sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Het Studentenhuis
Maar goed, verder met het verhaal. Het komende studiejaar zou het beste jaar worden. Nu stond dat nog niet vast, maar door allerlei gebeurtenissen die zich in de loop van het komende jaar zouden voltrekken was dat wel zeker. Eigenlijk geheel tegen de normale gang van zaken in had Iwan, mijn enige overgebleven medebewoner mij als het enige lid van de commissie benoemd die de potentiële huurders moest screenen. Die middag zouden zich een stuk of vijf studenten bij mij melden voor de twee kamers.

Om 13.30 uur ging de bel. Ik deed open en zag een vrij bedeesde jongeman staan: "Mijn naam is Edwin en ik kom voor de kamer." Ik liet hem binnen en we liepen meteen naar de vrije kamers toe. Nadat hij ze bekeken had en ik hem de keuken, de badkamer en de wasruimte nog had laten zien, informeerde hij naar de huisregels en de huurprijs. Dit alles scheen hem wel te bevallen en hij gaf te kennen wel interesse in de kamer te hebben. Ik noteerde zijn naam en telefoonnummer en beloofde hem diezelfde avond nog terug te bellen om hem te vertellen of hij de kamer wel of niet zou krijgen.

Hij was nog geen 10 minuten weg, of de deurbel ging opnieuw. "Daar zul je de tweede hebben," mompelde ik in mijzelf. Ik deed open en moest even slikken. Nog voordat ik van mijn verwondering bekomen was hoorde ik een stem zeggen: "Hallo, ik ben Kim en ik had begrepen dat je een kamer vrij had." Ik reageerde niet. "Hallo, ik ben Kim en...." "Ja, ja, sorry, ik moest even aan wat anders denken," zei ik half stotterend. Terwijl ik in twee prachtige blauwe ogen keek die in een fijn gevormd gezicht waren gevat, dat op zijn beurt weer omrand werd door prachtige blonde lokken zei ik vlug: "Kom binnen." Kim schreed als een godin zo waardig over de drempel de gang in. In het voorbijgaan rook ik haar zinderende parfum. Ik keek haar na de gang in en zag twee schijnbaar oneindig lange benen verdwijnen onder een kort rokje. Snel liep ik achter haar aan en zei: "Zullen we meteen de vrije kamers gaan bekijken?" Kim glimlachte lief en ik liet haar heel galant (ja, ja...) voorgaan op de trap om dat moois wat beter te kunnen bekijken. Terwijl we samen de trap opliepen liet ik mijn genietende blik over haar strakke billen en haar lange benen glijden. Ze had prachtige benen, maar wacht eens..... Volgens mij droeg ze een panty! We liepen de eerste kamer in en ik ging zo staan dat Kim in de zon moest gaan staan. Ja hoor.... In het zonlicht kon ik duidelijk zien dat ze panty's droeg.

Ik voelde mijn pik verstijven, maar ik wist dat ik mijn nu duidelijk zichtbare erectie goed voor haar verborgen moest houden, want anders zou ze zomaar naar een ander studentenhuis gaan. Nadat we ook de andere kamers en de gemeenschappelijke ruimtes bekeken hadden gaf Kim mij haar telefoonnummer en draaide ze zich om om weer naar huis te gaan. Terwijl ze zich omdraaide streek ze met haar been langs een rotan stoel die in het woongedeelte stond. Halverwege haar draai hield ze in en hoorde ik haar zeggen: "Nee he.... Al weer een ladder. Shit!" Ik keek nu naar beneden en zag dat een stukje rotan het flinterdunne weefsel van haar panty stevig in zijn greep had. Ze maakte haar panty los van de stoel en vroeg me: "Kun je je misschien even omdraaien?" Ik begreep de reden van haar vraag niet, maar draaide mij toch om. Ik hoorde het geluid van vallende schoenen en 10 seconden later kreeg ik een nog warme panty in mijn handen gedrukt. "Die is kapot. Gooi maar weg. Ik moet nu gaan. Bel je mij vanavond op of ik de kamer heb? Doei!"

Met haar warme panty nog in mijn hand en een bijna pijnlijk kloppende erectie in mijn broek bleef ik alleen achter. Wat een vrouw! Voor mij was één van de twee kamers in ieder geval voor Kim. Ik hoopte dat de volgende kandidaat nog even op zich liet wachten, want ik moest eerst wat gaan doen aan mijn erectie. Ik liep naar mijn kamer en terwijl ik aan haar panty rook en haar heerlijke parfum opsnoof maakte ik mijn broek los. Ik trok nu één van de twee kousen over mijn paal en terwijl ik aan de andere kous rook, trok ik me af.
Grommend loosde ik mijn zaad in haar panty, waarna ik nog nagenietend op mijn bed ging liggen.

Na verloop van tijd kleedde ik mij weer aan en wachtte ik op de volgende kandidaat. Weer ging de deurbel en toen ik open deed hoefde ik geen seconde na te denken. "Sorry, maar de kamers zijn al vergeven." Teleurgesteld droop het meisje met de grunge-look af. Ook de andere twee kandidaten vielen tegenover Kim in het niet en de keuze was dus al snel gemaakt. 's Avonds belde ik de Edwin en Kim met de mededeling dat zij de kamers gekregen hadden. Kim gaf ik de mooiste kamer die (oh wonder) grensde aan de mijne.

Denkend aan de gebeurtenissen van die middag, schoot mij een vermetel plan door mijn hoofd. Ik had een sleutel van Kim's kamer. Als ik daar een kopie van zou laten maken, kon dat wel eens verrassende mogelijkheden bieden. Kim had vandaag immers een panty gedragen en aangezien het bijna 30 graden was geweest, gokte ik dat het dragen van panty's voor haar een redelijk normaal iets zou zijn. Toen ik naar bed ging kon ik de slaap maar moeilijk vatten. Visioenen van haar kamer vol met mooie geparfumeerde panty's denderden door mijn hoofd. Pas nadat ik mij met behulp van Kim's panty nogmaals had afgetrokken viel ik in een onrustige slaap.

Uiteindelijk brak de tijd aan dat de colleges weer zouden beginnen. Zo langzamerhand betrok iedere bewoner weer zijn of haar kamer en zoals altijd wijdden wij het nieuwe studiejaar op gepaste wijze in. Meestal werden eerst de huishoudelijke taken verdeeld, waarna de drank op tafel kwam en we uiteindelijk redelijk dronken in bed belandden. Die avond zaten we met z'n allen bij elkaar. Het was mij gelukt om een zodanig plekje te vinden dat ik Kim's schoenen goed kon zien. Door zo te gaan zitten dat ik haar schoenen kon zien, hoopte ik er achter te komen of ze ook inderdaad een panty zou dragen. Kim droeg suède instappers met dikke zolen. Niet direct de schoenen waarmee ik een vrouw graag zag lopen, maar bij Kim was dat anders. Zij was een type dat er bij wijze van spreken in een jutezak uit India nog leuk uitzag. De hele dag al had ik het vermoeden dat zij ook nu weer een panty zou dragen, maar helemaal zeker was ik daar nog steeds niet van.

Door met de flesopener tegen een bierflesje aan te tikken opende ik de "vergadering". Na een kleine uitleg van mijn kant wat het programma voor die avond was, begonnen we met het verdelen van de taken. Allereerst kwamen we bij het bereiden van de maaltijden. Nog voordat ik iets kon zeggen zei Iwan tegen mij: "Ben jij nog steeds zo'n goede kok?" Ik schoot in de lach. Inderdaad, ik was nog steeds zo'n "goede" kok. Iwan legde aan Edwin en Kim uit dat ik een complete ramp was in de keuken. Ik kon nog niet eens een blik sperziebonen warm maken. Iwan vervolgde: "Kunnen we, uiteraard als Edwin en Kim het er mee eens zijn, niet gewoon afspreken dat jij de was weer doet en dat de rest om beurten voor het eten en de boodschappen zorgt?" Dat was een voorstel waar iedereen mee kon leven en dus werden de eerste pilsjes opengetrokken.

Iwan zakte wat dieper weg in de bank (hij kon nog net bij de nootjes) en legde zijn benen op de hoek van de tafel. Ik zag Kim even opzij kijken en zij besloot haar benen ook op tafel te leggen. Omdat de tafel aan haar zijde iets verder van de bank stond, kon het niet anders dan dat ze haar schoenen op tafel moest leggen. Ze aarzelde, zette haar voeten weer op de grond en ging rechtop zitten. Toen bukte ze zich en trok ze haar schoenen uit. Ik kreeg een droge keel terwijl ik als naar een film keek die achteruit gedraaid werd. Ze zakte weer iets onderuit op de bank, tilde haar benen op en legde haar voeten op tafel.

Een panty! Ik zag dat Kim een prachtige huidkleurige panty droeg. Met mijn geoefende oog zag ik dat het zeker geen panty was die ze zomaar bij de Aldi gekocht had. 10 denier met lycra, gokte ik. Het licht glanzende weefsel, dat haar slanke voeten als was het gegoten omsloot, maakte mij duidelijk dat het hier om een panty uit de duurdere prijsklasse ging. Waarschijnlijk een Kunert of een Wolford. Dat idee werd nog eens versterkt doordat ik duidelijk kon zien dat deze panty geen versterkt teengedeelte had. Het weefsel liep door tot aan een fraai afgewerkte naad die exact de toppen van haar tenen volgde. Binnensmonds kreunde ik terwijl ik weer een formidabele erectie op voelde komen. De avond kon nu al niet meer stuk.

Omdat ik niet al te zeer op wilde vallen mengde ik mij in allerlei gesprekken die er gevoerd werden, maar mijn erectie en de drang om er iets aan te doen maakten dat ik telkens zo onopvallend mogelijk een blik op haar fraaie, in dun nylon gestoken, voeten wierp. Uiteindelijk kwam ik met Kim in gesprek. Terwijl Kim een slok nam vroeg ze aan mij: "Vind je het niet vreselijk om voor ons allemaal de was te doen?" Ik glimlachte en zei: "Niets is erger dan je huisgenoten een voedselvergiftiging te bezorgen. Ik kan écht niet koken, maar voor het doen van de was draai ik mijn hand niet om." Kim glimlachte lief, keek naar haar voeten en wriemelde haar tenen in haar panty heen en weer. Ik voelde mijn toch al niet kinderachtige erectie nog verder verharden en een pijnlijke scheut trok door mijn eikel. Ik werd er gek van! Als je niet beter zou weten, zou je denken dat Kim mij expres liep op te geilen. Helaas had zij geen flauw idee wat haar typisch vrouwelijke bewegingen met mij deden.

Uiteindelijk gingen we pas ruim na drieën naar bed. Allemaal te veel gedronken, maar het was toch de eerste avond, dus wat zou het. De volgende ochtend om 10 uur klopte er iemand op mijn deur. Met een slaapdronken kop kroop ik uit bed, trok een ochtendjas aan en liep ik naar de deur. Ik deed open en zag door mijn nog halfdicht geknepen ogen het verrukkelijke schepsel weer staan. "Goedemorgen! Lekker geslapen?", vroeg Kim enthousiast. "Ik moet zo dadelijk naar de stad en kom pas tegen zessen terug. En, nou ja, nu heb ik hier wat vuile was, maar waar moet ik dat laten? Dat hebben jullie mij gisteren niet verteld." Ik knipperde even met mijn ogen, want zoveel energie was ik nu 's morgens ook weer niet gewend. "Euh.... Gooi het hier maar neer, dan breng ik het straks wel naar de wasruimte. Normaal gesproken verzamel ik twee keer per week de was." Kim zei geschrokken: "Twee keer per week? Zal ik de was dan maar op mijn eigen kamer laten liggen?" Ik wilde net zeggen dat zij dat ook wel mocht doen, maar denkend aan het plezier dat Kim mijn gisteravond onbewust met haar panty gunde, bedacht ik mij juist op tijd: "Maakt niet uit. Gooi je was hier nu maar neer en ga maar gezellig naar de stad. Ik ruim het straks wel op." Haar stralende glimlach kwam weer op haar gezicht en terwijl ze mij een zoentje op de wang gaf zei ze: "Bedankt. Doei!"

