sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Fantasie uitgekomen
Even later wordt ze vastgehouden door verschillende mannen en vrouwen en verliest ze haar maagdelijkheid aan de leider van de bende die ze daarna smeekt of hij de enige voor haar wil zijn maar hij staat op en roept dat de volgende kan. Terwijl de volgende zijn plaats op haar inneemt schopt hij een brandende tak weg waardoor brand ontstaat en er geen aandacht meer is voor haar. De reden voor de fascinatie is dat ik erg lijk op de actrice behalve dat ik dan zwart haar heb en dat dit de eerste seks die ik in een film zag waar ik opgewonden van werd.

Ik loop al vanaf mijn zestiende met deze fantasie in mijn hoofd en wist nooit hoe deze uit te voeren en bijna had ik mij door mijn vriendje laten ontmaagden als hij mij niet zo ruw gevingerd had. Maar een tijdje terug vond ik een swingers website en plaatste daarop een oproep, ik kreeg slechts ťťn serieuze reactie en zocht contact.

Ik was zenuwachtig toen ik naar de ontmoeting ging, we hadden afgesproken in een stationsrestauratie, ik zat enkele minuten te wachten toen er een man en vrouw binnenkwamen die even rond keken en naar mijn tafeltje liepen en zich voorstelden als Anita en Johan. We zaten buiten gehoorafstand van anderen en spraken gedempt, wat ik wilde was mogelijk maar vanwege het materiaal en de hoeveelheid mensen ging het wel wat kosten. Ik schrok van het bedrag maar ik was nog nooit zo dichtbij de verwezenlijking van mijn fantasie geweest dat ik toch akkoord ging.

Een week later was onze volgende afspraak, deze keer op locatie waar ik met de auto naar toe reed, in de bossen stond een oud huis met een grote oude schuur, ik belde aan en de vrouw deed open. We liepen door naar de schuur en zag al twee huifkarren staan en verschillende andere attributen, het voelde goed en vertrouwd aan ondanks dat het binnen was, ze liep naar een kast en zette enkele schakelaars om. Het licht was nu gedempt en het leek net of er enkele kampvuren waren en enkele fakkels branden, "lijkt dit je wat?" vroeg ze en ik knikte. Ik volgde haar terug naar het huis om de jurk te passen, de derde jurk paste redelijk en ter plaatse deed ze de laatste veranderingen tot deze goed zat. Vlak voor ik wegging vroeg ze bezorgd "weet je zeker dat je het zonder condoom wilt?" ik keek haar aan "ja, toen hadden ze die ook niet en zeker niet bij een verkrachting". Ze schudde met haar hoofd "mocht je het toch met willen moet je dat vertellen voordat je omgekleed bent, tot volgende week". Ik reed opgewonden naar huis, het voelde zo allemaal zo goed maar ik besefte ook dat het pijnlijk kon worden want wanneer ze begonnen werd er gespeeld tot het afgesproken einde.

Gespannen en zenuwachtig belde ik bij het huis aan en Anita deed weer open, volgens afspraak kleedde ik mij apart om (ik wilde mijn belagers niet voordien zien). Ik trok de witte sokken en lage zwarte schoenen aan en een witte onderjurk om vervolgens de rode jurk met gouden biezen aan te trekken, ik bekeek mijzelf in de spiegel en kon mijn ogen bijna niet geloven dat ik zoveel gelijkenis had met de film. Zij bracht mij naar de schuur waar de lichten al gedimd waren en de "houtvuren" aan waren, ik verstopte mij achter enkele zakken in de huifkar. Terwijl ik wachtte rook ik een mengsel van geuren, paarden, houtvuur, stro, mest en eten zoals z'n kamp zou moeten ruiken.

Al na enkele minuten hoorde ik verschillende stemmen van mannen en vrouwen die even later uit de richting kwamen van het kampvuur, ik voelde mijn hart bonzen terwijl ik zat te wachten tot de priester mij zou vinden.
Na vermoedelijk vijf minuten bewoog de huifkar toen er iemand binnenstapte en begon te rommelen en vervolgens mij vond en tevoorschijn trok, hij sleepte mij naar buiten en riep de rest van de groep terwijl hij mij dwong om te springen. Ik kwam terecht in een kakofonie van geluiden (buit, maagd, wie wil haar) waren enkele woorden die tot mij doordrongen terwijl verschillende handen mij beetpakten en mijn jurk van mij aftrokken ook mijn onderjurk scheurde, verschillende mensen hielden mij vast terwijl ik probeerde los te komen toen een sterke grote man mij over zijn schouders gooide en roept "ze is van mij" terwijl hij mij betaste voordat hij mij op de grond duwde en mij vasthield. "Ik splijt haar open, help mij met mijn broek" klonk zijn zware basstem, ik kronkelde om weg te komen maar maakte geen kans en zag toen zijn harde lul naar mij wijzen toen hij over mij boog en ik zijn tanden om mijn tepel voelde.

