sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

De ontmoeting
Hoewel niet alles wat hier als vrouw gekleed de dansvloer afdweilt ook 100% tot die sekse behoort. En halve of geheel omgebouwde types kan men er niet altijd gemakkelijk tussenuit halen.
Ik liet me behoedzaam dicht bij haar op de zitbank zakken ervoor zorgend, dat mijn wulpse kont even voor haar neus draaide. Poeslief vroeg ik of mijn gezelschap niet stoorde en ze maakte geen bezwaar.
Ik viel direct voor haar grote gestalte en monsterde dan ook tersluiks haar erg lange benen, die in een ofwel nauwsluitende jeans of een legging waren verpakt. Dat was bij schemerlicht niet zo best te zien.
Ik steunde met mijn hand vriendschappelijk op haar volle dijen en fluisterde in haar oor, dat ik Josiane was (Josje), waarop zij zich als "Leslie" voorstelde. Voor mij had die naam iets speels en ik voelde al de kriebels vanuit mijn tepels tot aan het topje van mijn gezwollen. "klit".
Zijdelings bewonderde ik haar lange bruine haren en trachtte haar leeftijd in te schatten. Gezien ikzelf al midden 30 was ("dirty sex" noemde ik die 36) zag zij er eerder achteraan de 20 uit, maar hopelijk was ze toch geen maagd meer. Haar kledij was niet alledaags en ze leek nog op een erg vrijgevochten meid. Ik trachtte tussen de openstaande knopen van haar blouse te gluren om de kneedbaarheid van haar borsten te monsteren.
Bij de eerste tonen van een slow, troonde ik haar mee naar de dansvloer en drukte mijn wiebelende onderlijf stevig tegen haar aan, alsof ik haar ter plaatse zou willen veroveren.
Mijn hand zakte van haar onderrug naar haar knapperig aanvoelende kont en ik wriemelde tot mijn vingers tussen haar bilspleet haar geile warmte konden voelen. Mijn borsten wreven tegen haar tietjes en mijn neus begroef zich in haar lange haren. Waarbij ik impulsief fantaseerde over haar kutje en me afvroeg of ze daar kaal zou zijn of retro flink begroeid. Zodat haar gekruide sappen zich zouden verraden in de pikante geur van haar venusheuvel.
Onze gezichten keerden zich naar elkaar toe en even verdronk ik in Leslie haar bruine ogen. Tot onze lippen zich op elkaar sloten en onze tong beurtelings in elkaars hijgend natte mond verdween. Ik voelde dat tegelijk de eerste pareltjes dauw zich uit haar spleet persten en haar allicht summiere tanga klef nat dreigde te worden.

Terug weg gedoken in ons hoekje trok Leslie zich even terug naar het toilet en stiekem kieperde ik een deel van mijn glaasje cava in haar glas. Om nadien haar tong wat losser te maken. Want ik wou haar absoluut meeloodsen naar mijn nabijgelegen flatje, om haar beter te leren kennen en haar lijf van onder tot boven te verkennen.
Dit sexverhaal is geplaatst op 15 Mar 2013 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

vandaag18.nl bigroundasses.nl snolletje.nl