zich eerder als hun baas had voorgesteld binnen met een kussen. Ze legde die op vloer neer en wenkt Madelein. Die wist blijkbaar meteen wat er van haar verwacht werd en knielde neer op het kussen. Vervolgens deed hun baas haar een blinddoek voor en maakte ze haar handen achter haar vast met een paar handboeien. Sofie begon enigszins nerveus op haar stoel te schuifelen en vroeg zich af wat dit te betekenen had. Het feit dat Madelein dit alles vrijwillig en met plezier scheen te ondergaan stelde haar enigszins gerust maar toen haar baas een stoel in tegenover Madelein neerzette en haar wenkt werd ze toch wel bang. Edward stelde haar echter gerust en zei dat het allemaal een onschuldig spel was en dat ze op elk moment ‘stop’mocht zeggen, als ze niet verder wilde gaan. En dus nam Sofie plaats op de rechte stoel en liet toe hoe haar baas haar handen achter aan de stoel vastbond. Ze kreeg gelukkig geen blinddoek om.
“Laat nu maar eens zien of je al dat geld waard bent, geil sletje”, fluisterde ze in Sofie’s oor toen ze wegliep. Sofie vroeg zich af of ze dit wel goed verstaan had. Had haar baas haar echt een sletje genoemd? Dat kon toch bijna niet? Ze was enigszins beneveld door alle wijn en champagne en begon aan zichzelf te twijfelen. Maar goed, ze zou wel even aanzien wat er ging gebeuren. Ze kon elk moment ‘Stop’ zeggen had Edward gezegd. Al snel werd duidelijk dat ze haar baas wel degelijk goed had gehoord want Edward stapte naar Madelein toe en vroeg haar: “Waarom ben je hier?”
“Om u te dienen, Meneer”, antwoordde Madelein.
“Om ons te dienen als wat?”, vroeg Edward streng.
“Om u te dienen als lustslavin en geile neukslet”, zei Madelein weer tot Sofie’s grote verbazing en het had niet veel gescheeld of ze had ‘stop’ gezegd. Maar ze was toch ook nieuwsgierig naar wat er zou gaan gebeuren en kon niet ontkennen dat ze het wel spannend vond.
“Sta op”, gebood Edward aan Madelein, die meteen gehoorzaamde. Sofie zag hoe Edward om haar vriendin heen liep en haar jurk begon los te maken van achter. Vervolgens opende hij haar handboeien en schoof haar jurk van haar schouders zodat deze van haar lichaam afgleed en op de vloer neerplofte. Madelein stapte uit haar jurk en knielde weer op het kussen. Een van de andere Heren, die Chris heette, kwam naar voren en deed Madelein een halsband om met een ketting. Precies zo een als de hond van haar ouders hadden. “Meekomen”, zei Chris kortaf en Madelein kroop op haar knieŽn achter Chris aan. Samen met nog twee Heren van het gezelschap verlieten ze de kamer en nu stapte Edward op Sofie af.

Sofie kon nog maar nauwelijks bevatten wat er zich in de laatste vijf minuten had voorgedaan. Het ene moment zat ze heerlijk te dineren en nu zat ze vastgebonden op een stoel en had ze net gezien hoe haar vriendin naakt en aan de ketting gebonden als lustslavin achter drie vreemde Heren aankroop. Edward glimlachte en zei: “Je zult je wel afvragen wat dit allemaal te betekenen heeft. Maar ik neem aan dat een slimme meid als jij wel weet wat we van je willen. De keus is geheel aan jou. Je mag nu vijfhonderd euro in ontvangst nemen en naar huis gaan of je mag blijven voor de rest van de avond. Als je tot het einde blijft krijg je duizend euro maar je moet dan wel precies doen wat wij zeggen. Je hebt geen eigen inbreng meer en zult al onze wensen vervullen. Je hebt altijd de vrijheid om ‘stop’ te zeggen en op dat moment stoppen we en mag je naar huis. Aan jou de keus.”

Een rare kriebel kroop door Sofie haar buik, ze was geshockeerd door het voorstel dat haar net was gedaan, maar ze kon niet ontkennen dat haar nieuwsgierigheid was geprikkeld. Ze had al best veel ervaring met seks en had diverse vriendjes gehad, maar ze had het nog nooit met een oudere man gedaan en met SM had ze al helemaal geen ervaring. Op die ene keer na dat haar tweede vriendje had voorgesteld haar aan het bed vast te binden en haar zo te neuken. Dat was een erg geile ervaring geweest en ze overwoog serieus op Edward zijn voorstel in te gaan. Uiteindelijk besloot ze dat ze de vijfhonderd euro extra wel erg goed kon gebruiken en ze zei tegen Edward dat ze bereid was mee te doen.