Ze trok de deur achter zich dicht en was weg. Ik was nog even beduusd, totdat ik door een wolk van haar heerlijke parfum naar haar was toeliep. Ik herkende haar Levi's 501 en haar T-shirt dat ze gisteravond gedragen had. Met trillende handen trok ik haar T-shirt weg en daar lag mijn trofee! Daar lag, als een geurige zachte massa, haar panty. De panty die Kim gisteren gedragen had. Doordat ik vannacht behoorlijk aangeschoten was, had ik mijn geile gevoel slechts in onvoldoende mate kunnen wegnemen. Maar met behulp van Kim's panty mocht dat geen probleem meer vormen.

Terwijl ik haar panty oppakte voelde ik dat mijn zwellichamen weer vol bloed gepompt werden en het resultaat daarvan stond al vrij snel en zo hard als staal recht vooruit. Ik besloot haar panty aan te trekken. Ik ging op bed zitten en rolde de rechterkous op tot juist voor de naad in de teen. Aandachtig bekeek ik het weefsel. Vrijwel alle panty's die ik tot op heden gezien had, hadden een wat dikker gebreid teengedeelte, maar bij deze panty ging de kous direct over in de naad. Een weergaloos gezicht. Ik stak mijn tenen in de panty en voorzichtig trok ik het meer dan flinterdunne weefsel langs mijn been omhoog. Toen ik de kous tot over mijn rechterknie had aangetrokken, rolde ik voorzichtig de linkerkous van haar panty op. Wederom stak ik mijn tenen in de panty en ik trok ook de tweede kous op. Toen ging ik staan en trok ik haar panty verder aan. Omdat Kim vrij lange benen had en deze panty al gedragen was, had ik geen enkele moeite om haar panty aan te trekken. Hoewel.... Ik was iets te voorbarig geweest. Mijn erectie moest ook nog in de panty. Het was even een kwestie van gecontroleerd sjorren aan het sheer-to-waist pantybroekje, maar uiteindelijk was het mij gelukt de panty tot over mijn erectie aan te trekken. Het leek wel alsof mijn paal uit alle macht probeerde te ontsnappen uit zijn nylon gevangenis.

Ik ging nu op bed liggen en ik concentreerde mij. Het contact tussen mijn eikel en het dunne nylon was misschien wel genoeg om zonder dat ik mijzelf aanraakte klaar te komen. Helaas lukte dat niet. Ik maakte daarop een vingertop vochtig en na een paar aanrakingen kwam de vulkaan tot uitbarsting! Terwijl ik het zaad over het broekje uitsmeerde, wachtte ik totdat mijn erectie wat af zou nemen. Tot mijn stomme verbazing gebeurde dat niet! Dit kon een hele leuke ochtend worden. Snel trok ik haar panty uit. Ik deed nu het toch al besmeurde broekje over mijn stijve en terwijl ik het heerlijk parfum uit de kousen opsnoof trok ik mij opnieuw af. Uiteindelijk lukte het mij (zij het met moeite) om vier keer in Kim's panty klaar te komen. Ik was compleet uitgeput en haar panty was verworden tot een natte en kleffe prop. Maar het was de moeite waard geweest.

Ik trok mijn ochtendjas weer aan en ging naar de badkamer om mij te douchen. Met een brede grijns besefte ik wat een ontzettende mazzelpik ik was. Ik mocht de was doen van een jonge panty-nimf en dat betekende dat ik in ieder geval het komende jaar op panty-gebied niets te kort hoefde te komen. Toen ik weer op mijn kamer kwam besloot ik eerst de was van Kim en mijzelf weg te brengen. Ik zocht mijn spullen bijeen en Kim's 501, haar T-shirt en haar met mijn zaad doorweekte panty. Ik trok de deur achter mij dicht, maar hield in: "Haar slipje heb ik nog niet."

Ik ging weer naar mijn kamer en keek of ik haar slipje ergens zag liggen. Niets.... Ik legde de was aan de kant en keek onder het bed. Ook niets... Ik begon een vermoeden te krijgen waarom er bij haar was geen slipje was. Maar om dat te checken moest ik naar haar kamer. Ik viste haar sleutel uit mijn bureaula en sloop haar kamer binnen. Het was een typische meidenkamer. Veel roze, knuffels en posters van Jason Priestly en Brad Pitt aan de muur. Ook op Kim's kamer was geen slipje te bekennen. Dat kon eigenlijk maar één ding betekenen. Kim droeg haar panty's zonder slipje!

Oh boy.... Het was al zo goed en het werd nog steeds beter. Ik besloot een blik in haar kast te werpen want ook daar verwachtte ik hele leuke dingen te zien. En het was leuk: Naast twee Levi's 501 zag ik een heleboel leuke vrouwelijke kledingstukken liggen. Korte en hele korte rokjes en jurkjes, topjes, blouses, leggings en natuurlijk panty's! Het bleek dat Kim's favoriete merk Wolford was. Ik zag in de gauwigheid als zo 7 nieuwe panty's liggen. Verder stond er een mandje met daarin allemaal panty's die ongetwijfeld al eens gedragen waren.

Ik pakte het mandje uit haar kast, hief het boven mijn hoofd en draaide het om. Ik stond in een heerlijke regen van dunne panty's. Met een opgewonden blik in mijn ogen pakte ik de panty's één voor één op, bekeek ze zorgvuldig, rook er even aan en deed ze weer in het mandje. Uit de vage parfumgeur van een paar panty's kon ik opmaken dat Kim sommige panty's alleen tijdens een avondje uit had gedragen en het niet nodig had gevonden om ze meteen al te wassen. Toen ik al haar panty's geïnspecteerd had en weer in het mandje gedaan had, zette ik het weer terug.

Terwijl ik haar kast verder inspecteerde vielen mij een paar dingen op. Ten eerste waren de enige sokken in haar kast drie paar tennissokken. Dit betekende dus dat Kim een fanatiek panty-draagster was. Verder lagen er maar drie slipjes in haar kast. Conclusie: Kim droeg haar panty's zonder slipje. Als laatste... Kim gaf (op een paar kleine uitzonderingen na) duidelijk de voorkeur aan vrouwelijk schoeisel. Ik zag diverse pumps en enkellaarsjes met en zonder naaldhakjes staan.

Mijn theorie dat Kim een panty-liefhebster bij uitstek was, bleek dus prima te kloppen. Nu nog een veilige manier zien te vinden hoe ik daar het beste mee om kon gaan. Het leek mij bijzonder opwindend om haar gedragen niet meteen uit te wassen, maar om er eerst zelf een paar dagen van te genieten. Het probleem was alleen dat Kim haar panty's dan zou gaan missen. Ik moest iets anders verzinnen. Ik besloot eerst om de was maar naar de wasruimte te brengen.

In de wasruimte ging ik alle mogelijkheden na om zo goed mogelijk van deze situatie te kunnen profiteren. Helaas was de enige mogelijkheid die ik zag inderdaad dat ik haar panty's pas een paar dagen later uit zou wassen. Shit! Zo dichtbij en dan toch zo veraf. Ik dacht nog dieper na. Idee! Ik hoefde uiteraard alleen maar panty's van dezelfde kleur en maat te wassen. Kim zou er nooit achterkomen dat het niet haar originele panty's waren. Trots op mijn geniale plan ging ik weer naar haar kamer om daar uit te zoeken welke panty's Kim allemaal in haar kast had liggen.

De maat was vrij simpel. Medium, die had ik van de panty's die nog in de verpakking zaten. De kleur werd al een stuk moeilijker en het probleem werd nog groter toen ik er achter kwam dat het misschien wel 10 verschillende soorten waren. De moed zonk mij in de schoenen. Hoe dichter ik bij het doel kwam, hoe groter de problemen werden. Ik pakte één van haar panty's om daarmee mijn gezicht te koesteren en terwijl ik de panty naar mijn wang bracht zag ik het. Er zat een klein labeltje aan! Met trillende vingers las ik de tekst op het label. "Wolford, Wien Paris London" stond er op. Teleurgesteld keek ik op de achterkant van het labeltje in de verwachting dat ook daar weinig zinnigs zou staan. Op de achterkant stond echter "Le 9" en daaronder "Medium". Ik knipperde met mijn ogen en pakte een andere panty. "Individual" en daaronder weer "Medium". Het bleek dat iedere panty een labeltje had waarop het model en de maat stond!

Nu alleen de kleuren nog. Om op zeker te spelen moest ik een catalogus van Wolford zien te bemachtigen. Ik trok de stoute schoenen aan en ging de stad in. Toen ik bij de Jambelle naar binnen liep kon ik met moeite een zachte kreun onderdrukken toen ik de verkoopster naderde die achter in de winkel een aantal panty's op de schappen legde. Ze droeg een vlot donkergrijs jasje met bijpassend rokje, leuke zwarte pumps met een 4,5 cm hoog hakje en het geheel werd gecomplementeerd met een dunne zwarte panty.

"Sorry, mag ik wat vragen?" Een jonge meid van hooguit 20 jaar draaide zich om. "Natuurlijk meneer, wat kan ik voor u doen?" Allerlei geile gedachten schoten door mijn hoofd, waarbij zowel haar lichaam als haar panty's streden om een hoofdrol in mijn fantasieën. Ik wist mij echter te beheersen en vroeg: "Mijn zus draagt zelden panty's, maar als ze ze draagt, gaat haar voorkeur uit naar een specifiek merk." Op dat moment hoorde ik een bekende stem roepen: "Hee Mathijs! Draag jij tegenwoordig ook al panty's?" Terwijl ik mijn hoofd draaide in de richting van de stem bemerkte ik dat ik begon te blozen. Kim! Wat in hemelsnaam deed zij hier?

"Chantal, zal ik het even overnemen? Dat is Mathijs, die huisgenoot van wie ik je verteld heb. Ik knikte vriendelijk naar Chantal en mompelde: "Aangenaam." Chantal keek mij steels aan en zei: "Leuk dat ik je eens ontmoet, Kim heeft al zoveel over je verteld." Kim nam het nu grinnikend over en zei: "Je hoeft niet te blozen hoor. Je bent echt niet de enige man die hier voor panty's komt. Zegt het maar." Ik slikte even, nam een diepe zucht en zei: "Ik kom eigenlijk hier voor mijn zus. Ze draagt niet zo vaak panty's maar als ze ze draagt, gaat ze vaak voor een bepaald merk. Nu hoorde ik haar laatst klagen dat ze zo moeilijk kan kiezen en dat ze zo graag een catalogus wilde hebben. Nou ja, en ik dacht dus dat jullie die hier wel zouden hebben." Kim knikte begrijpend en zei: "Loop maar even mee naar de kassa, daar liggen vast wel wat catalogi. Welk merk draagt je zus?" Omdat ik niet als een volleerd panty-expert over wilde komen bij Kim sprak ik de naam fonetisch uit: "Wolford. M'n zus heeft het nog opgeschreven." Kim schoot in de lach en zei: "Ze heeft het ongetwijfeld goed opgeschreven, maar er niet bijgezegd dat je het op z'n Engels uit moest spreken. Het is geen Wolford maar Whoelfoord."

Inwendig genoot ik toen Kim de naam van het panty-merk over haar gestifte lippen liet komen. Ze verstond de kunst om een dergelijk woord mooi uit te spreken. Kim ging achter de kassa op haar hurken zitten en ik had nu de tijd om haar kleding eens uitgebreid te inspecteren. Ze droeg een leuke witte blouse, een kort zwart rokje en enkellaarsjes met een 4 cm hoog naaldhakje. Haar benen waren net als die van Chantal gehuld in een dunne zwarte panty met lycra. Ergens verbaasde ik mij erover dat mij dat vanmorgen niet was opgevallen. "Aha, gevonden!" hoorde ik haar zeggen. Ze stond op en ik kon het niet nalaten om een complimentje te maken over haar laarsjes: "Wat een vlotte laarsjes draag je. Die staan je perfect." Kim legde de catalogus aan de kant en als een volleerd mannequin showde ze mij haar laarsje: "Ik heb ze al een tijdje hoor. Vind je ze mooi?" Mooi was nog te zacht gezegd. Met haar laarsjes, haar rokje en haar panty zag ze er gewoon geil uit en ik bemerkte dat ik weer een erectie had. Kim vervolgde: "Ik denk dat ik volgende week maar nieuwe laarsjes koop. Ik heb een heel leuk model gezien. Met een luipaardprint. Die zij gaaf joh."

