sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Caroline Tensen
"Je krijgt 25000 als je alles doet wat ik wil," antwoordde ik. Ze dacht even na en draaide toen langzaam de deur van haar kleedkamer op slot. Ze draaide zich om, likte haar lippen op de geilste manier die ik ooit had gezien en vroeg; "zeg maar wat je wil.."

"Speel met jezelf." zei ik.

Ze glimlachte geil en begon over haar tieten te wrijven. Ze kromde haar rug tegen de deur en draaide haar heupen zodat haar kont tegen de deur wreef. Bij elke draai van haar kont zakte ze door haar knieŽn. Terwijl ze dat deed duwde ze haar tieten tegen elkaar en likte ze haar lippen. Een hand zakte naar beneden en begon haar kruis te masseren, terwijl de andere hand haar blouse opentrok en een sexy bodystocking tevoorschijn toverde. Ze pakte haar tepel door de stof heen en begon eraan te draaien. Nu sloot ze haar ogen, gooide haar hoofd in haar nek en kreunde zacht. Ze werd nu knap geil.
"Nooit verwacht dat je zo'n geil krengetje was," zei ik.

"Wacht maar," zei ze hijgend, "dit is nog niks."

Ze haalde nu de bandjes van haar stocking van haar schouders en rolde hem op tot haar middel. Haar slanke, prachtig gebruinde lichaam glom van het geile zweet. Ze draaide aan haar tepels, pakte een tiet beet en bracht hem omhoog. Haar felle, spitsige tongetjes flitste een paar keer heen en weer over haar tepel. Ze herhaalde dit met haar andere tiet en ten slotte met allebei haar tieten tegelijk. Ze schopte haar zwarte hoge hakken uit trok geil bewegend haar broek uit en trok haar hoge hakken weer aan. Door de stof van haar bodystocking heen kon ik haar schaamhaar zien, en een grote vlek bij de knoopjes in haar kruis maakten me duidelijk dat ze al ontzettend geil was geworden van al dat gefriemel aan zichzelf. Nu trok ze ook haar body uit. Ze ging met haar kont naar me toe gebukt voor me staan met haar benen iets gespreid en haar rug gekromd, zodat ik een mooi uitzicht had op haar drijfnatte kutje. Met beide handen trok ze haar billen uit elkaar zodat ook haar kontgaatje goed zichtbaar werd en haar kutje wat ging openstaan. Ook haar kontgaatje stond wat open zodat me duidelijk werd dat ze al eens in haar reet was genaaid. Ze droeg nu alleen nog maar die stilettohakken en witte kousen.

"Kijk eens," zei ze met een sexy stem. "Hier mag jij straks in."

Ze stak nu een hand tussen haar benen door en trok met twee vingers haar schaamlippen uit elkaar. "Kijk hoe ik mezelf vinger !" zei ze. Twee vingers schoof ze in haar kut en begon langzaam te pompen. Even later volgde er een vinger in haar kontgaatje en ook die begon te

pompen.

"Neuk me !" zei ze geil. Ze keek over haar schouder naar mijn reactie.

Ik schudde van nee.

"Eerst pijp je me !" gebood ik.

"Okee," antwoordde ze.

Ik trok mijn broek uit en ging op haar draaistoel zitten. Mijn pik stond recht overeind. Ze ging op haar handen en knieŽn zitten en kwam naar me toe geslopen. Ze kroop tussen mijn benen, pakte mijn lul en trok hem een paar keer af. Toen opende ze haar mond en schoof hem in een keer, tot aan mijn ballen, naar binnen. Nu sloot ze haar lippen eromheen en liet hem, al zuigend, uit haar mond glijden. Ik kreunde en pakte haar haren terwijl ze steeds diezelfde handeling herhaalde. Na zo'n tien keer haalde ze hem uit haar mond, hield hem langs een kant vast en likte hem op en neer. Ze stopte bij mijn pisspleetje en likte die een paar keer met haar spitse tongetje terwijl ze me aftrok. Ik kon het nog steeds eigenlijk niet helemaal geloven. Caroline Tensen zat hier op haar knieŽn aan mijn lul te zuigen ! Ik stak mijn voet een stukje omhoog en begon met mijn grote teen over en in haar soppende kutje te wrijven. Ze kreunde binnensmonds en draaide met haar heupen terwijl ze me steeds sneller begon te pijpen.