“Prima”, reageerde hij, “dan zal ik je nu de regels uitleggen. Vanaf nu ben je een lustslavin en is je enige doel om ons vijven te dienen, samen met dat andere geile neuksletje. Je zult je aan onze regels houden en overtredingen zullen worden bestraft. Je spreekt ons aan met Meneer en of U. Jij bent een jong tienersletje en wij zijn gerespecteerde Heren van de samenleving en je bent het niet waardig ons rechtsreeks aan te kijken en dit is dan ook verboden. Begrijp je deze regels?”
“Ja, Meneer” zei Sofie.
“Dus wat ben je vanaf nu?”
“Een lustslavin Meneer.”
“Heel goed”, zei Eward en wenkte Ivo, de man die ook naast haar had gezeten aan tafel en daar nog steeds zat. Ivo stond op, liep naar Sofie en maakte haar handen los. Op bevel van Edward stond Sofie op en voelde hoe haar jurk werd losgemaakt van achteren en geruisloos van haar schouders afgleed.
“ Benen spreiden en handen achter je hoofd”, zei Edward.
Sofie stapte gehoorzaam uit haar jurk en zette haar voeten uit elkaar terwijl ze haar handen achter haar hoofd ineen vouwde. Daar stond ze dan, poedelnaakt voor de twee oudere Heren, die ze voor deze avond nog nooit had gezien. Ze voelde hun blikken over haar lijf glijden en een licht gevoel van schaamte bekroop haar. Maar ze durfde haar blik niet naar hun op te richten.
“Waar haalt Madam die mooie tienersletjes toch telkens weer vandaan?”, zei Edward.
“Geen idee, maar deze is wel bijzonder mooi”, sprak Ivo terwijl hij op haar toeliep en met zijn hand haar borst omvatte en er zachtjes in kneep. Daarna zakte zijn hand af over haar buik en schaamheuvel tot hij bij haar geschoren poesje kwam. Met zijn middelvinger gleed Ivo tussen haar schaamlipjes door en zei:”Ze is al lekker nat, Edward, ik denk dat we nog veel plezier aan dit geile trutje kunnen beleven”.
Sofie begon inderdaad licht opgewonden te raken. Ze vond het doodeng wat er allemaal gebeurde maar het feit dat ze zelfs niets in te brengen had en alleen maar hoefde te doen wat haar werd verteld was ergens wel geruststellend. Ze had het idee in goede handen te zijn en vertrouwde de beide Heren. Alhoewel Sofie naar beneden keek zag ze dat Edward een kettinkje uit zijn zak haalde. Even dacht ze een mooi sieraad om te zullen krijgen maar haar blijdschap sloeg al snel om in angst toen ze aan de uiteinde van de ketting 2 klemmetjes zag. Edward pakte haar linker tepel tussen twee vingers en plaatste er het eerste klemmetje op. Vervolgens pakt hij haar rechter tepel en plaatste ook daar een klemmetje op. De pijn viel Sofie alles mee en toen hij het kettinkje voor haar mond hield opende ze deze gewillig en nam het in haar mond. Nu deed Ivo haar een blinddoek om en gebood haar op het kussen neer te knielen. Sofie gehoorzaamde snel en liet willoos toe dat haar handen achter haar rug werden geboeid.
“En nu zullen we eens zien of dit sletje haar geld een beetje waard is”, hoorde ze Edward zeggen, “doe je mond open slet”.
Het kettinkje van de tepelklemmen viel uit haar mond waarbij het met een ruk tot stilstand kwam.
“Auw”, zei Sofie, want haar tepels begonnen nu wel erg gevoelig te worden.
“Niet zeuren en mond open”, zei Ivo met forse stem.
