sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

De Trein
Ik ging even verzitten om mijn hoofd niet tegen het raam te laten bonken door het schudden van de trein en keek bij de gelegenheid even snel de coupe door, om te zien wie er zo bruut was geweest mijn rust te verstoren. Mijn agressieve hersenspinsels werden heel snel verdreven toen ik zag wie er in de coupe was komen zitten.

Twee banken verder aan de rechterkant, in een zogenaamde vierzitter, zat een jonge vrouw van pak weg 30 jaar, met geweldig mooi donkert haar, bijna zwart. Lang, golvend tot haar middel. Ze las een boek en droeg haar haar daarom aan een kant van haar hoofd naar voren, om te voorkomen dat het in haar gezicht viel. Helaas droeg ze het aan mijn kant zodat ik van haar gezicht slechts weinig zag. Ze droeg een hele wijde zwarte trui met en boothals en een lange zwarte wikkelrok. Al dat zwart maakte haar mysterieus, haar kleding nonchalant, haar houding zelfverzekerd. Een feest voor mijn ogen, alleen al om haar te zien zitten lezen. Nu en dan sloeg ze een bladzijde om en dan bewoog ze even, verder zat ze helemaal stil. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze trok me aan, prikkelde m’n fantasie. Ze ging verzitten. Draaide in mijn richting. Ik kon de omslag van het boek zien dat ze las. Hij was bloedrood, met in het midden een zwart-wit foto van een naakte man tegen een muur, zijn handen in boeien boven zijn hoofd. Op de achterkant een klein kleurenfotootje, vast en zeker van de schrijver met een stuk tekst. De titel kon ik niet lezen. Even keek ze op van boven haar boek, en keek me daarbij recht aan. Ik voelde me betrapt, en werd vuurrood. Maar zijn gaf een glimlach prijs die alles goed maakte en me helemaal deed verzinken in m’n fantasie.

Haar ogen waren opvallend licht. Lichtblauw, bijna grijs, en pasten eigelijk niet bij haar voorkomen. Dat maakte haar alleen nog mysterieuzer. Maar ik wilde toch niet meer van deze vrouw weten, ik wilde haar alleen bekijken. Ze was zó mooi, dat zelfs de minste kennis over haar het perfecte beeld alleen maar zou verstoren. Zij verdiepte zich weer in haar boek, ik verdiepte me weer in haar. Maar ze had in de gaten gekregen dat ik naar haar zat te kijken, dat was wel duidelijk. Ze zat niet meer stil, in tegendeel. Het begon er op te lijken dat ze quasi per ongeluk steeds een andere houding aan nam zodat ik telkens gewezen werd op een volgend nog mooier deel van haar prachtige lichaam. Toch kreeg ook zij blosjes op haar bleke wangen, en ik was dus niet de enige die onrustig was geworden. Ik concludeerde dat de inhoud van haar boek de oorzaak van haar onrust was.

Ik kon het immers niet zijn, ik zat muisstil. Ze werd steeds onrustiger, getuige het feit dat ze steeds korter in de zelfde houding bleef zitten. Uiteindelijk zat ze niet meer stil, maar schuifelde opgewonden over de bank, ze kon haar draai duidelijk niet vinden. Haar lippen gingen een klein beetje van elkaar. Haar boek legde ze kort daarna naast zich op de bank en van buiten mijn gezichtsveld, vanaf de bank tegenover haar haalde ze een kleine zwarte handtas. Daarmee verdween ze richting toilet, aan het einde van de wagon. Ze liep weg van me en ik kon het niet nalaten haar na te kijken en haar mooie billen te bewonderen. Ze was niet lang weg. Te kort om een plasje te doen én haar haar te doen. Zeker met dát haar. Ik was brutaal genoeg om naar haar te kijken toen ze door de deur de coupé in kwam en mijn kant uit liep. Uiteraard ging ze weer op haar eigen plek zitten, maar tot die tijd keek ik hoe ze liep, hoe haar borsten bewogen en hoe haar hele lijf leek te gloeien. Naar mate ze dichterbij kwam, werd het warmer.

Het was maar goed dat ze weer op haar eigen plek ging zitten.... ik had me vast en zeker verbrand. In plaats van de ze haar boek weer op nam, ging ze gemakkelijk zitten. Onderuitgezakt, voeten op de bank voor zich en haar gezicht naar het raam gericht. Iedereen weet dat je niets ziet buiten gedurende een nachtelijke reis, zeker niet als binnen in de coupe alle lampen branden. De trein minderde vaart en stopte in ’s-Hertogenbosch. Niemand stapte in of uit in onze coupé. Ik kon niet zeggen dat ik het erg vond. Toen het voertuig zich weer in beweging zette kwam mijn reisgenote ook weer in beweging. Haar rechterhand wreef over haar buik, en dook onder haar trui. Onmiskenbaar op zoek naar haar tepel waar ze zachtjes en vooral langzaam mee begon te spelen. Onzichtbaar onder haar trui en toch zichtbaar.

Ze sloot haar ogen, maar niet voordat ze zich er van vergewist had dat ik haar nog observeerde. Door haar beweging zakje haar trui langzaam maar zeker over haar schouder en legde die bloot. Geen BH bandje, handig in dat geval. Haar linker hand streelde aanvankelijk haar dijbeen, maar kroop voorzichtig in de richting van haar kruis. Het strelen van haar benen en de binnenkant van haar dijen zorgde er voor dat haar rok open viel. Ze droeg zelfophoudende kousen en haar huid daar boven was romig wit. Haar hand ging nu gericht richting kruis en trok de rok opzij, alsof ze me een beter uitzicht gunde. Het werd nog beter toen ze haar rechterbeen op trok en tegen de armleuning van de hang zetten. Ik keek rechtstreeks tegen haar slip aan. Haar vingers gleden achter het zwarte kant en vonden duidelijk haar klitje. Haar bewegingen werden wilder en ze deed ook geen moeite meer haar trui over haar borsten te laten vallen. Met het masseren van haar borsten kwam dan de een en dan de ander bloot en had ik de gelegenheid haar kleine, harde, donkerroze tepels te bewonderen. Ze plukte ze zachtjes, draaide ze om beurten voorzichtig om om er vervolgens zacht aan te trekken tot ze uit haar vingers glipten.

De huid om haar kutje heen ging glimmen door het sap dat ze uitsmeerde terwijl ze zich vingerde. Er gingen vingers in haar kutje, haar klitje werd snel gemasseerd. Ze raakte duidelijk in een soort roes en liet zicht achterover zakken om vervolgens plat op de bank te gaan liggen. Ze begon hoorbaar zwaarder te ademen en slaakte af en toe en kreetje. Ze masturbeerde op het ritme van de trein en juist toen ze haar hoogtepunt bereikte, dook de trein hard in de remmen. Haar orgasme overstemde echter het piepen van de remmen, en duurde net zo lang. Toen de trein stil stond kwam ze langzaam overeind en keek me verleidelijk aan. “Je moet er uit hier....” zei ze met een zuidelijk accent. Ik schrok, want dat was zo. Ik was zo in haar vertoning opgegaan dat ik bijna vergat uit te stappen. Ik pakte snel mijn spullen en liep vlug de coupé uit. Ik kon nog net buiten komen voordat de deuren sloten en de trein verder reed richting Maastricht. Toen ik half versuft nog even door het raam binnen keek, kreeg ik een kushand toegeworpen, die ik mijn leven lang niet zal vergeten.
Dit sexverhaal is geplaatst op 29 Dec 2010 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

alleentieners.nl dimps.nl dimps.nl