sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Après tennis
Ze speelt wel goed. Heel fanatiek. En het allermooiste is als je die meiden daar ziet springen op de achterlijn als de tegenstandsters de service missen. Het lijken dan echt huppeltrutjes. Het spannendst van wat ik op de court vind is de aanblik van die spetter van mij. Natuurlijk niet meer de jongste maar zo als zij er uit ziet loopt ze nog veel jongeren voorbij. En ook in haar spel. Het is een lust om haar zo te zien terwijl ze ingespannen is, zich helemaal geeft. Een mooi stel getrainde benen, een pracht lichaam en een mooie kop met dito haren die bij elke sprong of slag wild meedeinen op haar achterhoofd. En dan die borsten die meezwiepen bij elke uithaal die ze doet. Mijn God, heb ik wat met die mooie tieten van haar! Wat heb ik daar reeds lang van kunnen genieten tijdens onze romantische maar ook wilde vrijpartijen. Hoeveel keer ben ik er niet tussen klaargekomen als ik haar neukte terwijl zij haar borsten strak tegen elkaar duwde of als ik klaarkwam mijn geil op haar borsten spoot wat zij dan uitsmeerde over haar buik. Waaahw, was dat altijd geil zeg! En het wond haar eveneens zeer op. Ze wist goed raad met haar mooie tieten want als we voor de afwisseling weer eens tegenover elkaar geknield zaten om naar elkaar te kijken als we onszelf masturbeerden, dan voerde ze een geweldige act op met haar eigen borsten. Met al dat gezucht erbij, de geile woorden en de smachtende gelaatstrekkingen op haar mooie gezicht, dat waren allemaal ingrediënten die me zonder uitzondering snel naar een hoogtepunt dreven. Onlangs had zij mij voorgedaan hoe zij geknield op haar sportmassageapparaat zittend, masturbeerde. Op die manier, zo had zij uitgevonden, was het heerlijk klaarkomen. Zij deed dat als ik weer eens enkele dagen van huis was voor mijn werk, legde ze mij uit. Op dat apparaat zit een afgeplatte kop en dat is om gericht spierpijnen te verdrijven. Zij gebruikte hem dan als sterke vibrator. Voor de spiegeldeur van de linnenkast maakte ze haar borsten vrij en begon die dan te strelen terwijl zij zichzelf zo bezig zag. Naargelang haar orgasme naderde schoof ze dan steeds ongeremder haar kut over de trillende kop om, als ze haar climax bereikte, haar borsten omhoog te drukken, haar nek naar achteren te gooiden en dan vreselijk goed klaar te komen. Ik kon me nog herinneren toen ik dat voor het eerst zag, ik meteen een ander slip aan kon doen, zo nat was die geworden. Leuke spelletje hoor!

"Fifhteen Love," monotoont de umpire. Zij staat gespannen op de achterlijn en zwaait als een ijsbeer met haar lijf, gericht kijkend naar haar tegenstandster. Iets schuin naar achter eindigt haar lijf met die mooie strakke naadloos bruin gebrande billen, nu wit gemarkeerd door haar sportslip maar voor mij geen geheim omdat ik maar al te goed weet wat er in die slip gevangen zit. Als ik de uren zou optellen die ik besteed had om me te ontfermen over die heerlijke kont, nou dan moest ik eerst te voet naar Rome geloof ik. Ik heb door de jaren heen elke vierkante centimeter wel tig keer overgedaan met strelen, masseren, kussen, begeilen, likken, vibreren en neuken natuurlijk. Niet dat zij dat laatste te hooi en te gras toelaat maar áls ze supergeil is dan wil ze van achteren geneukt worden en is het geilste niet geil genoeg. Het heeft me ook wel een keer een klap voor mijn kop opgeleverd toen ik met mijn middelvinger in haar strakke kontgaatje ben gegaan terwijl daar zat een braam aan zat. Echt, geen succes dus en sindsdien houd ik mijn nagels tot op de dag van heden altijd héél kort. Je moet toch voorbereid zijn op het onverwachte niet? Maar die billen van haar, tjonge tjonge, wat een feest!