"Nou ja, je mag deze catalogus van Wolford wel meenemen. Het is weliswaar de enige die we hebben, maar ik vraag gewoon een nieuwe aan. Oh ja, wil je even doorgeven dat ik vanavond niet mee eet? Ik moet ook de koopavond nog werken, dus ik eet in de stad wel iets." Ik bedankte Kim voor de catalogus en zei: "Komt voor elkaar. Misschien zie ik je vanavond nog." Ik zei Chantal gedag en zei wuifde mij meer dan enthousiast uit. Toen ik net de winkel uit was hoorde ik de beide jonge meiden luid lachen. Zouden ze het over mij hebben?

Terwijl ik weer naar huis liep, bedacht ik mij plotseling dat ik nu geen panty's bij de Jambelle meer kon halen. Kim en Chantal kenden mij nu en het zou ongetwijfeld opvallen als een man in korte tijd verschillende panty's van Wolford zou kopen. Ik besloot een kleine omweg te maken door het centrum om te kijken of er nog ergens anders een panty-winkel was. Ik moest even zoeken, maar ik had geluk. "Linda's kousen-boutique" las ik op de gevel. Ik keek even in de etalage en zag verschillende reclamefoto's van Wolford hangen. Mooi, ook dat probleem was weer opgelost.

Toen ik thuis kwam, gaf ik door dat Kim niet kwam eten en ik liep meteen door naar mijn kamer om de catalogus op te bergen. Ik zou de volgende dag wel uitzoeken welke panty's Kim nu precies in haar kast had liggen. Ik zou dan dezelfde panty's kopen, die een nacht dragen om ze er ook als gedragen uit te laten zien en zo gauw als ik een gedragen panty uit de was viste, zou ik mijn panty wassen en aan Kim geven. Geniaal!

Ik moest echter snel panty's voor Kim kopen, want anders zouden er te veel geurige panty's in de wasmachine verdwijnen zonder dat ik er van genoten zou hebben en dat zou doodzonde zijn. Toen Kim de volgende ochtend naar college was, zocht ik al haar panty's uit met behulp van de catalogus. Dat was nog een heidens karwei, want met name de huidkleurige tinten leken veel op elkaar en gaven mij nog flink wat problemen. Toen ik mijn lijstje voor elkaar had was ik toch niet echt zeker van mijzelf. Ik moest de gok echter nemen en ging die middag naar "Linda's kousen-boutique" toe om een aantal huidkleurige panty's te kopen.

Ik ging bij Linda's winkeltje naar binnen en zocht toch een beetje nerveus naar de Wolford panty's. Een bijzonder fraaie jonge vrouw in een kort rokje en dunne panty's kwam naar mij toe en vroeg mij: "Zoekt u iets speciaals?" "Ja, ik ben op zoek naar een aantal panty's van Wolford. Wacht, ik heb hier een lijstje." Ik haalde een papiertje uit mijn portemonnee en gaf het aan de verkoopster. Ze bekeek het lijstje en zei glimlachend: "Ik zie dat ik te maken heb met een kenner. Dit zijn stuk voor stuk topmodellen van Wolford. U maakt een goede keuze." Het was haar gelukt om het ijs te breken. Mijn nervositeit verdween als sneeuw voor de zon en ik zei: "Tja, mijn vriendin is helemaal gek van panty's en dan alleen nog maar van Wolford. Ze draagt ze iedere dag." Linda glimlachte en zei: "In dat geval zou ik haar graag als vaste klant willen hebben. Maar wacht, ik zal eerst uw panty's pakken." Ze zocht alle modellen bijeen en ik begon mij een beetje zorgen te maken over de financiële consequenties van mijn hobby. Wat ging dit wel niet kosten?

Linda stond ondertussen al achter de kassa en tikte fanatiek de bedragen in. "Dat is dan ƒ 147,60" Ik moest even slikken. ƒ 147,60 voor acht panty's had ik toch niet echt verwacht, maar ik had gelukkig wel genoeg geld bij me en ik betaalde dan ook zonder iets te laten merken. Linda had het echter toch gezien en zei: "Tja, Wolford is nu eenmaal kwaliteit en kwaliteit moet betaald worden." Ik knikte en Linda vervolgde: "Heb u overigens onze klantenkaart al? Daarmee krijgt u bij besteding van ƒ 250,- een panty naar keuze gratis tot een bedrag van ƒ 25,-" Ik reageerde blij verrast en besloot de klantenkaart te accepteren.

Toen ik de winkel uitliep bedacht ik dat, wanneer ik de klantenkaart vol zou hebben, de panty naar keuze absoluut een gedragen panty van Linda zou moeten zijn. Misschien zou ze mij de winkel uitschoppen, maar dit was een mogelijkheid die ik niet ongebruikt wilde laten. Ik ging snel naar huis om de panty's te vergelijken met de panty's die Kim in haar kast had liggen. Ik had geluk.... Ze leken allemaal dezelfde kleur te hebben.

Die avond zaten Iwan, Edwin, Kim en ik naar de TV te kijken. Iwan en Edwin studeerden allebei sociale antropologie en ze waren meer met een discussie bezig over hun studie dan dat ze naar "De Hunkering" van Theo van Gogh keken. Het bleek ook niet Kim's en mijn favoriete programma te zijn, dus we raakten ook aan de praat. Kim zat met haar benen op de bank en had haar ook nu weer haar schoenen uitgetrokken, zodat ik weer een werelds uitzicht had op twee slanke voeten in een dunne donkerbruine panty. Dit was een andere panty dan degene die Kim een paar dagen terug aanhad, want ik kon nu duidelijk de versterkte teen van haar panty zien. Ik besloot de methode van de bijna-botte bijl te hanteren en bracht het gesprek op panty's.

"Kim, weet je nog dat je bij het bekijken van je kamer je panty ladderde?"

"Oh ja, dat was balen zeg! Die panty had ik die ochtend net nieuw aangetrokken en dan trek ik hem 's middags al stuk aan die stoel. Trouwens, je vond het toch niet gek dat ik ter plekke mijn panty uittrok? Ik was ontzettend pissig op dat moment."

"Dat je pissig was had ik al wel door. En ja, eigenlijk vond ik het best wel gek dat je in mijn bijzijn je panty uittrok."

"Nou ja, ik vroeg je om de andere kant op te kijken en dat deed je ook netjes hoor. Ik ken zat kerels die het niet na kunnen laten om toch even te gluren."

"Tja, als ik geweten had wat jij ging doen toen je mij vroeg om mij om te draaien had ik misschien ook wel stiekem gegluurd hoor."

"Ik ben blij te horen dat je wat dat betreft volkomen normaal bent."

"Dank je, maar nog even over die panty. Ik moet je van mijn zus bedanken voor je geladderde panty. Ze maakt poppen en die vult ze met kapot geknipte panty's. Dus als je nog eens een ladder hebt...."

"Is goed hoor. Gemiddeld laddert er bij mij wel één panty per week. Ik gooi ze wel gewoon bij de was. Als er een geladderde tussenzit moet jij die er maar uitvissen."

"Perfect! Namens mijn zus, ontzettend bedankt!"

Ondertussen was "De Hunkering" afgelopen en was er een mooie film op TV. Ik pakte nog een klein uurtje mee en ging toen slapen. Althans, dat zei ik maar. Het uitdenken van een strategie om Kim's gedragen panty's te bemachtigen en een avond lang bekijken van haar fraaie in panty's gehulde voeten hadden mij behoorlijk geil gemaakt. Ik trok mij af terwijl alle beelden van de afgelopen dagen door mijn hoofd spookten. Panty's van Kim! Panty's van Kim! Panty's van Kim! Ze moest eens weten wat ik allemaal van plan was.... Op dat moment kwam ik klaar.....

Die nacht trok ik de twee donkerbruine panty's aan die ik Kim had zien dragen om ze ook een gedragen uiterlijk te geven. De volgende ochtend, de eerste wasdag, trok ik de panty's uit en bekeek tevreden het resultaat. Kim zou het absoluut niet merken dat ze over twee dagen andere panty's in haar kast had liggen. En ik? Ik zou het zeker merken.... Mogelijk hield ik er een pijnlijke eikel aan over, maar de geur van Kim's panty's zou veel, zoniet alles vergoeden.

Na het ontbijt verzamelde ik bij alle bewoners de was en ging naar de wasruimte. Ik begon eerst de was van Kim te sorteren. Ik viste één voor één haar panty's uit haar was en vergelijk ze met de panty's die ik gekocht had. Bingo! Er was geen verschil te bekennen. Nou ja, visueel dan niet. Qua geur waren panty's van Kim stukken beter. De combinatiegeur van haar lichaam en haar parfum deden mij duizelen van genot. Nadat ik de panty's had uitgezocht deed ik ze in een waszakje wat ik in de machine gooide. Ik zocht de rest van de kleding uit en zette de machine aan.

Die ochtend draaide ik nog een witte en een fijne was en toen was het hoog tijd om naar college te gaan. Na een paar uur in de collegebanken wist ik echter dat het weinig zin had. Ik kon mij totaal niet concentreren, wetende dat er thuis een drietal heerlijk geurende panty's onder mijn matras op mij lagen te wachten. Een zucht van verlichting ging door mijn lichaam toen de professor om 17.00 uur zijn college beëindigde. Ik moest als een speer naar huis om mij te kunnen vergrijpen aan de panty's van Kim.

Op zich was haast niet echt geboden want ik had ze, om de geur van de panty's zoveel mogelijk te behouden, in een plastic zak gestopt. Maar alleen de gedachte al aan hetgeen ik die avond ging doen bezorgde mij een fikse erectie die het fietsen knap moeilijk maakte. Toen ik thuis kwam was het eten al klaar en zaten Iwan, Edwin en Kim op mij te wachten. "Sorry dat ik zo laat ben." verontschuldigde ik mij. Kim glimlachte lief en zei: "Geeft niets, we waren net 5 minuten klaar, dus zo lang heeft het eten niet gestaan."

Kim had die avond samen met Edwin gekookt. Nou ja, Kim had Edwin verteld wat hij allemaal moest doen, want Kim had het recept voor de goulash uitgedacht en wilde niet dat het verpest werd. Het eten was absoluut niet verpest, want het bleek dat Kim fantastisch kon koken. Het was alleen jammer dat ik bijna geen hap door mijn keel kon krijgen. De dingen die er vanavond te gebeuren stonden wonden mij veel te veel op. Kim zag dat ik bijna niet at en vroeg bezorgd: "Smaakt het niet?" Ik glimlachte flauwtjes en zei: "Nee, je hebt fantastisch gekookt, maar ik voel mij niet zo lekker." Nadat we gegeten hadden ging ik nog even naar de wasruimte om te kijken of de was al strijkklaar was. Helaas was dat nog niet het geval, maar Kim's panty's waren dankzij de flinterdunne stof al wel droog.

Ik pakte ze van het droogrek en liep regelrecht naar haar kamer. Kim lag op haar buik op bed met een koptelefoon op naar een CD te luisteren. Ze had haar schoenen uitgetrokken en droeg hetzelfde zomerjurkje als toen ze de kamer kwam bekijken en volgens mij droeg ze nog dezelfde panty ook. Ik kon horen dat de muziek vrij hard stond en het bleek dat Kim een dictaat voor haar studie aan het lezen was. Ze had dan ook niets in de gaten dat ik genietend aan het voeteneinde van haar bed stond. Likkebaardend bekeek ik haar fraaie dunne panty en haar slanke voeten in hun nylon omhulling toen mijn pik het overnam van mijn hersenen. Ik ging op mijn knieën aan het voeteneind zitten en bracht mijn neus tot vlak bij haar voeten. Ik inhaleerde diep, rook de heerlijke geur van haar panty, haar parfum en haar schoenen en ik voelde mij pik ontploffen. Ik kon mij nog net inhouden om het niet uit te schreeuwen van genot en ik voelde hoe het in mijn eigen panty een natte boel was geworden.