"Ga op je rug liggen !" gebood ik haar.

Ze gehoorzaamde direct. Haar tieten tussen haar armen geklemd en haar kutlippen opentrekkend met gekruiste handen lag ze wijdbeens voor me. Ze dacht dat ik haar ging neuken, maar ik ging op haar zitten en legde mijn lul tussen haar prachtige tieten. Ze duwde haar tieten tegen elkaar aan zodat mijn lul er goed tussen zat en ik begon te stoten. Eerst langzaam, maar toen steeds sneller.

"Ja !" riep ze bij elke stoot. "Ja ! Ja ! Ja !"

Ze boog haar hoofd voorover en likte bij elke stoot mijn eikel.

"Ik ga klaarkomen !" zei ik hijgend.

"Kom maar !" antwoordde ze. "Kom maar in mijn mond !"

Ik ging van haar af en ging op mijn knieŽn bij haar hoofd zitten met mijn pik boven haar opengesperde mond. Haar lippenstift was uitgesmeerd over haar gezicht. Ik begon me af te trekken en na een paar seconden voelde ik het sperma omhoog komen. De eerste lading warm sperma spoot ik meer over haar wang dan in haar mond, maar ze draaide haar hoofd meteen zo dat de volgende lading recht in haar mond spoot. Ze slikte het nog niet door maar speelde ermee door het met haar tong over haar lippen te smeren. De volgende lading trof ook doel en nu zat haar hele gezicht vol met mijn warme sperma. De vierde lading spoot weer recht in haar keel en nu slikte ze het wel gulzig in. Ze pakte mijn lul beet en trok er draaiend de laatste restjes uit die ze meteen van mijn eikel likte. Ze lachte met een klein hinnikje. "Ga je mij nu beffen ?" vroeg ze.

Ik knikte en zei haar op de stoel te gaan zitten. Ze deed het zonder tegenstribbelen en spreidde haar benen bijna 180 graden. Haar natte kutje stond al wijd open van zichzelf, maar met twee handen trok ze haar schaamlippen nog wat verder uit elkaar. Haar klitje stak uitdagend naar voren en ik hapte dan ook snel toe. Ze kreunde terwijl ik haar kietelaar

likte en aan haar vlezige schaamlippen zoog. Ik opende met twee vingers haar natte gaatje en begon er met twee vingers in te pompen.

"Jaa !" kreunde ze. "Jaa, bef me... Vinger me !! NEUK ME !!!!"

Mijn pik stond alweer recht overeind.

"NEUK ME HARD, DANNY !!!! NEUK ME HAARRRDD !!!"

Ik begon nu haar stijve tepels te likken en sabbelen en ging langzaam nog verder omhoog met mijn mond. Ik zocht haar lippen met de mijne en daarna vond ik ook haar tong met de mijne. Ik proefde haar tong en voelde hoe ze hem diep in mijn mond stak. Ik duwde nu langzaam mijn pik tegen haar gaatje en schoof hem langzaam naar binnen. Ze kreunde en sloot haar ogen van genot toen ik met een hand haar klitje begon te masseren. Langzaam begon ik te stoten. Ik voelde hoe mijn pik in en uit haar kut schoof, glijdend tussen haar schaamlippen die nat waren van het geil. Ze stak haar tong in mijn oor en begon hijgend te likken.

"Naai me !" hijgde ze.

Ik lag hier gewoon Caroline Tensen te neuken ! Ze sloeg haar benen om me heen (nog steeds met naaldhakken aan) en duwde ze tegen mijn kont om me dieper in haar kut te krijgen. Ze ging nu op haar knieŽn voor me zitten, kromde haar rug en stak haar middelvinger in haar kontgaatje.

"Nu in mijn kont," zei ze geil.

Ik trok haar billen wijd en liet een grote klodder kwijl op haar kontgaatje vallen. Met mijn vinger smeerde ik hem over en in haar reet. Toen zette ik mijn pik tegen haar reet en duwde voorzichtig. God, wat was dat geil. Haar kontje was waanzinnig strak en ik voelde hoe ze haar sluitspier steeds opende en sloot rond mijn keiharde lul. Met grote halen stootte ik mijn lul in en uit haar aars. Ze kreunde en ik voelde hoe ze klaarkwam.