"Out!." "Shit! Stommeling." Ik ben meteen terug uit dromenland en zie nog net pareltjes zweet rondom haar hoofd vliegen die vrijkomen als ze heftig haar hoofd schudt. Zelfs nu, nu ze kwaad op haarzelf is en een verbeten gezicht opzet vanwege die missslag, is het leuk om haar zo te zien. Wat een meid! Ik ontdek dat ik er behoorlijk onderuitgezakt ben op de bank en ga recht zitten als ik merk dat ik een enorme erectie in mijn broek heb welke een genante aanblik biedt. Ik voel het schaamrood naar mijn hoofd stijgen en kijk links en rechts om me heen of niemand op de bank is aangeschoven. Dat is gelukkig niet het geval. Via mijn zak in de pantalon begin ik mijn stijve weer een beetje in het gareel te brengen. Als ik mijn hand eruit trek is die nat van het geil. Erotisch mijmeren heeft zo z'n ongemakkies. Dan maar even naar binnen om op het toilet alles af te drogen voordat het nat voor alleman zichtbaar is. Die zomerbroeken zijn flinterdun immers.

"Moet ik weer langs dat mens" komt het al lopend hardop denkend in me op. Dat zit zo. Al weer lang geleden toen ik nog op zee voer, was ik op een middag thuisgekomen van een reis met de NEDLLOYD KYOTO vanuit de Oost. Mijn toen nog vriendin, had me laat in de middag in Rotterdam opgehaald en ik, dus wij, gingen weer een tijd verlof aan met allerlei leuke dingen voor de boeg. Diezelfde avond moest ze wel competitie tennissen en was zij het laatst aan de beurt. Er was toen amper iemand aanwezig in het clubhuis en aan de bar hield ik me maar afzijdig van anderen die ik nauwelijks kende. Achter de bar stond een wel leuk uitziende meid maar meer contact dan het bestellen van een drankje en een bedankje was er niet. De partij was over en mijn vriendin kwam binnen en ging als enige naar de douche. Haar tegenspeelster woonde bijna om de hoek en was dus naar huis gegaan. Ja en toen! Toen was ik intussen behoorlijk opgewonden want al was ik die middag thuisgekomen, aan neuken waren we nog niet toegekomen door omstandigheden en na 5 maanden aftrekken en natte dromen wilde ik nu wel echt weer eens seks met z'n tweetjes. Ik stond op en mompelde nog zoiets van naar toilet gaan maar die meid achter de bar zag me regelrecht naar de vrouwenkleedkamer gaan. Binnen stond mijn vriendin halfnaakt in de kleedruimte. Haar rokje en onderbroek waren reeds uit. Ik pakte haar vast en kuste haar lang en innig. Ze liet het toe zij het stribbelend. "Nee, stop niet doen. Ze kunnen zomaar binnenkomen," zei ze met overslaande stem. Ik ging terug naar de deur en deed die op slot. Ik pakte mijn keiharde lul uit mijn broek en nam haar toen van achteren terwijl zij wijdbeens tegen de muur geleund stond. Oh, dit was heel kort maar heftig. Vijf maanden opgekropt geil explodeerde in haar hunkerende vagina. Toen ik hem eruit trok gutste mijn geil uit haar kut langs haar benen naar beneden. Ze kleedde zich verder uit en sprong onder de douche. Ik ging snel terug naar de bar en daar stond die griet achter de bar mij als het ware op te wachten, althans zo voelde ik het. Ik was amper 5 minuten weggeweest maar zat wel licht bezweet en met een tevreden glimlach op mijn gezicht op de kruk. En zij keek me quasi verbaasd, quasi achterdochtig aan. Ik voelde dat zij iets vermoedde want ze had me in en uit de dameskleedkamer zien komen maar ze kon alleen maar raden wat er gebeurd was. Enfin, zij zei niets en ik zei niets en nadat mijn vriendin klaar was gingen we meteen weg. Sindsdien heeft die meid achter de bar me altijd achterdochtig aangekeken. Ik had het voordeel van de twijfel want gezien had ze niets maar toch. Ik heb ook nooit meer gezellig aan de bar gehangen in het clubhuis als zij bardienst had, bang om een keer er op aangesproken te worden waar anderen bij zouden zitten. Anders gezegd; ik hield haar op zeven streken. Zeelui en zeemansvrouwen die dit lezen weten wat ik bedoel met die opmerking.