Ik krabbelde overeind en haalde een paar keer diep adem. Toen liep ik naar haar stereotoren en ik draaide de volumeknop wat naar beneden. Kim schrok op uit haar trance en zei: "Hoi Mathijs! Ik hoorde helemaal niet dat je binnengekomen was." Ik glimlachte en zei: "Ik kom je je panty's brengen, die waren al droog." "Hee.... Bedankt voor de snelle service! Zou je ze misschien in mijn kast willen leggen? Daar staat een mandje aan de rechterkant." Inwendig moest ik lachen.... Ik kende haar kast nog beter dan zijzelf. Het mandje stond aan de linkerkant. Kim bedacht zich dat plotseling ook: "Oh nee.... Aan de linkerkant. Nou ja, je ziet het ook wel. Het zit vol met panty's." Ondanks mijn geweldige orgasme van zo-even voelde ik alweer een erectie opkomen. Ik wenste Kim een prettige avond en ging naar mijn eigen kamer.

Nog nagenietend van die heerlijke ervaring op Kim's kamer kleedde ik mij uit. In het broekje van mijn panty was het inderdaad een natte boel geworden. Ik pakte een handdoek, wreef mijzelf een beetje schoon en ik pakte de plastic zak met de gedragen panty's van Kim. Uit eerdere ervaringen wist ik dat er niets zo heerlijk was om jezelf af te trekken met de kous van een gedragen panty en zonder omwegen trok ik de kous van de panty met de niet-versterkte teen tot aan mijn eikel over mij nu al weer harde staaf. Ik ging op mijn bed liggen en legde een andere panty van Kim op mijn gezicht. Terwijl ik haar heerlijke geur opsnoof begon ik mij af te trekken en al gauw spoot ik mijzelf leeg in haar donkerbruine panty. Die avond kwam ik nog meerdere keren klaar. Ik had de laatste dagen inspiratie genoeg opgedaan om mij niet te vervelen. Kim, Chantal en natuurlijk Linda.... Mijn laatste orgasme was in het broekje van de zwarte sheer-to-waist panty die Kim bij de Jambelle had gedragen. Mijn witte zaad stak heerlijk af tegen de zwarte pantystof.

Deze gebeurtenissen herhaalden zich een aantal avonden per week. Uiteraard begon ik wel wat last te krijgen door het vele masturberen, maar dat was op zichzelf ook wel weer een voordeel. De noodzaak om iedere avond een hele tijd te masturberen was er niet en zodoende kon ik nog voldoende tijd besteden aan de was, mijn studie en mijn sociale activiteiten in het studentenleven.

Een kleine maand later namen de gebeurtenissen echter een verrassende en zaligmakende wending. Het was weer koopavond en ik was alleen thuis omdat ik nog moest strijken. Iwan en Edwin waren naar een concert en Kim was aan het werk bij de Jambelle. Toen ik tegen negenen het strijken af had ging ik koffie zetten voor mij en Kim die ongetwijfeld snel thuis zou komen. Kim was wat dat betreft altijd vrij stipt en kwam altijd tussen vijf en tien over negen thuis. Ik wachtte daarom met het inschenken van de koffie totdat zij thuis kwam. Maar om vijf voor half tien was Kim nog niet thuis. Dit was niets voor haar. Goed, ze was een volwassen vrouw die niet in zeven sloten tegelijk liep, maar aan de andere kant maakte ik mij toch ook wel een beetje zorgen. Ze moest wel alleen over straat en je hoorde af en toe van die rare verhalen...

Tegen half tien vervloekte ik mijzelf dat ik haar niet had opgehaald bij de Jambelle en als ze veilig thuis zou komen zou ik haar dat ook voorstellen. Vijf over half tien. "Trrrring...." De deurbel. Ik vloog uit mijn stoel. Wie zou dat zijn? Kim had een eigen sleutel.... Ik deed de deur open en zag Kim staan. Ze zag eruit alsof haar iets ernstigs was overkomen: "Shit! Kim! Wat is er gebeurd?" Kim keek mij met tranen in haar ogen aan en kon alleen maar uitbrengen: "Mijn voeten..." Ik moest even mijn gedachten resetten. Blijkbaar en gelukkig was haar dus niets ernstigs overkomen. "Je voeten?" zei ik verbaasd terwijl ik naar beneden keek. Toen zag ik het. Kim had nieuwe laarsjes gekocht. Precies die laarsjes die zij zo leuk vond, met de luipaardprint. Ik keek nog een keer naar haar laarsjes, maar nu met een genietende blik. Dunne zwarte panty's in combinatie met haar luipaard-laarsjes.... Dit was de ultieme verleiding....

Het bleek dat Kim amper meer kon lopen op haar nieuwe laarsjes en ik nam direct het initiatief en tilde haar op. Haar slanke heup rustte tegen mijn erectie (zou ze het voelen?) en haar benen lagen op mijn linker onderarm. Terwijl ik met mijn voet de deur dichtschopte zei ze: "Shit! Ik heb ze vanmorgen gekocht en ik meende dat ik er goed aan zou doen door ze de hele dag te dragen." "Waarom heb je later je oude schoenen dan niet aangetrokken?" vroeg ik haar. Kim vertelde mij dat ze hele oude schoenen bij zich had waarmee ze zich eigenlijk niet in de winkel kon vertonen. Nadat ze haar laarsjes gekocht had, had ze haar oude schoenen in een verzamelcontainer voor een derde wereldland gegooid. Ze kon dus niet anders dan de hele dag haar laarsjes aanhouden.

"Wil je koffie?" vroeg ik haar. "Nee, geen koffie. Een massage.... Mijn voeten kunnen een goede massage gebruiken. Wil jij dat doen? Ik zal eerst mijn panty uittrekken en mijn voeten wassen." Terwijl ik vol ongeloof en genot hoorde hoe deze jonge vrouw in panty's mij uitnodigde om haar voeten te masseren zei ik: "Niks mee te maken. Je gaat op bed liggen en dan ga ik je voeten masseren." Kim was te moe om nog te reageren toen ik haar de trap opdroeg en haar kamerdeur opendeed. Ik legde Kim op bed en hielp haar uit haar jas. "Ga maar op je buik liggen en ontspan je maar." Kim legde haar hoofd naast haar kussen en haar armen langs haar lichaam. Ik hoorde haar rustig ademen en genietend liet ik mijn blik over haar fraaie benen glijden. Nog even en ik zou ze aan mogen raken.

Ik legde mijn handen juist boven haar laarsjes op haar benen en begon met het masseren van haar onderbenen. Ze had heerlijke benen om te masseren, maar die benen verloren het toch duidelijk van haar licht glanzende zwarte lycra-panty. Ik was geen volleerd masseur, maar een vroegere vriendin had mij meerdere malen met mijn massages gecomplimenteerd, dus ik wist vrij aardig wat ik moest doen. Dat werd nog eens bevestigd door Kim die met een tevreden gekreun mijn massage-activiteiten op haar benen beloonde. Ik kreeg echter zin om haar voeten van dichtbij te bekijken en ik liet mijn handen langzaam over haar laarsjes glijden. Ik pakte de ritsjes op de schacht en één voor één ritste ik haar laarsjes open.

Ik trok heel voorzichtig haar rechterlaarsje uit. Haar linkerlaarsje liet ik nog even op zijn plaats. Die zou ik voor later bewaren. De aanblik van haar voetzool in de dunne zwarte panty was er eentje die alleen voor de goden bestemd was. Zo mooi... Met mijn duimen begon ik haar tenen te masseren en uiteindelijk haar hele voetzool. Ik tilde nu haar onderbeen op en legde haar voet tegen mijn borstkas. Nu kon ik mijn massage beginnen bij haar tenen en via haar voetzool en haar onderbeen eindigen bij de knieholte. Kim kreunde nogmaals van genot en ik hoorde haar met haar ogen gesloten mompelen: "Dit is écht lekker zeg. Je mag dit vaker doen." De gedachte dat ik misschien wel haar vaste voetmasseur kon worden zorgde ervoor dat er een siddering door mijn lichaam trok. Ik trok haar linkerlaarsje ook uit en betrok haar linkerbeen bij de massage. Haar heerlijke voetzolen waren nu amper 15 cm. van mijn gezicht verwijderd en ik rook het heerlijke aroma.

Opnieuw kreeg ik een compliment van Kim. Of was het een aansporing? "Tsjee.... Ik heb een vriendje gehad die mijn voeten ook regelmatig masseerde, maar ik moet eerlijk zeggen dat jij het veel beter kunt. Alleen was zijn repertoire wat uitgebreider." Die laatste opmerking verbaasde mij een beetje, want ik had met mijn handen zo'n beetje alles gedaan wat maar mogelijk was. Nieuwsgierig geworden door haar opmerking vroeg ik: "Waaruit bestond zijn repertoire dan nog meer?" Er verscheen een flauwe glimlach op haar gezicht en ze zei: " Hij gebruikte zijn tong."

Eerst meende ik dat het niet kon, maar die woorden deden mijn pik nog verder verharden. Zonder op toestemming te wachten zei ik: "Bedoel je zo?", waarna ik met mijn tong een lange dwingende haal gaf over haar rechter voetzool. Kim slaakte een kreetje dat met een beetje fantasie was uit te leggen als een genotkreetje. Ik bleef haar voeten fanatiek likken, zelfs toen ik zag dat Kim haar heup iets verdraaide om haar rechterarm onder haar lichaam te schuiven. Terwijl ik haar voeten bleef likken meende ik dat ik Kim's billen voorzichtig maar in een vast ritme op en neer zag gaan. Ik moest dit wat beter bekijken, dus nam ik haar tenen in haar mond. Zodoende kon ik mijn hoofd stilhouden en mij wat beter concentreren op hetgeen Kim aan het doen was.

Het leek er verdomd wel op alsof ze met zichzelf aan het spelen was! Ik hoorde Kim nu ook duidelijk hijgen en ik kreeg het nu toch echt te kwaad. Het idee dat ik de in een panty gestoken voeten van een mooie jonge vrouw aan het likken was terwijl zij zichzelf lag klaar te maken deed de emmer bij mij overlopen. Ik maakte mijn broek los, trok mijn panty iets naar beneden en nam mij harde staaf in mijn hand. Ik begon mij nu af te trekken en ik kwam bijna tegelijkertijd met Kim klaar. Gelukkig was ik wel zo helder om op het juiste moment mijn eigen panty op te trekken, zodat ik tenminste Kim's bed niet zou besmeuren met mijn zaad.

Terwijl Kim nog lag na te hijgen van haar orgasme trok ik mijn broek op en vroeg ik aan haar: "Gaat het al weer wat beter met je voeten?" Kim draaide haar nu bezwete hoofd naar mij toen en zei met een verdwaasde blik: "Veel beter. Dank je." "Graag gedaan." zei ik en nadat ik haar voeten nog een laatste lik had gegeven legde ik haar benen weer op bed en verliet ik verward door alle indrukken haar kamer.

Toen ik de volgende dag wakker werd bleek ik een flinke erectie te hebben. Niet zo vreemd, want ik had heerlijk gedroomd over een triootje met Kim en Chantal, waarbij de beide jonge vrouwen hun benen en voeten uitgebreid door mij lieten likken. Ik deed een badjas aan terwijl ik mijn erectie zo goed en zo kwaad als het ging probeerde te verbergen ging ik naar de badkamer. Ik draaide de kraan open, sprong onder het verfrissende water en begon eerst mijn erectie te 'verzorgen'. Binnen de minuut spoot ik mijn zaad tegen de muur van de badkamer. Ik spoelde alles weg, waarna ik mij weer afdroogde en naar mijn kamer vertrok.