Ze opende haar mond en wachtte. In eerste instantie gebeurde er niets. Ze hoorde hoe een van de Heren wegliep en even later weer terug kwam. Net toen ze zich begon af te vragen wat er zou gaan gebeuren voelde ze iets warms tegen haar mond. Automatisch opende ze hem nog wat verder en besefte nu dat dit het warme vlees van een harde erectie was dat haar mond naar binnen schoof. Een hand duwde haar hoofd naar voren en gewillig begon te pijpen. Zou het Edward of Ivo zijn die ze in haar mond had, vroeg ze zich af. Het was in ieder geval een forse jongen en hij was keihard. Ze deed haar best om hem zo diep mogelijk in haar mond te nemen, terwijl ze met haar tong zijn eikel masseerde. Na een tijdje werd de lul teruggetrokken en werd de volgende tegen haar mond gedrukt.
“Pijpen slet”, zei Edward en ze begon hem ijverig af te zuigen. Ze stond er versteld van hoe graag ze deze Heren wou plezieren. Ze wou niets liever dan hun genot schenken en hoopte angstvallig dat ze goed genoeg was voor deze twee mannen die ongetwijfeld al door vele vrouwen in hun leven waren verwend. Ze was pas achttien en alhoewel ze al sinds drie jaar met jongens naar bed ging was ze nog erg onervaren.
“Niet slecht voor een jong studentje”, zei Edward en Sofie voelde zich warm worden van geluk voor dit compliment.
“Ik denk dat we ons nu wel bij de anderen kunnen voegen”, en nu kreeg ook Sofie een halsband omgebonden met een ketting. Geblinddoekt en naakt kroop ze op haar knieŽn achter de beide Heren aan. Ze voelde zich vernederd en nam zich nog harder voor deze Heren te laten zien wat ze waard was en hun te dienen met haar seks. Er werd een deur geopend en ze gingen een vertrek binnen. Ze hoorde de onmiskenbare geluiden van seks. Mannen die hijgden en het bekende geluid waarmee twee lichamen tegen elkaar slaan tijdens de daad. Ze voelde een rukje aan haar halsband en ging rechtop staan. Ze werd naar een paal geleid en haar handen werden achter de paal geboeid zodat ze vast stond.
“Kijk maar eens watje vriendinnetje voor slet is”, werd haar gezegd terwijl de blinddoek werd verwijderd.

Voor haar in de kamer zag ze Madelein. Ze lag op haar rug vastgebonden op een tafel, haar armen en benen wijd uiteen en haar hoofd hing achterover over de rand. Chris stond tussen haar benen en neukte Madelein in haar kaalgeschoren kutje. Een van de andere Heren, die zich eerder die avond had voorgesteld als Hugo, stond aan het hoofdeinde en stootte zijn harde lul ritmisch in en uit Madeleins mond. Met haar ongebonden linker hand masseerde haar vriendin een derde pik. Ondanks al het voorafgaande was Sofie geschokt. Ze had het eigenlijk nooit met Madelein over seks gehad en ze had aangenomen dat haar vriendin het net als zij, alleen met haar vriendje deed. Maar nu realiseerde ze zich pas goed dat haar huisgenootje zich ieder weekend als de eerste de beste hoer door wildvreemde kerels liet neuken voor geld. Sterker nog, ze stond zelf op het punt dit ook te doen. In een opwelling wilde ze ‘stop’ roepen, maar ze realiseerde zich dat ze behoorlijk geil werd van wat ze zag. En dus vond ze het spijtig dat haar blinddoek al snel weer werd omgedaan.
“Ben je nog steeds bereid ons te dienen?”, vroeg Edward.
“Ja Meneer, ik wil u geile neuksletje zijn”, zei Sofie.
“Goed, dan zullen we nu je billen eens onder handen nemen.”
Sofie werd losgemaakt en knielde naast Edward neer. Deze pakte haar bij haar lange haren en leidde haar mee naar een stoel waar iemand zat.
“Voor je zit Frederik en jij gaat Frederik eens lekker pijpen”.
“Jawel Meneer”, zei Sofie en kroop tussen de benen van Frederik, de man die ze eerder door Madelein afgetrokken had zien worden. Op de tast vond zijn fiere paal en begon bereidlustig te pijpen. Frederik greep haar hoofd vast aan haar haren en hielp haar een handje.