In het clubhuis staat een man achter de bar en dus voel ik me opgetogen dat niet zij er achter stond. In het toilet dep ik mijn eikel en de rest van mijn paal droog en loop terug naar buiten. Het spel is net afgelopen en mijn vrouw komt met een brede smile op me af. "Gewonnen," roept ze en ik krijg meteen een flinke zoen. Ik voel haar gezicht een intense warmte afgeven van de inspanning en snuif vers zweet van haar op. Zij wil eest gaan douchen maar ik stel voor om dat thuis te doen. "Kan ik jou lekker inzepen maar eerst even seksen met je," geef ik als reden op. Ik heb zin om haar te beffen en fluister dat ook in haar oor. En terwijl ik dat doe grijp ik haat stiekem onder haar korte rokje en voel ik in haar kruis. "Niet hier, eikel!" bitst ze. Ze rukt zich los en loopt naar de auto. Ik doe de deur open en we rijden naar huis wat slechts een ritje van 5 minuten inhoudt. Net tijd genoeg voor haar om, met een uitdagende blik in haar ogen, mijn lul te strelen die als een veer omhoog wil springen maar tegengehouden wordt door wat textiel. "Handen aan het stuur en op het verkeer letten" zegt zij en laat mijn stijve los. Ze trekt vlug haar sportslip uit en laat haar geschoren kut aan me zien. "Ik wil zonder slipje thuiskomen," zegt ze en dan staan we eigenlijk al voor de deur. We gaan meteen naar boven en vallen op ons bed. Een fikse zoenpartij waarbij vier handen elkaars lichamen aftasten volgt en we worden al snel bloedgeil. Vlug de rest van de kleren uit want onze lippen willen nog meer proeven en kussen. Ze grijpt me bij mijn strakke paal en begint mijn voorvocht van mijn eikel af te likken en gromt daarbij tevreden. Zorgvuldig begint ze dan mijn lul af te zuigen en in de spiegeldeur van de linnenkast kan ik kijken naar deze ultieme liefdesuiting. Als ik voel dat ik ga klaarkomen maak ik er een einde aan en wring me onder haar vandaan. "Ga eens lekker op je rug liggen, geil stuk van me, dan zal ik je eens verwennen!" Dat laat ze zich niet twee maal vertellen en meteen spreidt zij haar benen wijd, streelt schalks door haar natte geile spleet, sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Ik duw een kussen onder haar billen want dan kan ik haar nog beter beffen en bij haar anus om die te vingeren en te likken. Ik lig nu tussen haar benen en leg mijn lippen op haar kutlippen. Minuten lang raken mijn lippen haar intieme plek maar ik laat mijn tong niet naar buiten. Ik snuif gulzig de met vers zweet vermengde typische iet of wat zware vrouwelijke geur van haar kut op als ik met mijn vingers haar spleet open en dan haar binnenlipjes en klit open en bloot leg. Ook nu druk ik heel zacht mijn gesloten lippen tegen het verlangende opgezwollen en van geilheid nat geworden binnenste van haar spleet zonder dat mijn tong meedoet. Deze aanrakingen maken haar wild van verlangen en doen telkens weer haar onderlijf omhoog stoten. In haar ongeduld en hartstochtelijke verlangen komt zo nu en dan haar hand naar beneden om haar klit te strelen maar die geef ik een knauwtje met mijn tanden en dan is die hand zo weer weg. Dan streelt ze weer haar borsten en draait aan haar opgezwollen tepels. Plotseling druk ik haar billen omhoog en steek ik in een keer mijn tong in haar rozet en bevochtig haar bilnaad en gat. Een siddering gaat door haar heen gevolgd door een langgerekt "AAAAGGGGGH!" Ik laat haar mooi billen weer terugzakken op het kussen en steek vervolgens mijn middelvinger in haar nauwe kontgaatje om dan zachte in en uit bewegingen te doen die haar helemaal gek maken. Dan vindt mijn tong haar opgezwollen klit en van mijn andere hand laat ik twee vingers in haar kut glijden die dan richting G-spot gaan om haar daar te strelen. Dit is net té veel bevrediging om nog langer te ontkennen en binnen enkele seconden bereikt ze haar hoogtepunt. "OOOOHHHHGG JAH,JAH, JAAH, NU,NU, DOE HET,DOE HET, LIK ME, LIK ME. AAAAGGGHGHG!" En met een tot het uiterste omhoog gedrukt onderlijf komt ze vreselijk goed klaar om daarna in volledige en zalige uitputting terug te vallen op het bed.