Terwijl ik naar mijn kamer liep kwam ik Kim tegen die op weg was naar de Jambelle. Genietend liet ik mijn blikken over haar benen glijden en ik zei: "Hoi Kim, lekker geslapen?" Ik merkte dat Kim mijn blik en mijn vraag ontweek en zwijgend liep ze door. Ik was even verbaasd, maar zocht er niet al te veel achter. Voordat ik naar college ging verzamelde ik eerst alle was bij mijn huisgenoten. Op Kim's kamer zag ik de panty op de grond liggen die zij gisteren gedragen had. Ze was in die panty klaargekomen en had geen slipje gedragen. Zou het....? Ik pakte haar panty van haar stoel en meende dat het broekje nog ietwat klam aanvoelde. Toen ik de panty naar mijn gezicht bracht en diep inhaleerde werd ik overweldigd door een goddelijk aroma van haar lichaam, haar parfum, haar schoenen en haar liefdessappen. Tsjee... dit was écht geweldig. Ik bracht haar panty regelrecht naar mijn kamer en de rest van de was bracht ik naar de wasruimte. Na mijn colleges zou ik de zaak wel in de machine stoppen.

Ondertussen was Kim net begonnen bij de Jambelle. Ze had haar tas in het magazijn gezet en ze groette Chantal die al koffie had ingeschonken. Na de koffie druppelden de eerste klanten binnen en dat liep zo de hele ochtend door. Het was niet echt druk, maar Chantal kon duidelijk merken dat Kim anders reageerde dan normaal. Ze leek zo af en toe heel afwezig en dan maakte ze hele domme fouten. Dat ging eigenlijk de hele dag zo door en toen Kim na sluitingstijd naar huis wilde hield Chantal haar tegen: "Kim, is er iets? Je reageert zo vreemd. Wat is er?" Kim zuchtte een keer diep, plofte op een stoel en zei: "Weet je nog van gisteren, toen ik zo'n last had van mijn voeten?" Chantal knikte. "Nou ja, ik kwam veel later thuis dan normaal en Mathijs meende al dat mij iets overkomen was. Hij vroeg mij of ik koffie wilde hebben, maar ik had eigenlijk alleen maar behoefte aan een heerlijke massage van mijn voeten." Chantal schoof nu wat ongemakkelijk op haar stoel heen en weer. Kim vervolgde: "Hij droeg mij de trap op, legde mij op bed en gaf mij de meest ontspannende voetmassage die ik ooit gehad had. En op een gegeven moment begon hij zelfs mijn voeten te likken en te kussen en toen gebeurde het." Chantal werd ongeduldig: "Wat gebeurde er dan? Wat deed hij dan?" Kim vervolgde: "Mathijs verzorgde mijn voeten en ik raakte daarvan zo opgewonden dat ik het niet kon laten om mijzelf aan te raken." "Heeft Mathijs er iets van gemerkt?" "Dat moet haast wel, want vanuit mijn ooghoeken zag ik dat hij zichzelf aan het aftrekken was."

Chantal probeerde te slikken, maar haar mond was te droog: "Tsjee.... Wat opwindend, zo'n massage zou ik ook wel willen hebben. Deed hij nog meer?" Kim schudde haar hoofd en zei: "Toen ik klaarkwam gaf hij mijn voeten nog een paar likken en toen was hij weg. Ik kon mij daarna niet beheersen en heb mezelf nog een keer klaargevingerd." Chantal bleef geïnteresseerd en vroeg door: "En nu? Ben je nu verliefd op hem? Wat gaat er nu verder gebeuren? Heb je hem verteld dat je het lekker vond? Kom op Kim, laat mij nu niet wachten! Ik wil het gewoon weten!" Op Kim's lippen verscheen een flauwe glimlach en ze zei: "Ik weet niet wat ik met de situatie aanmoet. Ik ben zo bang dat hij nu rare dingen van mij denkt omdat ik met mijzelf gespeeld heb." Chantal sloeg troostend haar arm om Kim's schouder en zei: "Ik denk niet dat Mathijs het heel erg gevonden heeft. Ik bedoel, je hebt zelf gezegd dat hij zich aftrok toen jij met jezelf speelde. Verdomme Kim, waarom ben je mij toch altijd voor met zulke kerels? Kun je niet eens een keer een voetmassage voor mij regelen? Of misschien wel voor ons samen?" Kim twijfelde duidelijk: "Ik weet het niet. Ik ben eigenlijk nog steeds een beetje bang om hem onder ogen te komen. Maar goed, ik moet nu naar huis als je het niet erg vind." Chantal gaf Kim een knuffel en zei: "Natuurlijk niet. Prettig avond en veel succes als je Mathijs vanavond spreekt."

Kim zag ik die avond pas weer, maar ze reageerde nog steeds heel vreemd en afstandelijk. Alsof ze mij niet meer wilde kennen.... Gesprekken die ik met haar wilde voeren kapte ze meteen af en ze ontweek ook mijn blikken. Teleurgesteld trok ik mij terug op mijn kamer. Wat had ik in hemelsnaam fout gedaan? Zou ze misschien gemerkt hebben dat ik mij had afgetrokken terwijl zij lag te masturberen? Dat was eigenlijk het enige wat ik kon bedenken. Ik besloot dat ik haar mijn excuses moest maken, want we woonden tenslotte wel samen in hetzelfde huis.

Het duurde dagen voordat ik voldoende moed verzameld had om naar haar toe te gaan, maar op een avond vond ik van mijzelf dat ik niet langer kon wachten. Ik liep naar haar kamer en klopte op de deur. "Binnen!" hoorde ik haar roepen. Kordaat deed ik de deur open, stapte haar kamer in, deed de deur weer dicht en zei: "We moeten praten. Wat is er aan de hand. Je ontwijkt mij nu al bijna twee weken. Heb ik iets fout gedaan?" Kim had al die tijd met haar rug naar mij toe aan haar bureau gezeten. "Ga zitten." zei ze op zachte toon. Ik ging op het bed zitten en Kim draaide zich om. Bijna wanhopig vragend keek ik haar aan. "Je hebt niets verkeerd gedaan Mathijs. Ik zou tenminste niet weten wat." Mijn ogen keken Kim vragend aan. "Ja maar.... ik bedoel.... jij.....ehhh...." Ik begreep er niets meer van.

"Het had allemaal met mij te maken. Ik bedoel, met mijn reactie, toen je die avond mijn voeten masseerde." Nog even verbaasd vroeg ik aan Kim: "Hoe bedoel je? Welke reactie?" Kim antwoordde: "Ik zonk helemaal weg in een diepe roes die ik op een gegeven moment zo opwindend begon te vinden dat ik mijzelf aan moest raken. En, nou ja, nu ben ik bang dat je mij een slet vindt." Ik meende ieder volgend woord: "Lieve Kim, dat was het meest opwindende wat ik een vrouw ooit heb zien doen. Ik kon toen en nu nog steeds vrijwel geen woorden vinden om te zeggen hoe fijn ik het vond om je te zien genieten. Hoe kom je erbij dat ik jou een slet zou vinden?" Kim's gezicht klaarde nu wat op: "Meen je dat écht?" Ik knikte en zei: "Absoluut! En ik hoop dat het zeker niet de laatste keer geweest is."

Op dat moment hing er een wolk van spanning in de lucht die zowel Kim als ik duidelijk voelden. Even was er de stilte en toen vielen we elkaar in de armen. We kusten elkaar en de kus ging al snel over in een spetterende tongzoen. Haar handen waren over mijn hele lichaam en mijn handen waren over het hare.... We kwamen echter weer redelijk snel bij onze positieven en kropen dicht tegen elkaar aan om nog wat te knuffelen. Toen vielen we allebei in een diepe slaap. Ik werd de volgende ochtend om zeven uur wakker. Ik keek naar Kim, die nog sliep als een roos. Haar blonde haar lag als een waaier om haar hoofd en ze zag er goddelijk uit. Ik stond op en trok voorzichtig het dekbed over haar heen.

Gelukkig was het zaterdag, want door het gesprek van de avond daarvoor tussen Kim en mij had ik weinig zin om naar college te gaan. Ik twijfelde wat mijn volgende stap zou zijn. Ik kon haar natuurlijk vertellen dat ik zelf panty's droeg en dat ik haar ontzettend opwindend vond als zij zelf panty's zou dragen. Maar aan de andere kant was een dergelijke mededeling misschien nu nog wel te schokkend voor Kim. Ik besloot dan ook nog maar even te wachten. Omdat ik ondertussen nagenoeg verslaafd was geraakt aan haar gedragen panty's, besloot ik naar de winkel van Linda te gaan om opnieuw een aantal Wolford panty's te kopen.

Ik stapte Linda's kousen-boutique binnen en zij bleek mij direct weer te herkennen. Waarschijnlijk verwachtte ze weer een flink aantal panty's aan mij te kunnen slijten en daar had ze nog gelijk in ook. Ik had aan de hand van Kim's panty-voorraad weer een kleine lijst gemaakt en ik gaf de lijst aan Linda. Terwijl Linda de panty's bij elkaar zocht vroeg ik haar: "Volgens mijn vriendin zijn verkoopsters van panty's ook echte kenners en zij wilde graag weten welke panty je eigen favoriet is. Die wilde ze eigenlijk ook wel eens proberen." Linda glimlachte en terwijl ze naar haar benen wees zei ze: "De Individual 10 van Wolford. Deze is bijna onzichtbaar, is prettig om te dragen en heerlijk zacht." Dat haar panty bijna onzichtbaar was was waar, maar of haar panty inderdaad ook zo zacht was? "Mag ik eens voelen?" vroeg ik aan Linda terwijl ik een erectie voelde opkomen. Linda begon lichtjes te blozen, keek schichtig om zich heen en toen ze zag dat ik de enige klant was zei ze: "Vooruit dan maar." Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en met beide handen omsloot ik haar kuitbeen. Zacht? Zeg maar gerust superzacht..... Zelden had ik zoiets heerlijks gevoeld.

Terwijl ik door mijn erectie maar moeilijk overeind kon komen zij ik: "Het lijkt mij inderdaad een hele goede keuze. Wat kost die panty?" Linda dacht even na en zei toen: "ƒ 19,95. Dus als je je klantenkaart vol hebt." Ze sloeg de panty's aan op de kassa en kwam uit op een totaalbedrag van bijna ƒ 165,-" "Hee, dan heb ik mijn kaart vol." zei ik triomfantelijk. "Inderdaad," zei Linda, "een Individual 10 dan maar?" Terwijl ik wees naar haar panty zei ik: "Ja, doe die maar." Linda begreep de hint niet en pakte een nieuwe panty uit het rek. Ik wees opnieuw naar haar benen: "Nee, dié!" Linda keek mij nu ongeloofwaardig aan: "Je bedoelt deze?" terwijl ze nu duidelijk naar haar been wees. "Ja, inderdaad. Ik wil graag de Individual 10 hebben die jij draagt." Linda voelde zich duidelijk ongemakkelijk. Ik pushte nog even door: "Het is heel simpel. Jij krijgt van mij een nieuwe panty en ik krijg je oude panty. Dat is toch een goede ruil?"

Linda wist zich met de situatie niet echt veel raad, maar om van mij af te zijn zei ze uiteindelijk: "Okee, je krijgt deze panty. Momentje." Ze liep met een nieuwe panty naar achteren en ging een deur door. Ik reageerde onmiddellijk en liep ook de deur door. Ik zag nog juist hoe ze haar rokje omhoog schoof om haar panty uit te trekken. Toen bemerkte ze dat ik in dezelfde ruimte was: "Mag ik dan wel even wat privacy hebben?" Ik bleef staan en zei: "Ik heb een veel beter idee. Mag ik je panty niet uittrekken?" Linda's ogen werden zo groot als schoteltjes: "Wat? Hoe bedoel je dat?" "Nou ja, laat mij maar even. Je hoeft mij alleen maar te vertrouwen. Ga met je gezicht naar de muur staan, zet je handen aan weerszijden van je hoofd tegen de muur en zet je voeten iets ui elkaar. " Hoofdschuddend deed Linda wat ik haar vroeg. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en begon nu haar fraaie slanke benen te strelen. Toen pakte ik haar linkervoet en ik vroeg haar op één been te gaan staan, zodat ik haar slanke voet uit haar fraaie pump kon halen. Als haar benen al zo zacht aanvoelden, hoe zacht moesten haar voeten dan wel niet zijn?