“Kont naar achteren”, hoorde ze, en voor ze dat goed en wel gedaan had voelde ze een harde klap op haar billen. Het deed pijn, maar ze genoot er toch van en ze voelde weer die vreemde kriebel in haar buik. En nu realiseerde ze zich waar ze deze kriebel eerder had gevoeld. Dat was toen ze van de zomer na lang aandringen van haar vriendje toch ook een bungyjump had gedaan. Ze had doodsangsten uitgestaan toen ze boven die afgrond stond en toen ze naar beneden sprong had ze diezelfde kriebel als nu in haar buik gevoeld. De sprong had haar een geweldige kick gegeven en ze was blij dat ze het gedaan had. Pets! Ze voelde een twee klap op haar billen. Al snel volgde een derde, vierde en vijfde en haar billen begonnen te branden. Edward en Frederik vertelden haar ondertussen onafgebroken wat een heerlijk tienersletje ze was, vroegen hoe het haar beviel als hoer en maakten haar uit voor de meest vunzige dingen. En Sofie gaf zich bereidwillig over aan de wensen van deze Heren. Ze vond het heerlijk om zich zo te laten gebruiken en werd steeds geiler. Toen haar billen knalrood waren geslagen en Edward zijn vingers tussen haar schaamlippen stak gleden deze dan ook zonder enig probleem haar drijfnatte kutje binnen. Ze kon een zucht van genot niet onderdrukken toen ze zijn harde pik bij haar naar binnen voelde glijden. Toen hij ook nog met zijn hand haar klitje begon te masseren voelde ze een warme golf haar lichaam overspoelen en kwam ze kreunend klaar.

Na verloop van tijd, toen de beide heren inmiddels meerder keren van positie waren gewisseld en ze zelfs net als Madelein een derde lul met haar hand had gemasseerd, werd haar blinddoek afgedaan en haar tepelklem verwijderd. Dit verwijderen deed een stuk meer pijn als het aanbrengen en Sofie beet op haar lip om een kreet van pijn te onderdrukken. Ze werd aan haar haren mee naar de tafel genomen waar Madelein nog steeds door een aantal Heren werd gebruikt. Hugo was haar aan het neuken en zo te horen stond hij op het punt om klaar te komen. Hij vertrok zijn gezicht en kwam kreunend in Madelein klaar. Hij trok zich terug en Sofie zag hoe zijn zaad uit Madeleins opening sijpelde. Nu greep Edward Sofier weer bij de haren en duwde haar gezicht tussen de benen van haar vriendin.
“Schoonlikken, hoer!”, zei hij.
Sofie aarzelde, ze had nog nooit met een vrouw gevreeŽn en alhoewel ze wel eens sperma had geproefd was vond ze het idee om dit op deze manier op te likken wat pervers.
“Nu!”, zei Edward en duwde haar gezicht met kracht tegen de kut van Madelein. Sofie gaf zich gewonnen en begon onwennig met haar tong het zaad tussen de schaamlippen van haar vriendin op te likken. De smaak van sperma had zich vermengd met de sappen van Madelein en was niet eens onaangenaam, concludeerde ze. Ondertussen was Chris op de tafel geklommen en had zich met zijn pik vlak voor haar gezicht gepositioneerd. Sofie had haar mond om de schaamlippen van Madelein gevouwen en was druk bezig al het zaad uit haar kutje te zuigen toen Chris zijn zaad in grote golven over haar gezicht heen spoot. Ze wist niet dat mannen op die leeftijd nog zoveel zaad konden produceren want haar gezicht droop van Chris zijn geil. Aan haar haren werd ze weer naar achter getrokken en moest knielen tussen Ivo en Frederik die een voor een hun zaad in haar mooie gezichtje spoten. Ondertussen was Madelein losgemaakt en ze begon in opdracht van Edward vlijtig Sofie haar gezicht schoon te likken. Tot slot stopte Edward zijn lul in Sofie’s mondje en ze hoefde niet lang te zuigen voordat hij zijn warme rivier bij haar naar binnen spoot. Madelein kwam naar haar toe en begon haar te tongzoenen, zodat het sperma zich tussen hun twee mondjes verdeelde. Ze slikten allebei de helft door en als vanzelf gleden de handen van Sofie over de borsten van haar vriendin, terwijl die haar vingers tussen de gladgeschoren schaamlippen van Sofie liet glijden. Ze had nu al zoveel grenzen doorbroken deze avond dat een lesbische vrijpartij er ook nog wel bij kon. De Heren zetten vijf stoelen in een cirkeltje en namen plaats en staken een sigaar op terwijl de meiden in het midden op een tijgervel elkaars kutje begonnen te likken…Dit sexverhaal is geplaatst op 06 Jan 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

geslaagden.nl trailerparktrash.nl seventeenlesbo.nl