Ik voelde nu echte paniek, hij mocht het niet doen, hij mocht mij niet hebben en zocht wanhopig naar de tak die ik eindelijk te pakken kreeg en tegen hem aan sloeg. Gillend liep hij weg met zijn broek om zijn knieŽn en ik hoorde de vraag "wie is de volgende" terwijl ik door drie mensen tegen de grond aan gehouden werd. "Til haar op" klonk het, een grote man kwam op mij af terwijl hij zijn broek losmaakte en verschillende handen mij grepen en optilde. Ik had hem maar even gezien maar hij leek mij in de veertig en had een flinke bos donker haar en een snor, nu hing mijn hoofd achterover en kon ik hem enkel horen "spuug, hou haar goed vast" klonk zijn stem en ik hoorde verschillende rochels. "Laten we eens zien of dit engeltje bloedt" klonk zijn warme stem en ik slaakte een kreetje toen het leek of ik opgerekt werd en gevolgd door een schreeuw toen daaronder alles kapot leek te scheuren.

Ik had zijn harde pik niet gezien maar nu weet ik dat het de dikste is die ik ooit gehad heb. Langzaam stootte hij telkens opnieuw in mij en ik kreunde terwijl de scherpe pijn bij elke stoot afnam en plaats maakte voor een branderig gevoel, een trom begon de maat aan te geven. "Kijk me aan, laat haar mij aankijken" schreeuwde hij en mijn hoofd werd opgetild, luid zuchtend keek hem aan terwijl hij in mij bleef stoten en met zijn handen mijn nek greep en we zakten naar de grond. Hij stootte hard in mij en ik onderdrukte mijn kreunen "schreeuw dan" klonk het zachtjes uit zijn mond, met moeite wist ik mijn tekst nog "wil je dat ik schreeuw, je doet mij geen pijn, ik vind het lekker" kwam er fluisterend over mijn lippen en hij stootte weer gemeen hard in mij "ik vind het lekker" fluisterde ik weer maar nu met meer overtuiging en sloeg mijn benen om zijn billen en bewoog mijn heupen "ik neem jou" fluisterde ik terwijl ik bleef bewegen. Vaag was ik mij bewust van de kreten om ons heen die hem bespotten, "ik kan je voelen" fluisterde ik "kom op stoer soldaatje neem mij dan" spotte ik met hem terwijl we samen bewogen. Na nog enkele stoten leunde hij zwaar op mij en schuurde zijn jasje pijnlijk over mijn borsten, "stop daarmee" klonk het dwingend en hij kreunde en bleef stil liggen en om mij even later aan te kijken "ben je klaar" klonk zijn warme stem "ik wel" ik besef dat hij zijn zaad in mij gespoten heeft. Hij begon op te staan toen ik mijn armen om zijn nek sloeg "alsjeblieft alleen jou, laat mij van jou zijn" smeekte ik en hij duwde mij terug en stond op. Samen met twee andere mannen keek hij op mij neer "volgende" rolde over zijn lippen en de man die als eerste op mij had gelegen stapte naar voren en deed zijn broek omlaag en met zijn harde lul naar voren wijzend zakte hij op zijn knieŽn tussen mijn benen en boog voorover. "Deze keer ben jij van mij en kom je er niet onderuit" klonk het ruw en ik voelde zijn lichaam steunen op het mijne, ik schrok toen ik hem tegen mijn beurse kruis aanvoelde stoten en toen klonk de kreet "BRAND" en iedereen liet mij achter.

Even later was Anita er, "we zijn klaar, kom maar mee" en ik liep samen met haar naar het huis. We waren net in mijn kleedkamer toen hij binnenkwam, de grote man met zijn donkere haar en warme stem die mijn fantasie uit had laten komen. Anita liep weg "gaat het, was ik niet te ruw" klonk het bezorgd, bijna fluisterend antwoordde ik "ik wilde het zo, dit was mijn fantasie en ik wist dat het pijnlijk kon worden". Hij sloeg zijn armen om mij heen en streelde mij toen er tranen over mijn wangen liepen, na een tijdje liet hij mij alleen. Tussen mijn benen kleefde het en voelde het beurs aan, ik lekte en zag witte en rode draden. Vervolgens stapte ik onder de douche en trok mijn eigen kleren aan en stopte het briefje met zijn telefoonnummer in mijn tas. Anita zwaaide mij uit en gaf de dvd met de opnames van de vijf vaste camera's en ik stapte in de auto en reed naar huis. Voor mijn gevoel moest ik wijdbeens lopen en het duurde wel een dag voordat ik werkelijk besefte wat ik had gedaan, pas toen heb ik de opnames teruggekeken en bekeek deze met veel ontzag.

Na een paar dagen heb ik hem gebeld, in de film neemt hij haar tenslotte ook meerdere keren..
Dit sexverhaal is geplaatst op 27 Dec 2012 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?>