Heel zacht dus. Ik nam uitgebreid de tijd om haar voet te kussen en te likken en om er aan te ruiken. Alles was perfect en ik begon nu mijn broek los te maken. Terwijl ik mijn broek en vervolgens mijn eigen panty iets naar beneden duwde sprong mijn bevrijde penis omhoog. Ik duwde nu met haar voetzool mijn penis weer terug, totdat mijn erectie strak tegen haar voetzool lag. Nu begon ik tegen haar voetzool aan te rijden. Het gevoel van mijn harde erectie tegen Linda's gepantyde voetzool was hemels en al gauw kon ik mijn opwinding niet meer voor mij houden. Met mijn vrije rechterhand ging ik onder Linda's rokje en pakte ik haar stevig vast aan de binnenzijde van haar heup, zodat ik wat meer steun had. Terwijl mijn bewegingen in haar voetzool heftiger werden hoorde ik Linda zachtjes steunen. Volgens mij was zij ook opgewonden en ze had duidelijk moeite om die opwinding voor zich te houden.

Ik ging verder en speurde met mijn vingers naar de boord van Linda's panty. Terwijl ik daarnaar op zoek was bemerkte ik dat Linda geen slipje droeg. Dit was voor mij het sein om mijn aandacht niet op haar panty te vestigen, maar op haar clitje dat ergens achter dat flinterdunne pantynet verborgen zat. Toen ik haar clitje vond en er voorzichtig in kneep kromp Linda in elkaar en voelde ik haar spontaan nat worden. Dit was te veel voor mij en vrijwel meteen kwam ik klaar over haar voetzool. Ik draaide Linda nu om, zodat ze met haar rug tegen de muur stond. Met een grom duwde ik haar benen uiteen en ik ging met mijn hoofd onder haar rokje om haar clitje een goede likbeurt te geven. In het schemerdonker onder haar rokje rook in haar parfum en haar sappen en ik plantte mijn lippen vol op de hare. Terwijl ik met mijn tong de dunne pantystof voorzichtig tussen haar schaamlippen duwde voelde ik hoe Linda op haar beurt tegen mijn mond begon aan te rijden. Al snel voelde ik hoe Linda's handen mijn haar vastgrepen om zodoende mijn hoofd dieper tussen haar benen te duwen. Toen kwam ze met een met moeite ingehouden kreun klaar. Ik gaf haar nog wat likjes, waarna ik Linda's panty uittrok. Ik kuste Linda nog eventjes in haar nek, bedankte haar voor de hulp en verliet fluitend haar winkel. Dat was nog eens service!

Ik keek op mijn horloge: vijf over tien. Ik kon wel even bij Kim in de Jambelle langsgaan. Misschien kon ik daar ook nog wel even een kopje koffie drinken. Gelukkig had ik een rugzak bij me waarin ik mijn panty's op kon bergen. Na een kleine tien minuten kwam ik bij de Jambelle. Kim was juist bezig een bijzonder fraai exemplaar van het vrouwelijke geslacht te adviseren over een panty. Ze keek me met een glimlach aan en ik zag dat ze "Goedemorgen" tegen mij zei met haar lippen. Ik liep naar de toonbank en wachtte daar totdat Kim klaar was. Ik was met mijn gedachten bij de kortgerokte klant van Kim toen ik plotseling achter mij hoorde: "Hoi Mathijs. Leuk dat je even langskomt. Kim heeft ondertussen nog veel meer over je verteld." Ik draaide mij om en keek in de twinkelende ogen van Chantal.

Vragend keek ik haar aan: "Hoe bedoel je dat?" "Nou ja, het schijnt dat jij een hele goede masseur bent. Zou je mij ook niet eens willen masseren?" Voordat ik er erg in had was het eruit: "Waarom niet? Maar ik heb een veel beter idee. Waarom masseer ik jullie niet tegelijkertijd?" Chantal was duidelijk geïnteresseerd: "Zou je dat willen?" Ik moest mij nu groot houden en zei heldhaftig: "Graag zelfs. Welk compliment kan een man zich nu beter wensen?" Chantal knikte begrijpend en zei nu: "Kim zal zo dadelijk wel klaar zijn met die klant. Dan kunnen we misschien meteen iets afspreken." Het was duidelijk dat Chantal er geen gras over liet groeien. Kim stond ondertussen weer bij de kassa en sloeg de panty's aan die de klant gekocht had. Nadat ze afgerekend had liep de klant de winkel uit en genietend keek ik haar na.

Dat beeld beviel mij zo goed dat ik niet in de gaten had dat Kim mij aansprak: "Wakker worden Mathijs! Zijn haar benen soms mooier dan de mijne?" Ter ondersteuning van die woorden showde Kim mij haar fraaie benen die gehuld waren in een nog mooiere middelbruine panty die een beetje glansde. "Sorry, je hebt gelijk. Jouw benen zijn een stuk mooier." grapte ik. "Hee, hee, hee.... En de mijne dan?" drong Chantal nu aan. "Okee Chantal, jouw benen doen zeker niet onder voor die van Kim." zei ik genietend terwijl mijn blikken Chantal's donkerbruine panty volgden. "Hee Kim." zei Chantal, "Mathijs wil ons allebei wel een voetmassage geven. Ehhh... tegelijkertijd dus." "Zo, wil hij dat?" vroeg Kim met een glimlach. "En heb ik dan niets meer te zeggen?" vervolgde ze. Chantal was mij voor en zei: "Jij vond zijn massage toch zo opwindend? Waarom moet ik dat dan maar zomaar van jou aannemen? Ik wil dat zelf meemaken." "En waarom wil je mij er dan bij hebben?" vroeg Kim. Chantal schudde haar hoofd en zei: "Omdat jij het ook heel opwindend vindt als Mathijs ons allebei masseert."

Genietend hoorde ik de conversatie aan tussen deze beide jonge panty-godinnen. Kim vervolgde: "Okee, misschien willen wij het wel allebei, maar als Mathijs ons niet wil masseren gaat het hele feest niet door. Dus.... Mathijs?" Een glimlach verscheen op mijn lippen en ik zei: "Probeer mij eerst maar eens te overtuigen." Dit leek mij wel een goede zet en ik was benieuwd wat de reactie zou zijn. Even was het stil, waarna de beide jonge vrouwen zich van mij wegdraaiden en zachtjes tegen elkaar begonnen te smoezen. Ik ving niet meer dan een paar losse woorden op, maar daarmee kon ik uiteindelijk nog niets. Toen zei Kim: "Wacht hier even. Chantal en ik gaan even naar achteren en dan roepen wij je wel." "Ja maar, wat moet ik doen als er een klant binnenkomt?" vroeg ik enigszins geschrokken. "Dan help je haar toch gewoon?" hoorde ik Kim nog zeggen.

Shit, daar was ik dan mooi klaar mee. Hoewel.... Een baan als panty-verkoper was altijd al wel een fantasie geweest. Ik bleef achterin de winkel en ving zo af en toe een zacht gegrinnik van Kim en Chantal op. Juist toen ik hoorde dat Kim mij vertelde dat ik over een minuut mocht komen kijken ging de deur open. Een mooie blonde kortgerokte vrouw van achter in de 20 stapte heel sierlijk de winkel in op prachtige naaldhakken. Ze zocht even door de manden met panty's die in de opruiming waren, maar ze kon blijkbaar niets van haar gading vinden. "Kan ik u misschien ergens mee helpen?" vroeg ik beleefd. "Ah! Een mannelijke verkoper. Komt dat even goed uit." hoorde ik haar enthousiast zeggen. Even was ik verbaasd: "Pardon? Hoe bedoelt u dat?" Glimlachende zei ze: "Ik wil mijn vriend verrassen door een hele mooie panty te dragen. Een panty waarmee ik, ehh... sexy overkom. Begrijpt u wel? Ik bedoel, u bent een man en u weet het beste wat een man mooi vind." Ik krabde mij even achter het oor en zei toen: "Nou ja, ik weet natuurlijk niet wat uw vriend mooi vind, maar ik kan u natuurlijk wel een panty adviseren die ikzelf mooi vind."

De jonge vrouw moedigde mij aan: "Ga vooral uw gang en schaam u niet." Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en ik pakte haar linkerbeen vast om het beter te kunnen bekijken: "Ik zie dat u mooie benen heeft en dat u qua panty's zelf al een goede smaak heeft. Wat dacht u van een hele dunne huidkleurige panty?" Met een glimlach en een klein knikje verklaarde zij zich akkoord met mijn voorstel. "En aan welke panty denk u dan?" vroeg ze mij. "Als ik u was zou ik kiezen voor de Aura 5 van Wolford. Slechts 5 denier, dus in uw geval een prima keuze. Momentje, dan pak ik even de monsterkousjes van achter de toonbank om de juiste kleur te kunnen bepalen." Ik stond op en liep met een halve erectie naar de toonbank. Ik wist dat iedere beenmodewinkel een set monsterkousjes had, maar ik had eerlijk gezegd geen flauw idee waar ik die hier moest zoeken. Gelukkig bleek er in de toonbank een rekje te zijn waaraan verschillende soorten monsterkousjes hingen. Ik pakte het setje dat hoorde bij de Aura 5 en liep terug naar de klant die ondertussen op een bankje was gaan zitten.

Ik ging weer op mijn knieën naast haar zitten en zocht een fraaie kleur uit. Dit hield ik tegen haar been, maar de kleur was iets te donker. Ik pakte ene lichtere tint en zei: "Wat denkt u van deze?" Ze knikte en zei: "Een mooie kleur. Mag ik eens kijken?" Zonder op een antwoord te wachten nam ze het monsterkousje uit mijn hand en bekeek het aandachtig: "Een mooie kwaliteit, maar de kleur is natuurlijk was echt goed te zien als ik het kousje aan mijn voeten doe." Ik knikte in stemmend en zag dat ze ging staan. Ze keek even naar de deur en begon toen zonder een spoor van emotie haar panty uit te trekken. Natuurlijk trok ze haar panty niet helemaal uit, maar de linkerkous ging wel uit en het prachtige sheer-to-waist broekje bleef rond haar knie hangen. Ze trok nu het monsterkousje aan en terwijl ze met haar handen over de flinterdunne stof gleed zei ze genietend: "Deze is perfect! Mag ik er eentje in deze kleur? Medium alstublieft." Doordat mij erectie nu op volle sterkte in mijn eigen panty zat kwam ik maar met moeite overeind. Terwijl ik mij omdraaide hoorde ik haar met een licht hese stem zeggen: "Weet u wat? Ik neem er meteen maar twee."

Ik stond op en pakte twee stuks van de Aura 5. Ik gaf ze aan de jonge vrouw die nu het monsterkousje uittrok en mij vroeg: "Kun je één Aura 5 uit de verpakking halen?" Even was ik verbaasd, maar ik zocht er nog niets achter. Ik maakte de verpakking open en presenteerde haar de panty. "Zou je nu mijn panty uit willen trekken en mij helpen om deze aan te trekken?" Ik aarzelde even en wist niet helemaal zeker of ik haar wel goed verstaan had. Ik kon echter niet bedenken wat zij anders had moeten zeggen en ik trok nu haar andere pump uit. Genietend bekeek ik haar voet in het dunne nylon. Ik wist dat zij mij doorhad en ik besloot met volle teugen te genieten van mijn nederlaag. Genietend liet ik mijn handen over haar rechteronderbeen omhoog glijden dat nog gehuld was in haar panty. Nu nam ik het sheer-to-waist broekje in mijn hand en voorzichtig trok ik haar panty uit. Ik legde haar panty naast haar voeten en pakte nu de Aura 5. Voorzichtig rolde ik de kous op en ik trok het teenstuk over haar tenen. Toen ik haar rechtervoet helemaal in het onwaarschijnlijke dunne nylon had gehuld deed ik met haar linkervoet hetzelfde.

Ze ging nu staan en ik trok voorzichtig de beide kousen op tot juist onder haar rokje. Nu ging ik achter haar staan en terwijl ik haar panty verder omhoog trok hoorde ik haar zachtjes kreunen. Ik deed haar rokje weer naar beneden maar ze hield mij tegen: "De naad van het broekje zit niet in het midden. Voel maar." Ik gleed met mijn hand onder haar rokje en voelde hoe de naad van het broekje inderdaad een beetje scheef over haar onderbuik zat. Ik trok de naad recht en liet mijn vingertoppen speels over haar venusheuvel glijden. Een lichte trilling ging door haar lichaam en ze zei: "Wat een perfecte service. Hoeveel krijgt u van mij?" Ik sloeg het bedrag voor de twee panty's aan op de kassa en nadat ze betaald had, maakte ze aanstalten om de winkel te verlaten. Ik raapte haar panty van de vloer op en zei: "Mevrouw! U vergeet uw panty!" Een betoverende glimlach verscheen op haar lippen en ze zei: "Die is voor u. Als dank. Veel plezier." En nadat ze mij een knipoog had gegeven verliet ze de winkel.

