sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Familie verhaal

“Over twee weken wordt je 16 Karel. Wat wil je voor je verjaardag?” vroeg mijn moeder Ursula mij. Ik bekeek mijn moeder nog eens heel goed en voelde het bloed door mijn lijf razen toen ik antwoordde “Ik wil jou mama”.

Mijn moeder is een onopvallende kleine vrouw. Wat aan haar opvalt is dat ze pluizig wit haar en blauwe ogen heeft. Wat ook opvalt is dat mijn moeder anorexia heeft. Dat is alleen op zeldzame momenten te zien als ze schaars gekleed gaat.

“Je bent gek en moet naar de dokter als je dat wilt” zei mijn moeder. “Ik ben net zo gek als jij mama. Ik wil ook voelen wat incest is. Ik wil voelen wat opa voelt als hij bij jou is. Ook wil ik weten wat jij voelt.” reageerde ik. De verhitte discussie die hierop volgde zal ik hier niet in detail weergeven maar ik ging als winnaar die avond naar mijn kamer.
Ik lag net in mijn bed toen mijn moeder naakt mjn kamer binnen kwam lopen. “Waarom wachten tot je zestien bent Karel. We kunnen het net zo goed nu doen” zei ze en voegde de daad bij het woord. Ursula trok het dekbed en tegelijkertijd mijn onderbroekje weg en nam naast mij op mijn bed plaats en boog zich naar mijn super snel stijf geworden pik toe.

Ursula had amper mijn pik in haar mond toen spontaan heftig kreunend mijn sap in haar keel spoot. Ursula reageerde alsof ze een slagroomspuit in haar mond had en likt mijn pik schoon en stijf. Ze nam snel plaats op mijn stijve pik. Ursula was zo nat in haar kutje dat mijn pik heel soepel naar binnen gleed. Onder het uitslaken van kreten van genot bereed ze mij als of haar leven daarvan afhing. “Hoe voelt het de plek te bezoeken waar je 16 jaar geleden vandaan kwam” kreunde mijn moeder. “Ik ga die plek met mijn zaad volspuiten” kreunde ik en voelde de hitte vanuit mijn pik over mijn lijf verspreiden. Mijn spieren trokken samen en spoot binnen 10 minuten voor de tweede keer mijn zaad in mijn moeder Ursula.

Ursula gilde geil “ik voel je zaad spuiten… oohh … aaachhh” en zat op mij spastisch stuip trekkend klaar te komen. Heftig hijgend viel ze op me neer en nadat ze wat op adem was gekomen kuste ze mijn gezicht overal.

De volgende ochtend werd ik wakker met mijn moeder nog slapend half op mij gelegen. Mijn pik was direct weer stijf en na wat geduw en gedraai lag ik nu op mijn moeder en stootte langzaam in haar op en naar. Ik bestudeerde haar gezicht en kuste haar vol op haar mond. Ik versnelde mijn tempo. Heftig kreunend spoot ik mijn geil diep in mijn moeder Ursula.
“Dat is nog eens lekker wakker worden jongen” kreunde Ursula en ze omklemde mij met haar armen en benen en een tongduel barste los. Heftig diep stotend kwam ik een half uur later opnieuw in het kutje van Ursula klaar. Wij gilden het van genot uit en heftig hijgend gleed ik van mijn moeder af.
“Hoe kwam je op het idee om incest met mij te willen” vroeg Ursula mij een week voor mijn 16e tijdens het avond eten. Ik reageerde met de tegenvraag waarom papa en Ursula uit elkaar gegaan waren want zowel opa, oma als papa wilde daarover niets vertellen.

Ursula vertelt: “Jouw vader betrapte mij en opa de eerste keer vlak na ons trouwen. Ik moest toen in therapie en opa mocht niet meer bij ons komen. Vlak na jouw 7e verjaardag betrapte jouw vader opa en mij opnieuw en besloot jouw vader te vertrekken. Dat jij, van jouw vader, bij mij mocht blijven vind ik tot op vandaag vreemd maar ik ben altijd heel blij met zijn beslissing geweest. De adrenaline bij het plegen van incest werkt verslavend en kwam opa twee keer per week langs om aan de verslaving toe te kunnen geven. Daarna kwam hij onregelmatig en nu is hij al in geen maanden meer langs gekomen. Op het moment dat jij mij als jouw verjaardagcadeau wilde hebben verlangde ik ontzettend naar incest dat ik die avond in een roes terecht kwam. Ik heb een belofte aan opa gedaan. Namelijk dat ik hem niets zal weigeren zolang hij niet tussen mij en mijn relatie komt. Lieve, lieve zoon van mij ik wil jou deze belofte ook doen.”

Ik antwoordde “Ma als jij incest met opa en met mij wil hebben dan heb ik daar geen probleem mee. Maar is papa of is opa mijn vader?” Mijn moeder lachte kort en zei “Opa is 35 jaar geleden, vlak na mijn geboorte, gesteriliseerd. Je bent de zoon van je vader en van mij jongen. Ik wil de hele nacht neuken jongen. Laten we naar boven gaan.”