"Ik kom !" kreunde ze terwijl ze met haar heupen schokte. Tussen haar benen door speelde ze met mijn ballen.

Even later kwam ik ook klaar. Ik trok mijn lul uit haar reet en kwam over haar rug. Geil smeerde ze zich met mijn sperma in en likte haar vingers. We kusten elkaar nog eens, bleven even in elkaars armen liggen en begonnen ons toen langzaam aan te kleden. Ik pakte mijn portemonnee en wilde haar de 25000,- geven. "Nee," schudde ze haar hoofd, "Deze was van mij !" Ze knipoogde, gaf me een papiertje en liep heupwiegend de kleedkamer uit.

Ik las wat er op het papiertje stond;

"Bel me...: "

Daaronder stond haar telefoonnummer en haar adres. Lachend stopte ik het papiertje in mijn portemonnee en liep hoofdschuddend en nog nagenietend de kleedkamer uit.

De volgende dag keek ik met heel andere ogen naar 'WIE BEN IK ?'

Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik mijn spannende avontuurtje met Caroline Tensen had beleefd in haar kleedkamer, en ook al had ik haar telefoonnummer, ik had nog steeds niet het lef gevonden haar ook daadwerkelijk op te bellen. Wat als haar man opnam ? Wat zou ik hem dan moeten zeggen ? En al NAM ze zelf op, zou ze nog weten wie ik was ? Dit plotselinge gevoel van angst (en misschien zelfs een beetje schaamte) was ik niet gewend van mezelf. Maar ja, het gebeurt dan ook niet elke dag dat je een stuk (en celebrity) als Caroline Tensen kon neuken, en daar moet je dus wel eerst even overheen komen.

Al die maanden had ik me wel sufgerukt bij de herinnering aan die geile belevenis. Steeds als ik mijn ogen sloot flitste het beeld van haar met mijn sperma besmeurde smoeltje door mijn hoofd. De herhalingen van Wie Ben Ik? waren elke dag goed voor een stevige erectie, en na elke aflevering moest ik me steevast masturberen. Ik begon met de dag meer op haar te geilen, en ik voelde gewoon dat het tijd werd dat ik haar weer een stevige neukbeurt zou geven. De gedachte van mijn lul die diep in en uit haar strakke, knijpende aars stootte, versterkte dat gevoel alleen maar.

Het was op 23 juli 1994, dat ik - in het heetst van de dag (30 graden hier in Rotterdam) - eindelijk de moed bij elkaar had verzameld om de telefoon te pakken en haar nummer te draaien. ***-******* (onleesbaar gemaakt. red.) drukte ik, en na een seconde hoorde ik de telefoon aan de andere kant van de lijn overgaan. Mijn hart bonkte in mijn keel en mijn maag trok zich krampachtig samen toen de telefoon werd opgenomen en ik die heerlijke en o zo vertrouwde stem hoorde. "Carolien Tensen !" zei ze op een spontane, vriendelijke manier. De zenuwen gierden door mijn keel en even kon ik geen woord uitbrengen.
"Hallo ?" zei ze weer; nog steeds vriendelijk.

Ik schraapte mijn keel en sprak.

"Ehhmm, ja hallo," begon ik, maar ik wist van de zenuwen niet meer wat ik nu moest zeggen.

"Hallo !" begroette ze me vrolijk, ook al had ze er nog geen idee van wie ik nou precies was. "Met wie spreek ik ?"

Ik slikte en haalde even diep adem en voelde me toen wat ontspannen.

"Danny," antwoordde ik tenslotte. "Van de hitbingo."

Geen antwoord.

"Weet je wel, die 25.000 gulden ?"

Nog steeds geen antwoord.

"In je kleedkamer ???" vroeg ik hulpeloos.

Nu ging er bij haar duidelijk een lichtje op.

"O, ja, we hebben geneukt," zei ze onbeschaamd, "ja dat was lekker ja. Ik had al niet meer gedacht dat je nog zou bellen."

"ik durfde niet goed," stamelde ik.

"Nou ZEG, wat een onzin ! Je durft me WEL in m'n reet te neuken en in m’n bek te spuiten, maar je durft me niet op te bellen."

Er zat wel wat in, ja.

"Maar voor hetzelfde geld nam je man op, of zo, en wat dan ?"