Plotseling hoorde ik achter mij de stem van Kim: "Een perfecte verkooptechniek. Dat is wel een applaus waard." Als versteend draaide ik mij om. Shit! Kim had veel, zo niet alles gezien. Wat nu? Ze liep naar me toe en terwijl ze de panty van de klant uit mijn hand pakte zei ze: "Heerlijk zacht. Vind je ook niet?" Met die woorden bracht ze de panty van de jonge vrouw naar haar gezicht en ik hoorde hoe Kim het zoete parfum uit de panty opsnoof. Daarna duwde ze mij de panty in het gezicht en ze moedigde mij aan om ook te ruiken. Terwijl ik dat deed zei ze: "Ik weet alles Mathijs."

Het was alsof mijn hart stil stond. "Hoe? Waarom? Wanneer? Wie? Ik... eh... Kim, het spijt me zo...." Kim legde nu een vinger op mijn lippen en zei: "Wees maar niet bang. Ik ben helemaal niet boos. Sterker nog, ik vind het juist een heel opwindende gedachte. Ruiken mijn panty's net zo goed als deze?" Ik werd weer wat rustiger en zei: "Jouw panty's ruiken veel beter. Maar vertel mij alsjeblieft hoe je er achter bent gekomen." Op dat moment hoorde ik Chantal zeggen: "Ik heb Kim op het juiste spoor gezet. Kim vertelde mij dat jij jezelf had afgetrokken terwijl jij haar voetzolen gekust had toen je haar die avond masseerde. Toen ik dat hoorde moest ik plotseling denken aan iets wat ik laatst op het internet zag. Een site over iets wat men een panty-fetisj noemt. Mannen die kicken op panty's die vrouwen dragen. Eerst vond ik het maar een beetje vreemd, maar toen ik erover na ging denken kwam het mij heel opwindend voor. Ik heb het er met Kim over gehad en... nou ja, Kim. Vertel jij het verhaal maar verder."

Kim vervolgde: "Chantal vertelde het hele verhaal van die panty-fetisj tegen mij en ik reageerde eigenlijk net zoals zij dat deed. Eerst keek ik er maar raar tegenaan en daarna vond ik het heel opwindend. Ik ben toen goed op je gaan letten en het viel mij op dat jij regelmatig naar mijn benen en voeten keek. Mede op advies van Chantal heb ik toen een aantal panty's gemerkt en toen de gewassen panty's dat merkteken niet hadden wist ik het zeker. Jij ruilde mijn panty's om. Je moest eens weten welke wilde fantasieën ik beleefde als jij mijn gedragen panty's weer op kwam halen om ze zogenaamd te gaan wassen. Uiteindelijk besloten Chantal en ik dat we je moesten vertellen wat wij wisten. Chantal had al een aanzet gegeven door te vragen of zij ook een massage kon krijgen. De klant die zojuist binnenkwam dreigde even wat roet in het eten te gooien, maar toen wij zagen hoe jij haar hielp besloten we het je meteen te vertellen."

Met een sip gezicht keek ik nu Kim en Chantal aan: "En nu? Nu hebben jullie mij betrapt. Wat gaat er nu gebeuren met mij?" Kim pakte mij hand vast en zei: "Chantal en ik willen dat dit ons geheim blijft. Daar staat echter wel iets tegenover...." "Wat dan?" vroeg ik. "Na sluitingstijd trakteer je ons op een heerlijk etentje, een goede film en een heerlijke massage bij Chantal thuis. Oh ja... haal van tevoren ook nog even mijn panty's op. Zowel de gedragen panty's als die in het mandje. Enne.. hebt niet het lef om zelf een panty aan te trekken!" Die laatste opmerking verbaasde mij nogal, maar al met al haalde ik opgelucht adem, gaf beide vrouwen een zoen en verliet de winkel. Dit beloofde een perfect weekend te worden. Kim wist van mijn voorkeur en ze vond het niet eens erg. Sterker nog... het wond haar zelfs op!

Ik liep meteen naar de bioscoop om drie plaatsen achterin de zaal te reserveren voor "City of Angels" met Meg Ryan en Nicholas Cage. Daarna reserveerde ik een tafel voor drie in een goed restaurant, waarna ik fluitend weer naar huis ging. Tegen half vijf ging ik fris geschoren en gewassen en met de panty's van Kim in een tas de stad in om bij de Jambelle Kim en Chantal op te halen. Chantal was nog bezig om wat manden met panty's binnen te zetten en terwijl ik haar daarmee hielp zei ze: "Kim is even haar make-up aan het bijwerken. Nog even de kas opmaken en we kunnen op weg. Wel even langs de bank, want het geld moet in de nachtkluis gedaan worden. Kun jij ons mooi escorteren." Ik grinnikte en vijf minuten later liep ik met twee mooie jonge vrouwen door de stad.

Nadat we het geld bij de bank hadden afgeleverd liepen we meteen door naar het restaurant. Gelukkig had de ober mijn vraag om een tafel in een rustig hoekje kunnen honoreren. Tijdens het hoofdgerecht zag ik dat Chantal mij met een vreemde glimlach aankeek en op datzelfde moment voelde ik iets in mijn kruis. Ik keek naar beneden en zag hoe een slanke voet, gehuld in flinterdun nylon mij aan het masseren was. Ik bracht ongezien een hand onder tafel om Chantal's slanke voet te strelen. Plotseling voelde ik een tweede voet en aan de kleur van de panty om deze voet te zien, moest die van Kim zijn. Ik raakte ondertussen behoorlijk opgewonden, maar ik moest mij uiteraard in zien te houden. Twee slanke voeten, gehuld in het dunste nylon voerden een geile strijd om mijn erectie te mogen masseren en ik zat ertussen met mijn hand. Wonder boven wonder lukt het mij echter om mij in te houden. Na de koffie vroeg ik vlug de rekening met daarbij de prettige gedachte dat ik straks in de donkere bioscoop zelf ook wat meer vrijheid zou hebben.

Nadat ik afgerekend had hielp ik Kim en Chantal in hun jas en liepen we naar de bioscoop. Ik haalde de kaartjes op en nam de jonge vrouwen mee naar binnen. We vonden ons plekje achterin de zaal en ik was als een kind zo blij toen bleek dat het in onze directe omgeving rustig was. Ik liet Kim voorgaan, waarna ik zelf naar mijn plaats liep. Chantal ging daarom links van mij zitten. Daar zat ik dan. Geflankeerd door twee heerlijke panty-meiden in een donkere bioscoop. Kon het mooier? Terwijl het licht verder gedimd werd en een Camel-reclame gestart werd liet ik mijn handen genietend over de genylonde bovenbenen van Kim en Chantal glijden. Het dunne nylon maakte dat ik in no-time een formidabele erectie had. Helaas kon ik die hier niet laten verzorgen, maar het moest al gek lopen als ik mijn zaad vanavond niet over een paar fraaie voeten kon spuiten.

Plotseling boog Kim zich voor mij langs en fluisterde naar Chantal: "Zullen we?" Ik hoorde Chantal instemmend mompelen en plotseling schoven beide vrouwen één stoel bij mij vandaan. Ik snapte er weinig van, maar ik kreeg dan ook niet echt lang de tijd om er over na te denken. Plotseling legden zowel Kim als Chantal hun voeten die in mooie hooggehakte pumps waren verscholen op mijn schoot. Als in een trance trok ik de vier pumps uit en nadat ik mijn handen in mijn schoot gelegd had begonnen vier voeten over mijn handen en over elkaar te glijden. Ik werd zo mogelijk nog harder en nam de eerste de beste voet die ik te pakken kreeg in mijn hand. Ik bracht de voet met de wriemelende tenen in het dunne nylon naar mijn mond en ik begon de voet hartstochtelijk te kussen en af te likken. Links van mij hoorde ik hoe Chantal genoot van mijn handelingen. Even later kreeg ik een tweede voet te pakken en deze bleek van Kim te zijn. Nog weer wat later lag ik met mijn hoofd achterover in de bioscoopstoel en gleden twee voeten over mijn gezicht, terwijl de andere twee voeten mijn erectie door mijn broek heen probeerden te verhelpen.

De massage die mijn erectie kreeg was ondanks dat ik een spijkerbroek droeg bijzonder aangenaam. Ik had echter al weken een visioen gehad en dat was dat ik Kim tussen haar voetzolen in panty's zou nemen. En er was niets dat mij vanavond van dat voornemen af kon brengen. Overbodig te zeggen dat wij alledrie van de film maar heel weinig meekregen en naderhand zo geil als boter naar het huis van Chantal liepen. Het beloofde een hete nacht te worden.

Chantal deed de deur open en nadat we binnenwaren liepen we meteen door naar haar slaapkamer waar het grote tweepersoons bed al op ons stond te wachten. Terwijl ik gespannen afwachtte wat er ging gebeuren gingen Kim en Chantal naast elkaar staan en keken ze me strak aan: "Kleed je uit! En snel!" Even was ik verbouwereerd: "Pardon?" "Ik duld geen tegenspraak!" bitste Kim mij toe. Wat was er plotseling aan de hand? Toch wel enigszins geschrokken begon ik mij uit te kleden terwijl ik zag dat Kim en Chantal hun pumps uittrokken. Toen ik spiernaakt voor de jonge vrouwen stond zei Kim vals: "Valt mij wel een beetje tegen. Vind je ook niet Chantal?" Chantal knikte instemmend en zei nu: "Zou hij niet opgewonden raken van vrouwen? Misschien moeten we wat anders proberen?" Ik was duidelijk verbaasd, maar die verbazing sloeg om in pure opwinding toen Kim en Chantal elkaar begonnen te tongzoenen en te strelen. Binnen de kortste keren had ik een forse erectie. Twee jonge vrouwen in panty's die elkaar zoenden en streelden was natuurlijk een prachtig plaatje om te zien.

Kim en Chantal zagen mijn erectie ook en onderbraken hun tongzoen. Kim pakte nu haar tas en gooide mij iets toe: "Kom op Mathijs, genoeg van die ongein. We willen wel eens zien hoe een panty je staat." Ik ving de verpakking op en met trillende vingers begon ik de panty uit de verpakking te halen. Het was een Aura 5 van Wolford, kleur middelbruin. Ondanks dat ik al regelmatig een panty had aangetrokken was ik toch behoorlijk nerveus, maar uiteindelijk had ik de panty toch vrij snel aan. De flinterdunne stof voelde heerlijk aan en ik zag Kim en Chantal met begeerte kijken naar mijn erectie die uit alle macht probeerde door het dunne pantyweefsel te breken. Met een diepe kreun verbrak Chantal het stilzwijgen: "Ik wist dat een vrouw in panty's er leuk uitzag, maar dat ik een man in panty's zo opwindend zou vinden...." Ze liep naar mij toe en terwijl Chantal mij diep in mijn ogen keek voelde ik hoe haar slanke hand over mijn erectie en het uitgerekte nylon daaromheen gleed. Schor hoorde ik haar zeggen: "Dit wordt echt een heerlijke nacht." Kim stond ondertussen ook naast Chantal en zijn liet haar handen over mijn billen in het pantybroekje glijden.

"Kom op Chantal, laten we ons ook uitkleden. De laatste die klaar is, is frigide." hoorde ik Kim lachend voorstellen. De beide jongen vrouwen begonnen zich ook uit te kleden en even vreesde ik het ergste: "Jullie houden je panty toch wel aan mag ik hopen?" Met een glimlach vroeg Chantal: "Hoezo?" Met nauwelijks in te houden verlangen zei ik: "Een mooie vrouw die alleen een panty draagt is als een godin zo mooi. En helemaal als haar panty een sheer-to-waist broekje heeft." Terwijl Kim haar rokje langs haar fraaie benen liet zakken zei ze: "Dat komt dan goed uit." De volgende drie hartslagen had mijn hart nodig om zoveel mogelijk bloed naar mijn zwellichamen te pompen. Het beeld van Kim die alleen een sheer-to-waist panty droeg deed mij bijna spontaan klaarkomen en toen ook Chantal even later in dezelfde outfit naast Kim stond werd het mij bijna te veel.