We lagen moe en bezweet naast elkaar toen ik zei “Weet je mama, oma heeft mij vanaf mijn 8e verteld dat ik op mijn 16e jou moest vragen.” Ursula reageerde “Mijn moeder is een echte loeder door zoiets aan haar kleinkind voor te stellen”. “Ik weet wat ik voor mijn 16e verjaardag wil mama en dat is oma neuken” zei ik. Ursula barstte in lachen uit en kroop op mij en zei “mjn geilste droom lijkt uit te komen. Opa en jij neuken mij tegelijkertijd, Opa en jij neuken oma tegelijkertijd. Oh… jongen ik ben zo geil als een teef” en ze begon mijn pik stijf te likken.

Ik werd wakker en keek genietend naar het slapende gezicht van mijn moeder. Ik stond op en stond onder de douche toen ma de badkamer binnen liep en riep “gefeliciteerd jongen en neuk me nu”. Ze spreidde haar benen en leunde voorover op de wastafel. Ik maakte meteen gebruik van deze niet mis te verstane uitnodiging.

Bij het ontbijt zei Ursula “Alles is geregeld. Opa en oma komen vanavond jouw feliciteren. Opa en ik zorgen er voor dat je oma een stevige beurt kan geven. Opa wil dat je oma minsten een flink aantal keren pakt. En oma weet van niets lieve jongen”.
Opa en oma kwamen de woonkamer binnen. Ik gaf opa een hand en kuste oma op haar wangen. Opa jan is 63 en oma Diane is 55. Oma Diana ziet er uit als Ursula maar dan ietsjes ouder en zeker 20 kilo zwaarder. Volgens afspraak bedankte ik opa met handen schudden voor het cadeau en omhelsde oma en kuste haar vol op haar mond. Opa en mama stonden direct naast oma en grepen haar vast. Oma spartelde tegen toen ik haar begon te ontkleden.

Opa Jan zei “Foei Diane. Je kleinzoon aanzetten tot incest met zijn moeder.” Oma gilde “smeerlappen zijn jullie. Laat mij los …” Enkele minuten later stond oma, stevig door opa en mama vastgehouden, naakt voor mij. Zij duwden oma op het tapijt en ik kroop snel tussen haar benen en voelde haar kutje. Ik begon oma’s kutje te likken en toen deze nat genoeg was geworden kroop ik op oma Diane en duwde mijn stijve pik zonder pardon in haar kut.

Ik riep kreunend “mama ik ben nu op de plaats waar jij vandaan kom. Oma wat voel jij lekker aan zeg.” Er biggelde tranen over oma haar wangen terwijl ze mompelde “gore smeerlappen, perversselingen…., mijn kleinzoon neukt me … smeerlappen zijn ze ….”

Ik richtte me op zei tegen Ursula dat ze oma’s benen op mijn rug moest leggen. Even later rustte oma’s knieholtes in mijn armholtes en kon ik haar diep penetreren. Ondertussen hadden opa en mama zich ook uitgekleed en besteeg opa mama alsof ze hond was.

Ik gromde “hier komt mijn zaad oma ….. achhhhhh” en spoot al mijn zaad diep in oma Diane. Ik keek oma aan en zei “kijk eens opzij oma …. Zou jij ook zo geneukt willen worden?” Oma keek naar haar man Jan en dochter Ursula en knikte bevestigend. Ik liet haar benen wegglijden en trok mijn half verslapte pik uit haar druipende kut. Oma greep mijn pik beet en begon er zachtjes aan te trekken. “Goedzo oma en nu op handen en knieŽn” commandeerde ik. Oma gehoorzaamde direct en ik besteeg haar alsof zij een hond was. Toen oma Diane mij in haar voelde schuiven begon ze te kreunen en begon met haar kont te duwen en te draaien.

Ik vroeg hijgend aan oma “is de ruzie en de jalousie over oma.” Oma Diane zei kreunend dat het over was. Opa Jan riep hijgend tegen mij. “Karel neuk je oma in haar kont. Dat vind ze heerlijk”. Oma Diane kreunde hijgend “jahhh mijn kontgaatje … neuk mijn kontgaatje”.

Ik riep “Opa ga van je dochter af en ga liggen ….. Oma jij op opa en zijn pik in jouw kont ….. “ ik schoof met enige moeite mijn pik in oma’s kut en begon haar hard te neuken. Oma jankte van genot toen opa haar darmen met zijn zaad vulde en ik enkele seconden haar kut met mijn zaad vulde. We gleden van opa af en lagen uit te hijgen. “Kom oma we doen 69” riep ik hijgend uit “mama moet nog door opa en mij geneukt worden”
Ver na middernacht kropen we in onze bedden. Opa Jan bij Ursula en oma Diane bij mij. Oma Diane kuste mij en vroeg fluisterend of ik een leuke verjaardag gehad had. Ik fluisterde terug dat ik een geweldig verjaardagsfeestje gehad had. Ik hoorde oma nog fluisteren “je mag alles met mij doen lieve jongen. Echt alles.” en viel in een diepe slaap
Dit sexverhaal is geplaatst op 15 Jun 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

poldertieners.nl meteenmasker.nl geslaagden.nl