"Nou en !" zei ze abrupt, "ik ben alleen maar bij hem om z'n geld hoor, want z'n pik is zo klein dat ik 'm niet eens voel als tie bezig is. So what als 'ie d'r achter komt ?!"

"Okť, als je het zo stelt was het inderdaad wel stom van me, ja."

"Inderdaad," beaamde ze, "maar gelukkig bel je nu, want ik ben zo geil als Becel in de zon. Ben ik altijd als het warm is weetje."

Ik slikte weer even.

"Weet je wat," vervolgde ze, "als jij me nou zo snel mogelijk op kom halen, dan kunnen we ons eens lekker uitleven. De vorige keer was nog maar een voorproefje."

"Is goed," antwoordde ik nog steeds een beetje nerveus, "zeg maar waar ik je

op moet pikken, en dan ben ik binnen drie kwartiertjes bij je."

"Gewoon, bij me thuis," antwoordde ze, "************* 21, in ********"

(onleesbaar gemaakt, red.). denk je dat je dat kan vinden ?"

"Makkelijk," zei ik zo overtuigend mogelijk, "ik heb een stratengids, dus dat moet lukken binnen drie kwartiertjes."

"Goed, schiet dan maar op, want mijn kutje is nu al zeiknat !"

"Mijn pik staat ook al overeind," zei ik, en dat was ook zo.

"Nou, likje over je eikel dan maar vast," zei ze, "Schiet maar op."

"Doei !" zei ik.

"Totzo," hoorde ik haar nog zeggen voordat ze de telefoon ophing.

Ik stapte in mijn wagen en racete zo snel als ik kon naar ********, en dat was HEEL snel ! Onderweg had ik nog een bekeuring voor te hard rijden gekregen, maar dat kon me niet schelen. Die 500,- was het me wel waard. (En je had de blik op die agent z'n kop moeten zien toen hij me vroeg waarom ik zo'n haast had en ik hem zei dat Caroline Tensen vol verlangen op me lag te wachten ! Hij dacht dat ik hem in de maling nam ! De sukkel !) Nu stond ik echter hijgend voor haar deur en klopte drie keer met de koperen klopper die tegen haar groen/witte deur hing. Binnen hoorde ik het geklik van naaldhakken op marmer en ik voelde mijn pik bonken van opwinding. De deur zwaaide open en in de deuropening stond mijn kanjer. Caroline Tensen stond voor me en ze zag er adembenemend uit (en wat was ik op dat moment blij dat het 30 graden was, want zomerkleding rules !!) Ze droeg een strak wit topje, die perfect om haar borsten sloot. De volle ronding kwam zo tot haar recht, en ook de harde tepels stonden volledig uitgetekend in de strakke stof. Haar buik was bloot en evenals de rest van haar lichaam heerlijk gebruind. Het strakke, ZEER korte, zwarte stretchrokje zat als gegoten rond haar stevige kontje (en even zag ik mijn pik weer in en uit haar reet stoten). Haar lange, slanke benen waren gehuld in witte kousen, en vanonder haar rokje was nog net een klein stukje te zien van haar jarretels. Verder droeg ze een paar glimmende, vijftien centimeter hoge pumps. God wat zag ze er geil uit ! En daar stond ik dan in mijn T-shirt, gymschoenen en bermuda (waar zich een flinke bult in had gevestigd). "Hoi," zei ze zo spontaan mogelijk. Ik hoorde echter een lichte beving in haar stem; waarschijnlijk van geilheid. "Kom binnen." Ik stapte de smalle gang binnen en sloot de deur achter me. Bijna meteen voelde ik hoe Caroline zich vanachter tegen me aandrukte. Haar tepels priemden in mijn rug en haar handen vonden mijn keiharde lul door de stof van mijn Bermuda. Zachtjes begon ze mijn lul te kneden, terwijl haar heupen zich tegen me aan wreven in een zinderend ritme. Ze stak haar tong in mijn linkeroor; likte eraan en knabbelde aan mijn oorlelletje, terwijl ze nu met haar hand mijn lul uit mijn broekje toverde. Ze begon me af te rukken en ik kreunde toen ik voelde hoe mijn voorhuid langs mijn knalrode eikel schoof.

"Neuk me," fluisterde ze hitsig in mijn oor. "Neuk me hier en nu, Danny !!"