Gelukkig hervond ik mijzelf weer vrij snel en een vermetel plan schoot mij hoor het hoofd. Een plan waarbij ik er meteen achter kon komen wat ik de komende uren van de beide vrouwen kon verwachten: "Ik heb een leuk idee. Degene die mij klaar kan laten komen krijgt vannacht de meeste aandacht van mij." Ik zag een geile schittering in de ogen van Kim en Chantal. Blijkbaar zagen ze mijn plannetje wel zitten. "Lijkt mij een geil idee." zei Kim, "wat ben je van plan?" Met een glimlach zei ik: "Dat komt straks wel. Trek nu eerst allebei een nieuwe panty aan en leg de panty die je nu draagt even aan de kant. Oh ja... onthoud goed welke panty van jullie is." De meiden keken eerst mij en daarna elkaar aan, waarna ze hun schouders ophaalden en hun panty's uittrokken. Nadat ze allebei een mooie sheer-to-waist panty van 7 denier hadden aangetrokken zei ik: "Ga nu op het bed liggen met de ruggen tegen elkaar. Trek daarna je benen half op, zet je voetenzolen tegen die van de ander en doe je ogen dicht."

Niets vermoedend gingen de beide meiden op bed liggen in de positie die ik hen opgedragen had. Toen ze hun voeten tegen elkaar gezet hadden ontstond er een heerlijk holletje waarin ik mijn erectie kon laten verwennen. Ik kroop aan het voeteneinde op het bed en terwijl ik mijn erectie bevrijdde uit mijn panty nam ik de vier in dun nylon gehulde voeten in mijn beide handen. Vervolgens drong ik met mijn harde staaf tussen de vier voeten. Het allereerste contact zorgde ervoor dat mijn harde erectie veranderde in een staalharde erectie. Terwijl ik vervolgens de beide meiden tussen hun voetzolen nam zei ik: "Houd je ogen gesloten en vertel mij wat ik met jullie doe." Met trillende stem hoorde ik Kim zeggen: "Je neukt ons tussen onze voeten. Ik.... Ik.... Mogen wij onszelf aanraken?" Nu was het mijn beurt om bits te reageren: "Nee! Ik bepaal wanneer jullie klaar mogen komen. Jullie mogen jezelf en elkaar niet aanraken. Ervaar het hoe het is om te voelen hoe een man zichzelf klaarmaakt tussen jullie voeten." Na een tijdje werd het contact tussen mijn eikel en het dunne nylon mij teveel en spoot ik mijzelf leeg in de panty-vagina's. Met een paar stoten schokte ik het laatste zaad uit mijn staaf en zei ik: "Jullie kunnen je ogen weer opendoen."

Kim en Chantal gingen nu weer op hun rug liggen en aan de blos op hun wangen zag ik dat ze allebei hadden genoten van deze opwindende gebeurtenis, al hadden ze er zelf vrij weinig aan gehad. Omdat ik zag dat het broekje van Kim's panty een vochtige plek vertoonde, besloot ik Kim als eerste te verwennen. Ik duwde Kim's benen uiteen en plantte mijn lippen op haar vochtige genotstempel. Ik proefde haar sappen en liet mij aansporen door haar opwindende gekreun. Na een tijdje duwde ik met mijn tong het kruisje van haar panty tussen haar schaamlippen en terwijl Kim mijn hoofd dieper tussen haar slanke dijen duwde, voelde ik een trilling door Kim's onderbuik gaan. Uiteindelijk trok ik het broekje van haar panty kapot waarna ik haar besloot klaar te likken. Al gauw omspoelden haar sappen mijn tong en nadat ik haar nog een paar likjes gegeven had kroop ik weer tussen haar benen vandaan.

Terwijl Kim nog lag bij te komen van haar orgasme had ik weer een halfharde erectie gekregen die wat mij betrof wel weer wat aandacht mocht krijgen: "Okee meiden, dit is mijn idee. Eén van jullie twee moet mij klaar laten komen. Eerst mag Kim het gedurende 30 seconden proberen, daarna is Chantal aan de beurt, daarna weer Kim, enzovoorts. Net zo lang totdat ik klaarkom. Wie mij uiteindelijk klaar laat komen zal ik vannacht extra verwennen. Er is echter wel een voorwaarde: Jullie mogen je handen niet gebruiken. Maar om het voor jullie weer wat simpeler te maken zal ik mijn aandacht vestigen op de gedragen panty van de persoon die met mij bezig is. Kim, wil jij de panty die je vandaag gedragen hebt aan mij geven?" Terwijl Kim haar panty pakte en deze aan mij gaf, ging zij op haar knieën voor mij ging zitten.

Ik bracht de panty naar mijn gezicht en rook al vaag een doordringend parfum. Terwijl Kim met haar gestifte lippen mijn erectie verzwolg snoof ik diep in haar panty en verstarde mijn staaf in haar warme mond. Het ging iets te ver om Kim een expert te noemen op het gebied van pijpen, maar de combinatie van haar warme mond en haar geurige panty maakten dit tot op heden de beste pijpbeurt die een vrouw mij ooit gegeven had. Na 30 seconden liet Kim mijn erectie uit haar mond glijden en werd haar plaats ingenomen door Chantal. Chantal was iets meer bedreven in orale sex, maar het lukte haar niet om mij meteen al klaar te laten komen.

De meiden wisselden nog een paar keer van plaats en ik wisselde nog een paar keer van panty, toen Kim mijn erectie weer in haar mond nam. Ik voelde het zaad in mijn ballen borrelen en ik hoopte dat ik zo snel klaar kon komen dat ik mijn zaad nog in Kim's mond kon lozen. Of ze het prettig zou vinden wist ik eigenlijk niet, maar ik was te ver heen om mij daar nog al te veel zorgen over te maken. Chantal telde af: "Tien, negen, acht...." Shit! Ik zou het waarschijnlijk niet redden. Ik was er bijna.... "zeven, zes, vijf..." Bijna.... Nog even...."Vier, drie, twee...." Ik had misschien niet meer dan een seconde of vijf nodig...." "Eén, stop! Mijn beurt!" Het was alsof de film vertraagd werd afgedraaid. Kim's zuigende mond liet mijn erectie los en terwijl zij met haar hoofd achteruit ging kwam ik klaar. Een dikke straal zaad spatte midden in haar gezicht uiteen. Ik greep Kim's hoofd vast en duwde haar hoofd weer ruw over mijn spuitende staaf. Terwijl die nog eens drie keer een lading zaad uitbraakte voelde ik Kim kokhalzen. Snuivend gromde ik: "Zuig mijn pik schoon. Kom op Kim, zuig 'em schoon."

Ondanks dat Kim danig geschrokken was van mijn orgasme zoog ze mijn staaf toch schoon. Toen ik mijn nu al weer halfharde erectie tussen haar lippen vandaan trok moest Kim een paar keer hoesten, maar even later glimlachte ze: "Wauw! Dat was gaaf! Chantal? Kun je mijn gezicht schoonmaken?" Zonder ook maar een moment te aarzelen begon Chantal geil mijn zaad van Kim's gezicht te likken. Dit wond de beide vrouwen dusdanig op dat ze al snel in een innige tongzoen verstrengeld op de grond lagen.

Ik mengde mij tussen dit geile duo en zocht een plekje tussen Chantal's benen. Zonder er ook maar een moment bij na te denken ging ik in de aanval en begon ik haar zompige grotje te likken. Chantal ging nu roerloos op haar rug liggen en liet zich verwennen door zowel Kim als mij. Het duurde dan ook maar even voordat ze met een luide kreun klaarkwam.

Het duurde even voordat we alledrie weer op adem waren gekomen. Mijn volgende stap had ik echter al weer in mijn hoofd zitten en ik vroeg de beide meiden een nieuwe panty aan te trekken om daarna op hun knieën op het bed te gaan zitten. Nadat ze dat gedaan hadden vroeg ik hen om hun hoofd op het kussen te leggen, zodat er twee paar fraaie billen in dun nylon omhoogstaken. Ik ging nu achter de beide meiden zitten en duwde hun knieën iets uit elkaar om zodoende wat ruimte te maken voor mijn handen.

Ik genoot nog even van al dat fraais en begon toen met beide handen hun billen in het dunne nylon te strelen. Na verloop van tijd gleden mijn handen via hun billen omlaag om tot rust te komen op hun vagina'ss. vagina'ss waarvan een vochtige warmte afstraalde. Ik bleef hen strelen, maar zo gauw als Kim of Chantal tekenen van een aanstaand orgasme begonnen te vertonen hield ik mij in. Ik had een veel beter idee om hen klaar te maken.

Na een tijdje liet ik mijn vingertoppen controlerend over de naad in de pantybroekjes gaan. Controlerend, omdat die naad precies over hun clitje moest lopen. Bij Kim was dat het geval en na enig schuifwerk liep ook de naad van Chantal's panty over haar clitje. Nadat ik mijn vingertoppen nogmaals stimulerend over de naad en daarmee hun clitjes had bewogen, trok ik mij terug. Zowel Kim als Chantal lieten een gefrusteerde kreun horen.

Ik nam van beide panty's nu echter de naad ter plaatse van hun billen tussen mijn vingertoppen en begon er kleine gecontroleerde rukjes aan te geven. Op deze manier gleden de naden die iets ruwer waren dan de rest van de panty over hun clitjes. Kim en Chantal reageerden wild op deze nieuwe variant, maar toen stopte ik. Met een hese stem smeekte Kim mij om door te gaan, maar ik had het bed al verlaten.

Kim vroeg mij nu smekend om door te gaan en terwijl ik een nieuwe panty uit de verpakking nam zei ik: "Even wachten. Niemand zit er op te wachten dat er iemand zwanger wordt." Met die woorden ging ik nu weer achter Kim zitten. Ik trok een kous van de nieuwe panty over mijn erectie, rukte wild het broekje van Kim's panty kapot en met een soepele beweging gleed ik diep in het drijfnatte vagina's van Kim. Dit verraste Kim behoorlijk, maar aan haar reactie te horen was ze zeker niet onaangenaam verrast. Met het dunne nylon panty-condoom om mijn staaf nam ik Kim op het bed. Vrijwel tegelijkertijd kwamen we klaar.

Ik trok mij terug uit Kim's vagina's, maar omdat ze vrij nauw was, bleef de kletsnatte kous achter in haar grotje. Ik trok nu de andere kous over mijn penis en begon Chantal weer te verwennen. Onder haar opwindend gekreun nam mijn penis weer zijn oude vertrouwde en keiharde vorm aan. Ook Chantal's panty rukte ik kapot en net zoals ik Kim had genomen was nu Chantal aan de beurt. Omdat ik een paar minuten eerder ook al was klaargekomen had ik er nu wat meer moeite mee, maar het zinderende orgasme van Chantal was wat dat betreft voldoende om ook haar panty-condoom door mij vol te laten spuiten. Nadat ik de beide panty-condooms uit de vagina'ss van Kim en Chantal had getrokken vielen we alledrie in een diepe slaap.

Tja.... En dat is nu dus vijf jaar geleden. Sinds die nacht is er heel veel gebeurd. Kim en ik gingen samenwonen, we hebben onze studie afgemaakt en na verloop van tijd zijn we getrouwd. Chantal leerde een leuke man kennen, trouwde ook en heeft nu een eigen beenmode-winkel waar Kim en ik vaste klant zijn. Helaas voor Chantal ziet haar man panty's alleen maar als een kledingstuk, dus zo af en toe komt Chantal bij Kim en mij logeren om die nacht van toen nog eens over te doen.
Dit sexverhaal is geplaatst op 15 Sep 2010 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

kutjestrekken.nl enormgeschapen.nl johnspion.nl