sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Oud dik wijf
Ze schommelde die kant op haar figuur stak af in haar te strakke rok,toen ze terug kwam kon ik mijn ogen niet van haar joekels afhouden wat hingen ze laag.
Ze zat tegenover mij wat een dijen,ik zweette nog meer,dacht aan de figuur van mijn oma.

Jongen ben je wel lekker,last van de warmte zeker,zal wel een nat washandje pakken.
Ze bukte zich voorover bij mij,ooo wat een tieten zag ik wat een blank vlees,ik hijgde het uit.

Ze dacht dat ik flauw viel van de warmte,ga maar even liggen,ging op de bank liggen ik voelde mij ook niet lekker.
Weer zag ik die joekels van haar en ik had toch een bult in mijn broek gekregen,als ik mijn hoofd opzij draaide zag ik weer haar dikke dijen,en wat van haar slip.
Ze kwam naast mij zitten ik rook haar zweet onder haar armen waar behoorlijk wat haar zat,en ik voelde haar dijen tegen mij aan.

Ik daaide me om en hield haar zo bij haar middel vast,terwijl ik langzaam streelde,jongen wat scheelt je toch je bent zo warm en rood.

Neem toch een koude douche dat helpt vast,ze hielp mij omhoog gaf mij een arm en nam mij mee naar de douche.
Ze ging weer weg maar liet de deur open,ik trok snel mijn kort broek en slip uit,wat was mijn lul blij met de ruimte.
Het water stroomde lekker op mijn lichaam maar vooral op mijn 18 cm,automatisch trok ik er aan,hij stond hardstikke stijf toen ze weer binnenkwam.

Maar ik stond met de rug naar haar toe,je moest nog een handoek hebben,ik dacht nu of nooit en draaide mij om,ze keek alleen maar naar mijn stijve 18 cm.
Mag een oude vrouw van 65 hem even vasthouden vroeg ze,maar ze pakte hem gelik beet en begon er aan te trekken.
OOOOO wat een heerlijke lul heb jij,wat groot en dik,laat mij er mee spelen,en ze begon steeds haer te trekken,ik kreunde het uit.

Wil je mijn tieten zien vroeg ze,ik knikte van ja,ze kleede zich ook uit in de douche,en waren toch een paar joekels zichtbaar,ik pakte er gelijk een en zoog er hard op .
Mijn stijve lul was tegen haar dikke buik gedrukt,en wat zwaar die tieten ze hingen tot haar navel.

Ze trok haar slip ook uit en ging ook onder de douche,wat leek het geil met het afdrogen van haar de handoek door haar scheur.
Ik drukte haar stevig tegen mij aan en kuste weer haar joekels,kom mee en ze nam mij mee naar de slaapkamer,ze ging gelijk liggen met de benen opgetrokken opzij,wat een scheur wat groot tussen haar dijen,met wat haar.

Kroop gelijk voor haar en begon te likken,schaamlippen om U tegen te zeggen wat heerlijk om daar op te sabbelen,ik vingerde haar e likte tegelijk ,stopte er steeds meer vingers in,de kut sopte het uit zo nat was ze geworden.
Toe wees lief voor mij neuk me toch kreunde ze wil weer eens een lul in mijn kut,ik kroop tussen haar dikke dijen en wat gleed toch echt niet zo,n kleine lul van mij er gemakkelijk in.
Ze deed de benen wat dichterbij elkaar en ik begon te neuken op dat dik lijf.
Vettemokkels.be
Haar tieten hingen ver op zij en ik had een borst in de mond,mijn lul stond op springen ik kon het niet langer ophouden,ze kreunde ook van genot,ik schreeuwde het uit toen ik mijn zak leegspoot in de scheur van haar.
Bleef een poosje op haar dikke buik liggen,ging oen naast haar liggen en ze pakte gelijk mijn lul weer en trok er weer aan,was helemaal lekker toen ze begon te pijpen toen was hij zo weer stijf. O heerlijk kreunde ze toen hij weer stijf was,wil je graag tussen de tieten neuken,ik kroop boven op haar ze drukte ze tegen elkaar aan en begon weer te neuken,ze vingerde zich intussen,spoot mijn sperma nu tegen haar gezicht,wat ze op kon likken gebeurde.

Ben toen nog heel vaak bij haar geweest om te neuken en steeds andere standjes zelfs in haar kont,dat was nog nooit gebeurd bij haar,ze gilde toen ook als een varken.
Het is een afwijking ik weet het zelf,maar ik heb een adv gezet in landelijke ochtendbladen,dat een jonge van 40 jr,zoekt oudere vr of stel met heel dik figuur.
En gelukkig er werd op gereageerd,daar over later meer...
Dit sexverhaal is geplaatst op 02 Apr 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

poldertieners.nl trekjerijk.nl enormgeschapen.nl