Ik draaide me om en duwde haar met haar rug tegen de muur van de gang.

"Oeee," kreunde ze op een geile, ondeugende, uitdagende toon, terwijl ze met gebogen hoofd haar ogen naar me opsloeg, "ga je ruig worden ??!?" Ze kreunde het bijna. Ik knikte hijgend, trok haar rok omhoog en begon haar tegelijkertijd wild te tongen. Ik stootte mijn knie tegen een kastje dat daar stond, maar dat deerde me niet. Ik had wel wat anders aan mijn hoofd. Ik zoog haar tong naar binnen en zij de mijne en we likten elkaars tong en mond. Ik proefde een mengeling van haar speeksel en lippenstift en rook de geur van haar parfum. Mijn hand schoof naar haar kutje en tot mijn verbazing (en tevredenheid) voelde ik dat ze geen slipje droeg. Een nog grotere (en plezieriger) verrassing was haar kale kutje. Ze had zich geschoren!

"Oee, kaal !?!" hijgde ik.

"Hmmm hmm," knikte ze, "heb ik net gedaan !"

Haar handen woelden door mijn haar terwijl mijn vingers haar kale spleet masseerden. Met mijn vingers spreidde en kneep ik haar glad van het geil geworden schaamlippen en ze kreunde en stootte haar heupen naar voren toen mijn duim haar gezwollen klitje begon te masseren.

"Aaaah, jaaa !" kreunde ze. Ze gooide haar hoofd in haar nek, sloot haar ogen, nam haar tieten in haar handen en begon ze geil te masseren. Mijn hand schoof nu wat verder tussen haar benen door zodat mijn vingers haar kontgaatje konden bereiken. Ze spreidde haar benen een beetje wijder zodat ik er beter bij kon.

"Ohh, jaa, masseer m'n aars... hmmm, hmmmmm." hijgde ze, terwijl haar handen mijn lul weer vonden. Voorzichtig schoof ik mijn vinger een stukje in haar reet en even voelde ik

haar greep om mijn lul versterken. Mijn andere hand vond haar kutje weer en meteen ramde ik twee vingers in haar druipende kut. Ik boog mijn hoofd voorover en zoog en beet haar tepels door de stof heen.

"O, God ja, Danny," riep ze nu wild, "gebruik me. Neuk me ! Pak me !!"

Mijn wijsvinger zat nu helemaal in haar aars en voorzichtig stak ik mijn middelvinger erbij. Ik begon nu steeds harder te pompen en ik voelde hoe haar spieren zich ritmisch spanden en ontspanden om mijn pompende vingers. Met mijn duim begon ik tegelijkertijd haar klitje weer te masseren en ik voelde hoe ze zich langzaam naar een orgasme toewerkte.

"Ahhh, ik Kom, ik kom, ik KOOM," kreunde ze even later.

"Nee, hoor," histe ik terwijl ik mijn vingers uit haar reet en kut trok en haar losliet, "nog niet." Ik liet haar even bijkomen en stapte toen wat dichter naar haar toe. Ik nam mijn lul in mijn hand en bracht hem naar haar glimmende kale kutje. Ik wreef een paar keer met mijn eikel langs haar schaamlippen en zocht naar haar opening. Toen ik die eenmaal had gevonden, ramde ik mijn lul in een keer helemaal tot aan mijn bellen in haar kut.

"H.AAAAAaahhhh !!!" kreunde ze.

Langzaam begon ik te stoten.

"Jaa, neuk me !" hitste ze tussen haar tanden door terwijl ze me me opgeslagen ogen aankeek. Ik bracht twee vingers naar haar mond en keek toe hoe ze ze begon te 'pijpen'. Ze begon alweer tot een hoogtepunt te komen. Ze tilde haar been op en zette haar hooggehakte voet tegen de muur achter me. Daarna deed ze hetzelfde met haar andere voet.Ik had haar nu aan de muur genageld terwijl ik mijn lul diep in en uit haar warme kut bleef stoten. Ik pakte de bovenste rand van haar topje en trok deze omlaag zodat haar strakke tieten erbovenuit kwamen. Deze werden nog eens omhooggedrukt doordat het strakke topje er net onder kwam. Ik nam haar tepels tussen mijn vingers en begon ze te bewerken. Eerst strelend en zachtjes knijpend, maar al snel begon ik ze tussen mijn duim en wijsvinger te draaien en eraan te trekken.