Ik kus haar warme lippen en toucheer even haar ogen. Ze geniet van de aanrakingen en keert beetje bij beetje terug uit orgasmeland. Haar handen zoeken mijn lijf af en proberen mijn keiharde paal te vinden. Ik tracht mijn lul te verbergen en dat nodigt haar uit om wat te stoeien. Als het haar niet lukt doet ze plots een aanval achter mijn billen langs en grijpt vol in mijn ballen. "Ik geef me over," haast ik me te zeggen want als ze mij te pakken heeft bij mijn zak stoei ik niet verder. Het is nu mijn beurt om met gespreide benen op het bed te liggen en alles toe te laten wat ze met mij voorheeft.

Intens begint zij mijn ballen te likken en wisselt dat af met het snuiven van de muskusgeur uit mijn liezen. Dat snuiven en likken gaat gepaard met een tevreden gebrom uit haar keel. Ze trekt zover mogelijk het vel van mijn paal naar beneden zodat mijn eikel als een paddestoel tevoorschijn getoverd wordt. Daar klemt ze haar lippen overheen en begint met haar gesloten mond mijn eikel en staaf te masseren door op en neer te bewegen. Hemelse scheuten van genot gaan door mijn lichaam en het bloed stijgt naar mijn hoofd.

Ik voel een orgasme aankomen en reageer daarop. Dat heeft ze ook in de gaten en laat los. Nu trekt ze het vel terug over mijn eikel en maakt van haar hand een soort kroontje waarmee ze op- en neer bewegingen maakt over mijn strakke geile eikel. Dit is bijna de ultieme vorm van masturberen en nu hou ik het niet meer uit. "Ik ga komen, lieverd, ik ga komen'" kreet ik met overslaande stem uit. Als ik mijn onderlijf de hoogte in duw maakt ze snel met duim en wijsvinger een gesloten rondje om mijn eikel en trekt mijn voorhuid strak. Nu houd ik het niet langer meer en met een langgerekt "AAAAAHHHHG, IK KOM" spuit ik mijn sperma in haar mond die ze gretig boven mijn eikel houdt. Het komt er zo wild uit dat zelfs haar wangen en lippen volgespoten worden maar ze brengt alles naar haar mond en slikt het gretig in. Totaal knock-out lig ik erbij en streel de haren van mijn vrouw. "Zullen we nu gaan douchen na deze après-tennis?"
Dit sexverhaal is geplaatst op 10 Mar 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

tienergangbang.nl xlboobs.nl geslaagden.nl