"AAhhh, Godverdomme Danny, je maakt me gek van geilheid."

Bij elke stoot van mijn heupen hoorde ik haar hakken tegen de muur achter me klikken. Even later trok ik mijn lul uit haar kut en tilde met beide handen haar kont wat omhoog. Carolien begreep meteen mijn bedoeling en pakte tussen haar benen door mijn lul en bracht deze tegen haar kontgaatje aan.

"Jaaa, neuk me in mijn reet !" histe ze hitsig, "neuk m'n darmen !!"

Voorzichtig begon ik druk uit te oefenen en ik voelde hoe mijn lul stukje bij beetje in haar darmen verdween. Toen ik even later tot aan mijn ballen in haar reet was doorgedrongen begon ik te stoten. Eerst langzaam, maar al snel versnelde ik mijn ritme. Achter me klikten haar hakken in hetzelfde ritme tegen de muur. Haar kut stak uitnodigend omhoog en stond wijd open en ik kon dan ook niet weerstaan twee vingers bij haar naar binnen te stoten.

Zo diep ik kon perste ik mijn vingers in haar kut terwijl mijn lul haar reet vulde. "Hmm, nee, gebruik dit..." zei ze terwijl ze me een dikke kaars gaf die ze waarschijnlijk van het kastje naast ons had gepakt. Mijn vingers glipten soepel uit haar neukgrotje en ik begon de bijna tien centimeter dikke kaars in haar spleet te pompen. Af en toe voelde ik hoe hij

mijn lul raakte door haar vlees heen. Toen ook de kaars er zo'n twintig centimeter in zat begon ik daarmee haar kut te bewerken. Ik zag hoe haar schaamlippen wijd opengesperd werden door het dikke geval en hoe ze met de kaars mee in en uit haar kut kwamen.

"Ooooh, Jaaaaaaaa !!" gilde ze.

Het zweet drupte van haar hoofd en tieten en ook mijn t-shirt zat volledig vastgekleefd aan mijn lichaam.

"Godverdomme Carolien," steunde ik buiten adem, "wat ben jij een geile teef zeg !"

"Jaaaaaaa, inderdaaaaaad. Ik ben een sleeeeeeet !"

"Vuile slet," siste ik hijgend, "ik neuk je darmen en rek je hete kut op !!"

"Ga doooor !!!!"

Ik stootte nu met volle kracht mijn lul in haar aars en de kaars in haar kut en ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. Aan haar gezicht kon ik zien dat zij ook vlak bij haar hoogtepunt zat. Ik liet de kaars los om haar klitje te kunnen masseren, en hij bleef kloppend

in haar kut staan. Ze pakte hem zelf beet en begon weer te stoten, terwijl ik haar kietelaar

onder handen nam.

"Aahhhh, ik KOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM" kreunde ze opeens en ik voelde hoe haar sluitspier zich om mijn lul sloot en me begon te melken. Even later voelde ik ook mijn zaad opkomen.

"AAAaaaahhh," kreunde ik en ze wist wet er ging komen. Behendig stapte ze van mijn lul en viel op haar knieen, zo de kaars nog even een paar centimeter dieper in haar kut persend. Meteen verdween mijn lul in haar keel, en ik zag nog net hoe ze een bruin vlekje van mijn lul likte voor ik mijn warme sperma in haar strot spoot.

"Hmmmmmmmmm.... hmmmmm... ahhhmmmmmm...." klonk het terwijl ze kreunend lading na lading doorslikte. Na mijn laatste sliert sperma in haar opengesperde bekkie te hebben gespoten, liet ze zich uitgeput op de grond vallen. De kaars stak uitdagend uit haar opengerekte kutje. Geil droop ervan af toen ze hem uit haar kut trok. Ze bracht hem naar haar mond en likte hem gulzig schoon. Toen liet ook ik me op de grond vallen. Zachtjes kuste ik haar op de mond. Toen ging ik naast haar liggen en zo lagen we daar een kwartiertje bij te komen....
Kijk hier voor ( naakt ) foto's van Caroline Tensen

Dit sexverhaal is geplaatst op 19 Feb 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

tienersvoorgeld.nl pornobob.nl ikvoelmezelf.nl